Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Stapelbakken

12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stapelbakken van Multi Ratio staan bekend om de juiste prijs-kwaliteitverhouding. De stapelbakken zijn verkrijgbaar in de formaten A1, A2, A3, A4 en A5. De kunststof stapelbakken zijn geschikt om los in een magazijn of werkplaats te plaatsen, maar ook om aan een wandrail te bevestigen. Kunststof stapelbakken zijn ideaal voor het opslaan van klein materiaal en service onderdelen. Naast onze standaard stapelbakken bieden wij ook zwaarlast stapelbakken aan. Bekijk ons assortiment hieronder!

12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Beugelbak 180 liter
    € 100,43 € 83,00
    503625
12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plastic stapelbakken voor structuur op uw werkplaats

We vertellen u graag meer over de producten binnen ons assortiment. Bij ons bent u aan het juiste adres voor kunststof stapelbakken voor uw magazijn. Plastic stapelbakken zijn bedoeld om kleine goederen op te slaan. Het doel van de plastic stapelbakken is om structuur te creëren op uw werkplaats of magazijn. De bakken zijn gemaakt van slagvast polypropyleen, wat een lange levensduur ten goede komt. Ze staan meestal in magazijnstellingen of servicewagens. Daarnaast kunnen de bakken gestapeld worden op bijvoorbeeld een bureau, zodat uw ruimte optimaal benut kan worden. De bakken zijn voor meerdere doeleinden in te zetten en kunnen met behulp van een wandrail aan de muur bevestigd worden. Hierdoor verbruikt het geen ruimte op de werkplek en blijft uw werkplek opgeruimd. Daarnaast is de inhoud van de stapelbak makkelijk te bereiken. Liever een andere kleur kunststof  bak? Of heeft u andere specifieke wensen? Neem contact met ons op en onze magazijnexpert denkt graag met u mee!

Kunststof magazijnbakken in diverse soorten en maten

Ons assortiment bestaat uit 5 verschillende afmetingen en een standaardkleur blauw. Daarnaast hebben we beugelbakken in een grijze kleur. Mocht u nou andere wensen hebben, of specifiek op zoek zijn naar een stapelbak van kunststof of plastic stapelbakken, dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Multi Ratio biedt vele mogelijkheden en onze medewerkers staan klaar om u te adviseren. Kom bijvoorbeeld eens langs in onze showroom en bekijk naast onze stapelbakken ook onze andere magazijnbakken. Onze magazijnexpert denkt graag met u mee over de inrichting van uw magazijn. Naast magazijnbakken vindt u bij ons ook magazijnstellingen, entresolvloeren, werkbanken en middelen voor uw interne transport zoals pompwagens en meer. Bij Multi Ratio kunt u uw complete organisatie, van magazijn tot aan kantoor, inrichten.

Koop uw stapelbakken voor uw magazijn bij Multi Ratio

Goedkope stapelbakken kopen van uitstekende kwaliteit? Koop dan uw stapelbakken bij Multi Ratio. Naast ons assortiment aan nieuwe stapelbakken biedt Multi Ratio ook gebruikte stapelbakken. Heeft u vragen over ons aanbod stapelbakken? Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen om de juiste stapelbak te kopen. Advies nodig voor uw magazijninrichting? Onze magazijnexpert kan er voor zorgen dat u zo effectief mogelijk gebruik kunt maken van uw ruimte. Stel bijvoorbeeld gemakkelijk een vraag in de online live chat en u krijgt direct antwoord van één van onze medewerkers! Ook kunt u mailen naar [email protected] of bellen naar 0314 - 399 088. We helpen u graag verder om zo de ideale stapelbakken van kunststof te vinden voor uw magazijn. Onze magazijnexpert helpt u graag verder!