Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Combinatiekasten

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Multi Ratio bent u aan het juiste adres voor al uw combinatiekasten. Combinatiekasten bestaan uit een mix van bakken, schotten, legborden, lades en kantelbakken. Hierdoor kunt u zeer gemakkelijk verschillende soorten onderdelen opbergen. We hebben een aantal standaard combinaties voor u samengesteld, deze zijn gemakkelijk online bestellen. Bekijk hieronder ons assortiment aan combinatiekasten.

8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Combi magazijnkast type K-1
    € 1.269,29 € 1.049,00
    503347
  2. Combi magazijnkast type C
    € 1.111,99 € 919,00
    503341
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een combinatiekast kopen voor uw werkplaats of magazijn

De combinatiekasten bestaan uit een mix van bakken, schotten, legborden, laden en kantelbakken. Een aantal standaard combinatiekasten zijn online bestelbaar en voor u samengesteld. De kasten bieden diverse en ruime opbergmogelijkheden voor uw gereedschap, schroeven, kleine en overige goederen. Zo heeft u eigenlijk een kast op maat die compleet aansluit bij uw wensen en eisen! Een combinatiekast kopen was nog nooit zo makkelijk: vertel ons waar u naar op zoek bent en we stellen de perfecte combinatiekast voor uw werkplaats of magazijn samen. Naast combinatiekasten kunt u ook voor andere magazijnkasten bij ons terecht. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze showroom in Doetinchem om ons assortiment te bekijken. Wanneer u langskomt kunnen we u ook voorzien van vrijblijvend advies en we kunnen u meer vertellen over de toepassing van een combinatiekast en de vele voordelen van een combinatiekast.

De voordelen van een combinatiekast

We vertellen u graag meer over de vele voordelen van een combinatiekast voor uw magazijn of werkplaats. Een combinatiekast is erg flexibel en is compleet zelf samen te stellen. Dankzij een combinatiekast hoeft u niet per sé een vakkenkast of een ladekast te kopen, maar kunt u de diverse opbergmogelijkheden combineren in één kast. Een combinatiekast is dus erg ruimte- én kostenbesparend, omdat u niet verschillende kasten hoeft aan te schaffen! En wilt u liever extra (kantel)bakken, schotten of laden in de combinatiekast verwerken? Neem dan contact met ons op. De combinatiekasten zijn altijd naar wens samen te stellen. Er bestaan diverse mogelijkheden om de kast compleet naar eigen wens samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld zelf beslissen hoeveel legniveaus, kunststof schotten en legborden u wenst. Vervolgens kunt u de combinatiekast zelf indelen. Wenst u bijvoorbeeld meer schotten, bakken of misschien wel legborden in uw combinatiekast? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie en we sturen u graag een vrijblijvende offerte van uw combinatiekast.

Koop uw combinatiekast bij Multi Ratio

Heeft u vragen over de toepassing van een combinatiekast of de voordelen van een combinatiekast? Of weet u welke combinatiekast u gaat kopen, maar weet u niet hoe de kast moet monteren? Dan zit u bij ons goed. Onze monteurs kunnen de kast voor u leveren en monteren op locatie. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar uw combinatiekast en komen uw bedrijfsprocessen niet stil te liggen. Neem contact met ons op door een vraag te stellen aan één van onze medewerkers in de live chat, stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0314 - 399 088. We helpen u graag verder met het vinden van de ideale combinatiekast voor uw werkplaats.