Tweedehands werkplaatskasten

Zoekt u betaalbare tweedehands magazijninrichting, maar wilt u niet inleveren op kwaliteit? Multi Ratio biedt u hoogwaardig tweedehands magazijninrichting. Het assortiment kenmerkt zich door zijn diversiteit in aanbod en afmetingen. Daardoor is er de mogelijkheid om voor elke denkbare ruimte opslag te creëren. 

Voor tweedehands stellingen, legbordstellingen, draagarmstellingen en overige stellingmateriaal, kunt u bij Multi Ratio uitstekend terecht. De stellingen kenmerken zich door kwaliteit en een ruim aanbod. Wij hebben bekende merken zoals GS3, Electrolux, Overtoom, Polypal, SLP, Bruynzeel, Ahrend en Lundia.
De meeste tweedehands stellingen zijn er in verschillende afmetingen en materiaalsoorten. Daarmee is er altijd een stelling samen te stellen, die past in uw ruimte en aansluit bij uw benodigdheden voor opslag.

Bezorgen of afhalen

Al onze tweedehandse magazijninrichting is op voorraad en kunnen we in veel gevallen dezelfde week nog leveren. Wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 
Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze showroom in Doetinchem. Dat kan vaak dezelfde dag nog.

Meer informatie over verzenden en afhalen.

Vragen?

U kunt altijd contact met ons opnemen over de actuele voorraden en overige vragen over het gehele assortiment. Onze verkopers kunnen u uitgebreid adviseren over de vele mogelijkheden bij Multi Ratio. Daarnaast kunt u voor vrijblijvend advies omtrent uw magazijninrichting altijd terecht bij ons.

1 artikel(en)


Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)


Van hoog naar laag sorteren