Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Ze zijn bijna niet meer weg te denken op het kantoor. Toch zijn er nog heel wat vragen over de verschillende mogelijkheden. Op deze pagina vind je alles over; verstelbare bureaus. We geven informatie over alle verschillende instelmogelijkheden. Want verstelbare bureaus... Hoe zit dat nou precies?

Geschreven door Evaline van den Helder

op woensdag 29 mei 2019

Leestijd 3 minuten

Evaline - Verstelbare bureaus1. Slinger verstelbaar bureau

Een slinger verstelbaar bureau is een bureau dat door middel van een slinger in hoogte aangepast kan worden. Slinger verstelbare bureaus zijn zeer geschikt als flexwerkplek voor meerdere gebruikers die hun eigen hoogte nodig hebben. Met een soepele draai aan de slinger kan het bureau in hoogte versteld worden. De slinger is te verwijderen, zodat deze nooit in de weg zit tijdens het gebruik van het bureau.

De voordelen van een slinger verstelbaar bureau:

  • Juiste werkhouding
  • Ideaal als flexwerkplek
  • Zelf gemakkelijk in te stellen
  • Ruime keuze

2. Elektrisch verstelbaar bureau

Een elektrisch verstelbaar bureau kent een eenvoudige en simpele manier om de hoogte in te stellen. Door een simpele druk op de knop van de hoog-laag bediening kan snel de hoogte worden aangepast naar de gewenste hoogte van de gebruiker. Hierdoor zijn de elektrische bureaus bij uitstek geschikt als flexplek. Elektrisch verstelbare bureaus worden dan ook vaak toegepast in ziekenhuizen, callcenters en op kantoren waar flexwerkplekken gewenst zijn.

Er zijn ook elektrische bureaus die voorzien zijn van bediening met memory functie. Met zo'n bediening kunnen er 3 verschillende hoogtes ingesteld worden. De geheugenfunctie verstelt het bureau direct naar de gewenste hoogte. Op eenvoudige wijze kunnen individuele hoogtes in het geheugen worden opgeslagen. Door de memory functie is het bureau ideaal te gebruiken op een flexwerkplek.3. Instelbaar bureau

Een instelbaar bureau is een bureau waarvan het frame in hoogte instelbaar is. De poten zijn met behulp van een inbussleutel in hoogte in te stellen. De hoogte is in de meeste gevallen in te stellen van 62 tot 86 cm. Deze instelbare bureaus worden veelal gebruikt voor individuele werkplekken. Doordat de hoogte naar wens ingesteld kan worden is het bureau te gebruiken voor zowel lange als klein personen.

Op onze afdeling hergebruik ontvangen wij regelmatig tweedehands instelbare bureaus. Ben je op zoek naar een tweedehands instebaar bureau voor een scherpe prijs? Bekijk dan eens ons assortiment aan tweedehands bureaus. Al onze tweedehands producten worden uitgebreid gecontroleerd op veiligheid, kwaliteit en volledigheid.

4. Zit-sta bureau

Een zit-sta bureau is een bureau waarvan de hoogte ingesteld kan worden van 63 cm tot 125 cm. Steeds vaken worden zit-sta bureaus toegepast. Het is bewezen dat afwisselend staand en zittend werken de doorbloeding in het lichaam verbeterd, rugklachten voorkomt en ziekteverzuim terugdringt. Een zit-sta bureau is te verkrijgen als slinger verstelbaar bureau en als elektrisch verstelbaar bureau. 

De voordelen van een zit-sta bureau:

  • Voorkomt en vermindert rugklachten
  • Staand werken zorgt voor hogere productiviteit
  • Zeer geschikt voor flexwerkplekken
  • Verlaagt het ziekteverzuimAdvies over verstelbare bureaus

Hopelijk ben je wat wijzer geworden op het gebied van verstelbare bureaus. Heb je vragen, informatie of advies nodig? Onze medewerkers hebben ruime ervaring en helpen je graag! Bel 0314 201 762 voor meer informatie en advies op maat of vul onderstaand formulier in.

Advies op maat

Vraag vrijblijvend advies aan!