Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Etagewagens

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Etagewagens zijn magazijnwagens met etages en worden voornamelijk gebruikt voor het transporteren van gesorteerde goederen binnen een bedrijf. Het is eigenlijk een soort van stelling op wielen. U kunt gemakkelijk en snel uw goederen door uw werkplaats vervoeren. Wilt u 3, 4 of 5 etages voor uw etagewagen in uw magazijn? Bij Multi Ratio is zijn er veel opties. U kunt zelf bepalen op welke hoogte de etages geplaatst worden. Daarnaast is het ook mogelijk om en kunt u bijvoorbeeld kiezen uit twee, drie of vier de etages schuin gekanteld te plaatsen. Kortom, u kunt de etagewagen indelen zoals u dat wilt. Hierdoor zijn de etagewagens in iedere branche te gebruiken. Naast het gemak van een etagewagen biedt het ook orde, ruimte en overzicht binnen uw werkplaats.

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Etagewagen 4295 / 4296
  € 724,79 € 599,00
  NW-6375
 2. Etagewagen 4395 / 4396
  € 845,79 € 699,00
  NW-6374
 3. Etagewagen 8121
  € 768,35 € 635,00
  NW-6380
 4. Etagewagen 8241
  € 627,99 € 519,00
  NW-6377
 5. Etagewagen 8353
  € 1.010,35 € 835,00
  NW-6379
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Etagewagens voor uw magazijn

Op deze pagina vindt u ons assortiment aan etagewagens. Dit betreft slechts een kleine greep uit het assortiment aan etagewagens: een etagewagen kent namelijk vele verschillende afmetingen, uitvoeringen en laadvermogens. Zoekt u een etagewagen met andere specificaties en ziet u deze niet tussen de andere etagewagens voor uw magazijn staan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren verkopers leggen u graag uit wat de vele mogelijkheden zijn. U kunt ons bereiken via 0314 - 399 088 of via [email protected]. Ook kunt u gemakkelijk een live chat starten met één van onze medewerkers en beantwoorden direct al uw vragen. We helpen u graag met het vinden van de perfecte etagewagen voor uw magazijn.

Etagewagen tweedehands kopen: duurzaam én prijsvriendelijk

Naast ons aanbod van nieuwe producten bieden wij gebruikte producten en dus ook gebruikte etagewagens aan. Onze tweedehands etagewagens worden altijd gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid voordat ze op onze website worden gezet. De levensduur van deze etagewagens zijn uiteraard minder lang dan onze nieuwe producten. Daarnaast kiest u dankzij een hergebruikte etagewagen niet alleen voor duurzaam ondernemen, maar koopt u de tweedehands etagewagen ook tegen een zachte prijs. Hierdoor bent u goedkoper uit en draagt u bij aan een circulaire economie. Bent u benieuwd of er ook gebruikte etagewagens aangeboden worden? Neem dan eens een kijkje op de pagina Hergebruik. Hier vindt u gebruikte etagewagens en tweedehands etagewagens. Twijfelt u over de aanschaf van een gebruikte etagewagen en kiest u toch liever voor een nieuwe etagewagen voor uw magazijn? Kom dan langs in onze showroom in Doetinchem of shop ons assortiment online.

Een etagewagen kopen doet u bij Multi Ratio

In onze webshop vindt u verschillende soorten etagewagens voor uw magazijn. Deze wagens kunt u gemakkelijk online bestellen. Ook kunt u onze etagewagens, zowel nieuwe etagewagens als gebruikte etagewagens, komen bekijken in onze showroom in Doetinchem. Heeft u bijvoorbeeld specifieke wensen, of zoekt u een bepaalde soort gebruikte etagewagen? Neem dan contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag verder. Ook voor adviezen op het gebied van magazijninrichting kunt u bij ons terecht. U kunt bij ons terecht voor magazijnstellingen, entresolvloeren, magazijnbakken en meer. Naast etagewagens vindt u ook andere soorten intern transport voor uw magazijn. We denken graag mee over welke etagewagens het beste bij uw werkplaats en/of magazijninrichting past. Samen richten we uw magazijn succesvol in.