Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Stapelbakken

Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Stapelbakken van Multi Ratio staan bekend om de juiste prijs-kwaliteitverhouding. De stapelbakken zijn verkrijgbaar in de formaten A1, A2, A3, A4 en A5. De kunststof stapelbakken zijn geschikt om los te plaatsen, maar ook om aan een wandrail te bevestigen. Kunststof stapelbakken zijn ideaal voor het opslaan van klein materiaal en service onderdelen. De standaard kleur van de kunststof stapelbakken is blauw. Naast onze standaard stapelbakken bieden wij ook zwaarlast stapelbakken.

Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
  1. Beugelbak 130 liter
    € 62,44 € 51,60
    503632
Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Plastic stapelbakken voor structuur op uw werkplaats

Plastic stapelbakken zijn bedoeld om kleine goederen op te slaan. Het doel van de plastic stapelbakken is om structuur te creëren op uw werkplaats of magazijn. De bakken zijn gemaakt van slagvast polypropyleen, wat een lange levensduur ten goede komt. Ze staan meestal in magazijnstellingen of servicewagens. Daarnaast kunnen de bakken gestapeld worden op bijvoorbeeld een bureau, zodat uw ruimte optimaal benut kan worden. De bakken zijn voor meerdere doeleinden in te zetten en kan met behulp van een wandrail aan de muur bevestigd worden. Hierdoor verbruikt het geen ruimte op de werkplek en blijft uw werkplek opgeruimd. Daarnaast is de inhoud van de stapelbak makkelijk te bereiken. Liever een andere kleur bak? Of heeft u andere specifieke wensen? Neem contact met ons op!

Kunststof magazijnbakken in diverse soorten en maten

Onze kunststof magazijnbakken kunt u 24 uur per dag online bestellen. Ons assortiment bestaat uit 5 verschillende afmetingen en een standaardkleur blauw. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Multi Ratio biedt vele mogelijkheden en onze medewerkers staan klaar om u te adviseren.

Goedkope stapelbakken kopen? Naast ons assortiment nieuwe stapelbakken biedt Multi Ratio ook gebruikte stapelbakken. Alle gebruikte producten die worden aangeboden zijn gecontroleerd op kwaliteit. De levensduur is uiteraard minder lang dan ons aanbod nieuwe stapelbakken. Daarentegen zijn de gebruikte stapelbakken prijstechnisch zeer aantrekkelijk. De gebruikte stapelbakken vindt u onder de categorie stapelbakken gebruikt.

Heeft u vragen over ons aanbod stapelbakken? Onze ervaren medewerkers kunnen u helpen om de juiste stapelbak te kopen. Advies nodig voor uw magazijninrichting? Onze magazijnexpert kan er voor zorgen dat u zo effectief mogelijk gebruik kunt maken van uw ruimte.