Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Kunststof stellingen

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunststof stellingen worden vervaardigd uit hoogwaardig slagvast kunststof materiaal. Kunststof stellingen worden voornamelijk gebruikt in marktsectoren waar hygiënische opslag een vereiste is. HACCP eisen voor hygiëne schrijven voor dat de stellingen eenvoudig en hygiënisch moeten kunnen worden schoongemaakt. Het kunststof materiaal is voedingsmiddelengeschikt. Daarnaast zijn de stellingen gemakkelijk en goed schoon te maken, bestand tegen zouten en zuren en corrodeert niet. Daarmee sluit de kunststof stelling perfect aan bij de richtlijnen van de HACCP regelgeving. Heeft u een slagerij, restaurant, zwembad of supermarkt? Dan kunt u het beste kiezen voor een kunststof stelling.

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kunststof stelling
    € 0,00 € 0,00
    NW-7691
1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een kunststof stelling is bestand tegen temperaturen van -40°C tot +90°C

Een kunststof stelling wordt veel gebruikt in horecaomgevingen, zorgsector en recreatiesector waarbij hygiëne erg belangrijk is. Bij Multi Ratio kunt u een kunststof stelling in diverse breedtes en dieptes bestellen. U kunt dus zelf bepalen hoe u de kunststof stelling ingedeeld wilt hebben. Dit zorgt ervoor dat de kunststof stelling altijd aansluit bij de ruimte waarin deze komt te staan. De stellingen zijn eenvoudig te monteren en uit te breiden. Naast alle hygiënische voordelen zijn de stellingen stevig, sterk, stabiel en flexibel. De stellingen beschikken over een onverwoestbare betrouwbaarheid. De opbouw is eenvoudig en kost weinig inspanning en tijd. Beschadigingen aan producten en verpakkingen worden voorkomen door vlakke, splintervrije en afgeronde schappen. Ruimtewinnende hoekconstructies zorgen voor een efficiënt en optimaal gebruik van de hoeken.

Daarnaast is een kunststof stelling zeer temperatuurbestendig. De stellingen zijn bestand tegen temperaturen van -40°C tot +90°C en worden daarom vaak gebruikt in koelcellen en diepvriescellen. Al deze unieke eigenschappen in combinatie met een ongekende lange levensduur maken de keuze en investering voor een kunststof stelling zeer verantwoord.

Naast ons assortiment nieuwe kunststof stellingen bieden wij ook gebruikte kunststof stellingen aan. Deze stellingen worden grondig gecontroleerd op veiligheid. Alle gebruikte kunststof stellingen die wij verkopen zijn dus in zeer goede staat. Bent u benieuwd naar de prijzen van een gebruikte kunststof stelling? Deze kunt u vinden onder de categorie kunststof stelling gebruikt.

Heeft u vragen over onze kunststof stellingen? Of wilt u een kunststof stelling op maat bestellen? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag zodat u de juiste beslissing kunt nemen.