Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Zit sta stoelen

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wilt u graag flexibel kunnen werken? Dan zijn onze zit sta stoelen de oplossing! Door de toenemende populariteit van het ergonomische werken is er steeds meer vraag naar sta zit hulp. Met een flexibele stoel kunt u de hele dag zitten, staan en dynamisch zitten afwisselen. Wilt u ook actief en dynamisch werken? Bekijk dan hieronder ons aanbod aan zit sta stoelen.

Filter uw product
Selectie verfijnen
Prijs
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bureaukruk Belise in diverse kleuren

  Van € 216,59 € 179,00

  Aan € 240,79 € 199,00

  NW-7684
 2. Balanskruk MR Move
  € 192,39 € 159,00
  NW-17803
 3. Zit-sta kruk Mango Multi Ratio
  € 361,79 € 299,00
  509684
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sta zit stoelen zorgen voor een actieve en gezonde houding

Dynamisch werken doet u met de sta zit stoelen van Multi Ratio. Is uw werkplek in hoogte instelbaar? Dan mag een sta zit stoel natuurlijk niet ontbreken. Een ergonomische stoel is gemaakt om te bewegen. De stoel beweegt namelijk mee met uw lichaamsbeweging. Het lichaam wordt gedwongen om een actieve houding aan te nemen en niet onderuit gezakt te komen zitten. Dit voorkomt nek,- rug,- en beenklachten en bevordert uw concentratie en productiviteit. Heeft u vragen over ergonomisch verantwoord werken? Neem dan contact met ons op. 

Voordelen zit sta stoelen

Voordelen van een zit sta stoel

 1. Actief en dynamisch werken
 2. Hogere productiviteit
 3. Voorkomt lichamelijk klachten
 4. Ideaal in combinatie met een zit-sta bureau

Ons aanbod aan ergonomische zit sta stoelen

Onze meest verkochte ergonomische zit sta stoelen vindt u op deze pagina. De stoelen staan bekend om haar comfortabele zitting en flexibele gebruik. U kunt bij Multi Ratio 24 uur per dag eenvoudig online bestellen. Het bestelproces is snel, veilig en eenvoudig. Onze medewerkers nemen vervolgens spoedig contact met u op over de levering.

Huislijn bureaukruk Belise

De ergonomische bureaukruk Belise moedigt de gebruiker aan om constant in beweging te blijven. De beweegbare kruk is in hoogte verstelbaar en staat garant voor een optimale bewegingsvrijheid. De kruk wordt standaard geleverd met stoffen bekleding, maar is op aanvraag ook leverbaar in leder.

Bureaukruk Belise Zit sta stoelen met zit-sta bureau

Zit-sta kruk Paros MR

Wilt u graag flexibel kunnen werken op uw werkplek? Dan is de ergonomische Zit-sta kruk Paros MR de oplossing! U hoeft niet meer lang in dezelfde houding te werken, omdat u makkelijk kunt wisselen tussen staand, half staand of zittend werken. Door de comfortabele zit en de grote instelbaarheid, is deze kruk zeer veelzijdig en ideaal te combineren met een zit-sta werkplek. Daarbij heeft de zitting een autoreturn functie wat ervoor zorgt dat de kruk altijd automatisch terug in de beginstand komt. De kruk is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Zit-sta kruk Tinos MR

Op zoek naar een ergonomische zit-sta kruk voor uw werkplek? Kies de Zit-sta kruk Tinos MR! Deze comfortabele kruk zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt schakelen tussen zitten en staan. Op deze manier kunt u productief en flexibel werken. De kruk heeft een zwarte kunststof voetenkruis met een zitting die uitgevoerd is in suède voor een comfortabele zitting. De kruk is in hoogte verstelbaar.

Zit-sta kruk Siros MR

Een ergonomische én comfortabele zit-sta kruk. Een zit-sta kruk kiest u als u graag extra flexibel wilt zijn in uw houding. Zitten, staan of half staan kan gemakkelijk met de Zit-sta Siros MR kruk. Op deze manier hoeft u niet langdurig in dezelfde houding te werken, wat u gezondheidsproblemen helpt te voorkomen. Deze kruk is met zijn grote instelbaarheid ideaal te combineren met een zit-sta werkplek. U zit bovendien ook nog eens comfortabel door het ronde foamkussen. De kruk is volledig roteerbaar en verschillende kleuren zijn mogelijk op aanvraag.

Zit sta kruk Siros MR

Wilt u liever eerst onze producten zien en uitproberen voordat u uw aankoop doet? In onze showroom te Doetinchem hebben wij verschillende zit sta stoelen en andere ergonomische bureaustoelen staan. U kunt onaangekondigd langskomen of u kunt een afspraak maken. Als u een afspraak maakt bent u er van verzekerd dat er direct één van onze verkoopmedewerkers voor u klaar staat. Zij kunnen u persoonlijk advies geven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0314 - 399 088 of via [email protected].