Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Kunststof stellingen

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunststof stellingen worden vervaardigd uit hoogwaardig slagvast kunststof materiaal. Kunststof stellingen worden voornamelijk gebruikt in marktsectoren waar hygiënische opslag een vereiste is. HACCP eisen voor hygiëne schrijven voor dat de stellingen eenvoudig en hygiënisch moeten kunnen worden schoongemaakt. Het kunststof materiaal van een kunststof stellingkast is voedingsmiddelengeschikt. Daarnaast zijn de kunststof rekken gemakkelijk en goed schoon te maken, bestand tegen zouten en zuren en het materiaal corrodeert niet. Daarmee sluit de kunststof stellingkast perfect aan bij de richtlijnen van de HACCP regelgeving. Heeft u een slagerij, restaurant, zwembad of supermarkt? Dan kunt u het beste kiezen voor een kunststof stelling. Zoekt u een ander type stelling? Kijkt u dan bij het overzicht van al onze magazijnstellingen.

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kunststof stelling
    € 0,00 € 0,00
    NW-7691
1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunststof rekken: de vele voordelen van een kunststof stellingkast

Kunststof rekken worden veel gebruikt in horecaomgevingen, zorgsector en recreatiesector waarbij hygiëne erg belangrijk is. Bij Multi Ratio magazijn inrichting kunt u een kunststof stelling in diverse breedtes en dieptes bestellen. U kunt dus zelf bepalen hoe u de kunststof stelling ingedeeld wilt hebben. Dit zorgt ervoor dat de kunststof stelling altijd aansluit bij de ruimte waarin deze komt te staan. De stellingen zijn eenvoudig te monteren en uit te breiden. Naast alle hygiënische voordelen zijn de stellingen stevig, sterk, stabiel en flexibel. De stellingen beschikken over een onverwoestbare betrouwbaarheid. De opbouw is eenvoudig en kost weinig inspanning en tijd. Beschadigingen aan producten en verpakkingen worden voorkomen door vlakke, splintervrije en afgeronde schappen. Ruimte winnende hoekconstructies zorgen voor een efficiënt en optimaal gebruik van de hoeken.

Een kunststof stellingkast is bestand tegen temperaturen van -40°C tot +90°C

Daarnaast is een kunststof stelling zeer temperatuurbestendig. De stellingen zijn bestand tegen temperaturen van -40°C tot +90°C en worden daarom vaak gebruikt in koelcellen en diepvriescellen. Al deze unieke eigenschappen in combinatie met een ongekende lange levensduur maken de keuze en investering voor een kunststof stelling zeer verantwoord. U kunt uw levensmiddelen dus gemakkelijk opslaan, kunststof is de ideale oplossing voor een hygiënische opslag van producten. Zoekt u dus bijvoorbeeld plastic stellingkasten of kunststof rekken voor de vriezer van uw restaurant of horecazaak? En bent u op zoek naar een oplossing om uw ruimte beter te benutten? Neem dan contact op en we denken graag met u mee.

Kunststof stellingen koopt u bij Multi Ratio

Naast ons assortiment nieuwe kunststof stellingen bieden wij ook gebruikte kunststof stellingkasten en kunststof stellingrekken aan. Deze plastic stellingkasten worden grondig gecontroleerd op veiligheid. Alle gebruikte kunststof stellingen die wij verkopen zijn dus in zeer goede staat. Bent u benieuwd naar de prijzen van een gebruikte kunststof stelling? Deze kunt u vinden onder de categorie kunststof stelling gebruikt. Heeft u vragen over onze kunststof stellingen? Of wilt u een kunststof stelling op maat bestellen? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag zodat u de juiste beslissing kunt nemen. Ook kunt u zonder afspraak langskomen in onze showroom in Doetinchem, hier kunt u ons assortiment  bekijken en advies krijgen van één van onze magazijnexperts. We vertellen u dan ook graag meer over ons complete assortiment aan magazijnstellingen. We helpen u graag met het vinden van kunststof stellingkasten, plastic stellingkasten en/of kunststof rekken.