Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Chemicaliënkasten

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Chemicaliënkasten zijn zeer geschikt voor het opslaan van gevaarlijke stoffen en vloeistoffen, bestrijdingsmiddelen en andere milieubelastende stoffen. Het opslaan van dit soort stoffen is zeer belangrijk. Onze brandveilige kasten zijn voorzien van geperforeerde of dichte lekbakken en zijn voorzien van meerdere ventilatiegaten. De lekbakken kunt u verstellen naar wens. U kunt de brandwerende kasten in onze webshop bestellen. Specifieke wensen? Neem contact met ons op en we helpen u graag.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Chemicaliënkast (200x100x45)
    € 1.390,29 € 1.149,00
    503358
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Opslag van gevaarlijke stoffen met een brandveilige kast

Het goed en veilig opslaan van milieugevaarlijke stoffen is voor veel bedrijven uiterst belangrijk. Multi Ratio biedt chemiekasten voor de opslag gevaarlijke stoffen. Al onze chemiekasten zijn voorzien van stevige sloten en worden geleverd inclusief twee sleutels. Hierdoor kunnen alleen bevoegde personen toegang krijgen tot de kast. Daarnaast zijn de brandwerende kasten stuk voor stuk zeer gebruiksvriendelijk en praktisch ingericht. U kunt zelf bepalen hoe u de kast ingedeeld wil hebben door middel van de verstelbare lekbakken. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder met het vinden van een brandwerende kast of chemiekast voor uw lab of werkplaats. Weet u nog niet helemaal welke brandveilige kast het beste bij uw eisen en wensen past? Kom dan eens langs in onze showroom in Doetinchem of bekijk ons complete assortiment aan magazijnkasten online!

Chemicaliënkast nodig? Multi Ratio heeft een breed aanbod!

Bent u op zoek naar een chemische kast? Een veiligheidskast gevaarlijke producten? Een brandwerende kast gevaarlijke stoffen? Multi Ratio heeft het! Onze chemicaliënkast is geschikt voor het veilig opslaan van gevaarlijke stoffen. Heeft u vragen over onze chemicaliënkast? Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Een brandveilige kast wordt gebruikt door bedrijven die werken met chemische stoffen zoals bijvoorbeeld bestrijdingsmiddelen of andere milieubelastende stoffen. Een chemiekast zorgt er voor dat uw gevaarlijke stoffen veilig opgeslagen worden en alleen toegankelijk zijn voor de toegewezen persoon. Onze brandwerende kasten worden zonder certificaten geleverd maar voldoen wel aan alle benodigde eigenschappen. En hierdoor zijn de chemiekasten ook gunstig geprijsd. Neem contact met ons op en we informeren u graag over de vele mogelijkheden op het gebied van onze chemiekasten en brandveilige kasten.

Een tweedehands chemiekast? Ook dat kan!

Multi Ratio heeft ook een uitgebreid assortiment aan tweedehands producten op onze hergebruik-afdeling. Dit assortiment wisselt regelmatig. Bent u benieuwd of wij ook tweedehands chemiekasten verkopen? Op onze Hergebruik pagina kunt u ons aanbod bekijken. De gebruikte producten worden uitgebreid gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit. Alle brandveilige kasten zijn dus in goede staat en prijstechnisch zeer aantrekkelijk. U kunt uw chemiekast gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Liever de chemiekast in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Ook kunnen we gemakkelijk door middel van een 3D-tekening uw lab of werkplaats inrichten en hier de brandwerende kast in meenemen. Zo weet u precies of de brandveilige kast die u op het oog heeft goed in uw lab of werkplaats past.