Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

NedconEen Nedcon stelling is gebruiksvriendelijk en zeer stevig

Een Nedcon stelling staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn juk-staanderverbindingen. Dit zorgt ervoor dat een NEDCON stelling zeer stevig is. Het oppervlak van alle belangrijke onderdelen is afgewerkt met een epoxy coating die maximale bescherming levert. U kunt erop vertrouwen dat een Nedcon stelling veilig is. Er wordt gewerkt volgens de Europese normen en veiligheidsvoorschriften. Daarnaast zijn de stellingen gebruiksvriendelijk. U kunt ze eenvoudig combineren met vloeren en andere type stellingen. U kunt zelf de kleur kiezen of gebruik maken van onze standaardkleuren. Jukken worden standaard geleverd in capri-blauw (RAL5019) en de liggers in rood-oranje (RAL2008). Interesse in een Nedcon stelling? Neem dan contact op met één van onze ervaren medewerkers.

Een Nedcon palletstelling indelen zoals u wilt

Een Nedcon palletstelling is op maat te bestellen. Daarbij wordt nagedacht over het type pallet, gewicht, goederen die buiten de pallet vallen en de gewenste opslagdiepte. Alle componenten van een Nedcon palletstelling zijn volgens de meest recente normen getest. Magazijnen die zijn gebouwd met Nedcon-producten zijn makkelijk te onderhouden en beschadigde onderdelen zijn makkelijk te vervangen. Wilt u uw stelling aanpassen of uitbreiden? Ook dit is geen probleem met de flexibele systemen van Nedcon.

Een Nedcon palletstelling heeft zich in de praktijk ruimschoots bewezen. Wereldwijd worden stellingen van Nedcon met veel tevredenheid gebruikt. Nedcon levert het grootste assortiment aan staanders en jukken ter wereld. Ook voor uw magazijn is er daarom altijd een optimale oplossing te vinden. Neem snel een kijkje in onze webshop om ons aanbod Nedcon palletstellingen te bekijken. Liever telefonisch advies? Of vrijblijvend een afspraak maken met één van onze verkoopmedewerkers? Onze experts op het gebied van palletstellingen geven u graag persoonlijk advies.

Vraag hier uw informatie over NEDCON stellingen aan

Nedcon magazijninrichting is al meer dan veertig jaar wereldwijd de expert op het gebied van opslagsystemen. Nedcon is een zelfstandig bedrijf met veel kennis in huis. Deze kennis wordt gebruikt om systemen continu te verbeteren. Een magazijn moet optimaal functioneren. Met de opslagsystemen van Nedcon bent u in staat om zorgeloos te ondernemen. Nedcon is in Doetinchem gevestigd en de productie vindt plaats in Tsjechië. Daarnaast zijn er nog vestigingen in diverse Europese landen en de Verenigde Staten.

Technische specificaties


Jukken

  • Lengte per juk van 2,5 meter tot 9 meter.
  • De stijlen zijn 80, 100, 120 mm.
  • Perforatie om de 5 cm.
  • Standaard dieptes: 900, 1100 mm diep.

Liggers

De beschikbare sectiebreedtes zijn

  • 1825 mm
  • 2300 mm
  • 2700 mm
  • 3300 mm
  • 3600 mm
Niveaubelasting tot max. 4.5 ton mogelijk, gelijkmatig verdeeld per liggerpaar.

Aanrijdbescherming

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw stelling tegen aanrijden te beschermen op de aanrijdgevoelige plekken.

Multi Ratio biedt u zeer voordelig hoekbeschermers, jukbeschermers en stijlbeschermers aan. Aanrijdbescherming zorgt voor minder jaarlijkse onderhoudskosten en verkleint ook de kans op ongelukken aanzienlijk.