Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Kunststof koffers

11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunststof koffers van Multi Ratio zijn RAKO bakken voorzien van een scharnierdeksel met speciale scharnierversteviging en één of twee handgrepen. Doordat de kunststof koffers standaard voorzien zijn van handgrepen, zijn ze erg mobiel. Bekijk hieronder ons assortiment aan kunststof koffers.

11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. RAKO kunststof koffer 5 liter
    € 21,78 € 18,00
    503572
  2. RAKO kunststof koffer 6 liter (liggend)
    € 25,41 € 21,00
    503581
11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met een kunststof koffer blijven uw spullen onbeschadigd

Kunststof koffers worden vaak gebruikt als transportkoffer. De transportkoffer die u bij Multi Ratio in het assortiment vindt is uitgevoerd met praktische handgrepen, waardoor het eenvoudig is om uw goederen te vervoeren. Uw spullen die u in de kunststof koffers vervoert blijven onbeschadigd, wanneer u uw goederen in kartonnen dozen vervoert zullen ze sneller beschadigd raken. De kunststof koffers zijn duurzaam vervaardigd en zijn daarnaast zeer stevig. Daarnaast kunnen de kunststof koffers eenvoudig gestapeld worden op andere RAKO bakken en koffers, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor gebruik in uw werkplaats en magazijn. Dankzij een kunststof koffer met deksel of een andere harde kunststof koffer, zal uw werkplaats een stuk opgeruimder zijn en zal u uw goederen veel efficiënter kunnen vervoeren. Stapel koffers zorgen dus niet alleen voor een opgeruimdere werkplaats, maar ook voor tijdbesparing.

De mogelijkheden met een kunststof koffer

Er zijn verschillende mogelijkheden om de kunststof bakken uit te breiden of te combineren. Kiest u bijvoorbeeld voor een kunststof koffer die waterdicht is, of een kunststof koffer met deksel? Maar zoekt u specifieke afmetingen of indelingen van de kunststof koffer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze kunststof bakken zijn namelijk te voorzien van een vakverdeling of inzetbakken. Dit maakt het mogelijk om verschillende soorten producten gescheiden van elkaar op te bergen in de koffer. Vele accessoires, zoals aluminium handgrepen, blokschuim, schuimplaten en dergelijke, zijn mogelijk. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen om de vele mogelijkheden te bespreken. Onze magazijnspecialist zal u dan verder helpen. Ook kunt u bijvoorbeeld langskomen in onze showroom, hier kunt u naast onze kunststof koffers ook onze andere magazijnbakken bekijken.

Richt uw magazijn in met kunststof koffers

We denken graag mee over het zo efficiënt mogelijk inrichten van uw werkprocessen en uw werkruimtes. Hier zijn kunststof koffers een essentieel onderdeel van. Kleine details zorgen er voor dat u bijvoorbeeld uw logistieke processen net iets efficiënter kunt laten verlopen, of uw werkruimte net iets opgeruimder kan houden. Kies bijvoorbeeld voor transport koffers, een grote kunststof koffer of een kunststof koffer met deksel. En zoekt u een kunststof koffer op maat? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast kunststof koffers kunt u ook voor uw complete magazijninrichting bij ons terecht. Denk hierbij aan magazijnstellingen, entresolvloeren, werkbanken en meer. Onze magazijnexpert denkt graag met u mee.

Koop uw kunststof koffer bij Multi Ratio

We helpen graag mee om de perfecte kunststof koffer voor uw magzijn, werkplaats of uw (interne) transport te vinden. Kom langs in onze showroom of shop onze koffers gemakkelijk online! Heeft u direct een vraag en bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact met ons op door een live chat te starten met één van onze medewerkers. Zij helpen u direct verder! Daarnaast kunt u gemakkelijk een e-mail sturen naar [email protected], of even bellen naar 0314 - 399 088. Ook kunt u ons contactformulier invullen op onze contactpagina. We nemen dan snel contact met u op om zo al uw vragen te beantwoorden over kunststof koffers. Of u nu op zoek bent naar een grote kunststof koffer, een harde kunststof koffer of een waterdichte kunststof koffer met deksel, bij Multi Ratio vindt u wat u nodig heeft.