Tweedehands tafels

Zoekt u een betaalbare tweedehands vergadertafel? Of wellicht een tweedehands bijzettafel? Multi Ratio heeft een breed assortiment tweedehands tafels. Ze zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Daarnaast zijn er ook statafels, bartafels en overige tafels. 
Door de voorselectie kunnen wij gebruikte tafels aanbieden met lage prijzen, terwijl er niet wordt ingeleverd op kwaliteit. Wij hebben enkele bekende merken in ons assortiment, zoals Gispen, Drentea, Kembo en Steelcase. Naast de bekende merken bieden wij ook onze eigen Huislijnen aan, waarvan sommige artikelen nieuw uit de verpakking komen.

Showroom

Een groot deel van ons assortiment tweedehands tafels en tweedehands kantoormeubilair, staat opgesteld in onze showroom van ruim 2500m2 in Doetinchem. Hier kunt alles rustig bekijken en uitproberen. Onze verkopers kunnen u altijd voorzien van een vrijblijvend advies. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vooraf contact met ons op om uw wensen te bespreken. U hoort dan direct of deze mogelijkheden ook voorradig zijn.

Bezorgen of afhalen

Al onze tweedehandse tafels zijn op voorraad en kunnen we in veel gevallen dezelfde week nog leveren. Wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze showroom in Doetinchem. Dat kan vaak dezelfde dag nog.

Meer informatie over verzenden en afhalen.

Vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen over de actuele voorraden en overige vragen over het gehele assortiment. Onze verkopers kunnen u uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden bij Multi Ratio.

 

Artikelen 1 tot 12 van 30 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 30 in totaal


Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren