Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Magazijnstellingen

Producten 1-12 van 670
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Magazijnstellingen zorgen voor orde en netheid in uw magazijn. Multi Ratio biedt een breed assortiment magazijnstellingen uit voorraad aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem snel een kijkje in onze webshop om te kijken of uw gewenste stelling er tussen staat. De verschillende magazijnstellingen die wij aanbieden zijn; palletstellingen, legbordstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen en kunststof stellingen. Onze magazijnspecialist geeft u graag persoonlijk advies over al onze magazijnstellingen. In overleg met u maken wij magazijnstellingen op maat, afhankelijk van onder meer de benodigde draagkracht, grootte, beschikbare ruimte en de soort goederen die opgeslagen dienen te worden. Op deze manier bespaart u veel ruimte in uw magazijn.

Subcategories

Magazijnstellingen kopen doet u bij Multi Ratio

Magazijnstellingen kopen doet u bij Multi Ratio. Heeft u stellingen nodig voor een kleine, middelgrote of grote magazijn inrichting? Wij bieden magazijnstellingen voor alle soorten magazijnen en werkplaatsen. Daarnaast bieden wij diverse bekende merken en hebben een grote voorraad. Dit zorgt ervoor dat u bij ons terecht kunt voor het volledig (her)inrichten van uw magazijn. Ook zorgt dit ervoor dat onze klanten met veel vertrouwen onze magazijnstellingen kopen. Multi Ratio biedt naast nieuwe magazijnstellingen ook gebruikte magazijnstellingen! Deze stellingen hebben een iets kortere levensduur, maar zijn qua prijs erg aantrekkelijk en dragen bij aan een circulaire economie. Benieuwd naar ons aanbod aan gebruikte magazijnstellingen? Deze kunt u vinden onder de categorie magazijnstellingen gebruikt. In ons blog: “Goedkope palletstellingen” leest u waar u op moet letten bij het aanschaffen van gebruikte stellingen.

De verschillende soorten magazijnstellingen

Bent u van plan om magazijnstellingen te kopen? We helpen u dan graag door de verschillende soorten magazijnstellingen binnen ons assortiment te benoemen, zodat u beter weet welke magazijnstellingen u moet kopen. Veel van het onderstaande assortiment hebben we nieuw en hergebruikt: zoekt u dus magazijnstellingen nieuw of magazijnstellingen gebruikt, de soorten magazijnstellingen binnen ons assortiment zijn:

  • Palletstellingen: voor het opbergen van diverse goederen. Maak gebruik van de hoogte in uw magazijn met palletstellingen. Met palletstellingen creëert u gemakkelijk meerdere etages en benut de hoogte van uw bedrijfshal uitstekend. U kunt zelf kijken welke maat het beste aansluit bij uw producten. Zo kunt u meerdere pallets per etage kwijt.
  • Legbordstellingen: voor het opslaan van kleine producten. Kleine dozen kunnen aardig wat ruimte in beslag nemen. Ze passen niet op een pallet, terwijl u er wel eenvoudig bij moet kunnen om uw voorraad te kunnen beheren. Legbordstellingen zijn hier uitstekend geschikt voor.
  • Grootvakstellingen:  voor het opslaan van grotere producten. Heeft u grote producten binnen uw assortiment, maar zijn ze net te klein voor een palletstelling? Dan kunt u voor een tussenvorm kiezen, namelijk grootvakstellingen. Deze magazijnstellingen zijn ideaal voor verpakkingsmaterialen en grotere producten in uw magazijn.
  • Draagarmstellingen: speciaal voor lange producten. Heeft u lange balken of producten die u moet opslaan in uw magazijn? Draagarmstellingen zijn ideaal voor het opslaan van lange producten, goederen of grondstoffen. We maken deze stellingen volledig op maat, op locatie. U heeft zo altijd passende magazijnstellingen.
  • Kunststof stellingen: voor het opslaan van hygiënische producten. Heeft u producten die u moet opslaan volgens de HACCP norm? Dan kunnen wij u bij Multi Ratio uiteraard helpen. Wij vervaardigen kunststof stellingen volledig op maat van uw magazijn. De magazijnstellingen worden op basis van uw eisen samengesteld en op locatie geïnstalleerd. Wilt u de magazijnstellingen eerst in het echt zien? Kom dan vrijblijvend langs in onze 2.500 m2 showroom in Doetinchem. 

Magazijnstellingen koopt u bij Multi Ratio: onze magazijnspecialist helpt u verder

Komt u helaas toch ruimte tekort na de bezorging van de nieuwe voorraden? Bij Multi Ratio kunnen we altijd snel schakelen en extra magazijnstellingen bezorgen. In onze webshop kan u 24 uur per dag terecht voor het kopen van magazijnstellingen. Zo betaalt u niet de hoofdprijs als het magazijn onverwachts uitgebreid moet worden. Wanneer u uw nieuwe magazijnstellingen of gebruikte magazijnstellingen bij Multi Ratio koopt, stopt de service niet bij de deur. Multi Ratio levert uw magazijnstellingen graag bij u af. Door de ruime voorraad, efficiënte planning en ervaren medewerkers hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten. We helpen u graag verder met het vinden van een stabiele basis voor uw magazijn: onze magazijnstellingen.

 

FAQ: onze meestgestelde vragen

  • Wat kost een magazijnstelling?
Deze vraag wordt ontzettend veel aan ons gesteld, maar eigenlijk is het vrijwel onmogelijk om hier een concreet antwoord op te geven. De kosten van magazijnstellingen zijn van veel factoren afhankelijk: wat voor stellingen u nodig heeft, hoeveel stellingen u nodig heeft en of u bijvoorbeeld de stellingen ook wil laten monteren. Binnen ons assortiment vindt u bijvoorbeeld palletstellingen, legbordstellingen, grootvakstellingen en draagarmstellingen. Deze stellingsoorten verschillen in prijs. Daarnaast is het zelfs per stellingsoort nog merkafhankelijk wat de basisprijs van de stellingen is. Als u op de stellingsoort klikt, zoals palletstellingen, kunt u zelf een opstelling selecteren. Zo krijgt u zo snel mogelijk een beeld van de kosten van magazijnstellingen.
  • Monteren jullie magazijnstellingen?
Ja, bij Multi Ratio is het mogelijk om uw magazijnstellingen te laten monteren! Naast het monteren van kantoormeubilair, kunnen wij ook voor u regelen dat uw magazijnstellingen worden gemonteerd. Besteed dit geheel uit aan ons en u wordt compleet ontlast! U hoeft hier niks voor te doen en bent ervan verzekerd dat alle stellingen die u heeft besteld op een veilige, efficiënte manier worden gemonteerd.
  • Kan ik mijn magazijn laten keuren bij jullie?
Ook dat is mogelijk! Onze magazijnspecialist Remco heeft veel ervaring met het uitvoeren van periodieke keuringen en zorgt ervoor dat u veilig gebruik kunt blijven maken van uw magazijninrichting. Wanneer u stellingen bij ons aanschaft, kunt u het jaarlijks keuren van uw stellingen laten opnemen in de offerte. Zo heeft u in één keer alles geregeld! Ook wanneer u geen stellingen bij ons heeft aangeschaft en uw magazijnstellingen wil laten keuren dan is dit mogelijk.