Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Magazijnstellingen

Voor iedere opslag. 

Welke stellingen je ook zoekt, onze magazijnspecialist geeft je graag persoonlijk advies. Afhankelijk van de benodigde draagkracht, grootte, beschikbare ruimte en de soort goederen die opgeslagen dienen te worden, creëren wij een inrichting op maat.

Ons aanbod aan magazijnstellingen

Voor iedere opslag.  

Welke stellingen je ook zoekt, bij Multi Ratio ben je aan het juiste adres. 

Ons aanbod aan magazijnstellingen

Producten 1-12 van 690
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Advies over magazijnstellingen? Neem contact op met Remco. 

 

Waar kunnen we mee helpen?


Magazijnstellingen kopen doe je bij Multi Ratio

Magazijnstellingen kopen doe je bij Multi Ratio. Heb je stellingen nodig voor een kleine, middelgrote of grote magazijn inrichting? Wij bieden magazijnstellingen voor alle soorten magazijnen en werkplaatsen. Daarnaast bieden wij diverse bekende merken en hebben een grote voorraad. Dit zorgt ervoor dat je bij ons terecht kunt voor het volledig (her)inrichten van jouw magazijn. Ook zorgt dit ervoor dat onze klanten met veel vertrouwen onze magazijnstellingen kopen. Multi Ratio biedt naast nieuwe magazijnstellingen ook gebruikte magazijnstellingen! Deze stellingen hebben een iets kortere levensduur, maar zijn qua prijs erg aantrekkelijk en dragen bij aan een circulaire economie. Benieuwd naar ons aanbod aan gebruikte magazijnstellingen? Deze kun je vinden onder de categorie magazijnstellingen gebruikt. In ons blog: “Goedkope palletstellingen” lees je waar je op moet letten bij het aanschaffen van gebruikte stellingen.

De verschillende soorten magazijnstellingen

Ben je van plan om magazijnstellingen te kopen? We helpen je dan graag door de verschillende soorten magazijnstellingen binnen ons assortiment te benoemen, zodat je beter weet welke magazijnstellingen je moet kopen. Veel van het onderstaande assortiment hebben we nieuw en hergebruikt: zoek je dus magazijnstellingen nieuw of magazijnstellingen gebruikt, de soorten magazijnstellingen binnen ons assortiment zijn:

Palletstellingen: voor het opbergen van diverse goederen. Maak gebruik van de hoogte in jouw magazijn met palletstellingen. Met palletstellingen creër je gemakkelijk meerdere etages en benut de hoogte van jouw bedrijfshal uitstekend. Je kunt zelf kijken welke maat het beste aansluit bij jouw producten. Zo kun je meerdere pallets per etage kwijt.

Legbordstellingen: voor het opslaan van kleine producten. Kleine dozen kunnen aardig wat ruimte in beslag nemen. Ze passen niet op een pallet, terwijl je er wel eenvoudig bij moet kunnen om jouw voorraad te kunnen beheren. Legbordstellingen zijn hier uitstekend geschikt voor.

Grootvakstellingen:  voor het opslaan van grotere producten. Heb je grote producten binnen jouw assortiment, maar zijn ze net te klein voor een palletstelling? Dan kun je voor een tussenvorm kiezen, namelijk grootvakstellingen. Deze magazijnstellingen zijn ideaal voor verpakkingsmaterialen en grotere producten in jouw magazijn.

Draagarmstellingen: speciaal voor lange producten. Heb je lange balken of producten die je moet opslaan in jouw magazijn? Draagarmstellingen zijn ideaal voor het opslaan van lange producten, goederen of grondstoffen. We maken deze stellingen volledig op maat, op locatie. Je hebt zo altijd passende magazijnstellingen.

Kunststof stellingen: voor het opslaan van hygiënische producten. Heb je producten die je moet opslaan volgens de HACCP norm? Dan kunnen wij je bij Multi Ratio uiteraard helpen. Wij vervaardigen kunststof stellingen volledig op maat van jouw magazijn. De magazijnstellingen worden op basis van jouw eisen samengesteld en op locatie geïnstalleerd. Wil je de magazijnstellingen eerst in het echt zien? Kom dan vrijblijvend langs in onze 2.500 m2 showroom in Doetinchem. 

Magazijnstellingen koop je bij Multi Ratio: onze magazijnspecialist helpt je verder

Kom je helaas toch ruimte tekort na de bezorging van de nieuwe voorraden? Bij Multi Ratio kunnen we altijd snel schakelen en extra magazijnstellingen bezorgen. In onze webshop kun je 24 uur per dag terecht voor het kopen van magazijnstellingen. Zo betaal je niet de hoofdprijs als het magazijn onverwachts uitgebreid moet worden. Wanneer je jouw nieuwe magazijnstellingen of gebruikte magazijnstellingen bij Multi Ratio koopt, stopt de service niet bij de deur. Multi Ratio levert jouw magazijnstellingen graag bij je af. Door de ruime voorraad, efficiënte planning en ervaren medewerkers hoef je nooit lang op jouw bestelling te wachten. We helpen je graag verder met het vinden van een stabiele basis voor jouw magazijn: onze magazijnstellingen.

FAQ: Onze meest gestelde vragen

Wat kost een magazijnstelling?
Deze vraag wordt ontzettend veel aan ons gesteld, maar eigenlijk is het vrijwel onmogelijk om hier een concreet antwoord op te geven. De kosten van magazijnstellingen zijn van veel factoren afhankelijk: wat voor stellingen u nodig heeft, hoeveel stellingen u nodig heeft en of u bijvoorbeeld de stellingen ook wil laten monteren. Binnen ons assortiment vindt u bijvoorbeeld palletstellingen, legbordstellingen, grootvakstellingen en draagarmstellingen. Deze stellingsoorten verschillen in prijs. Daarnaast is het zelfs per stellingsoort nog merkafhankelijk wat de basisprijs van de stellingen is. Als u op de stellingsoort klikt, zoals palletstellingen, kunt u zelf een opstelling selecteren. Zo krijgt u zo snel mogelijk een beeld van de kosten van magazijnstellingen.
Monteren jullie magazijnstellingen?
Ja, bij Multi Ratio is het mogelijk om uw magazijnstellingen te laten monteren! Naast het monteren van kantoormeubilair, kunnen wij ook voor u regelen dat uw magazijnstellingen worden gemonteerd. Besteed dit geheel uit aan ons en u wordt compleet ontlast! U hoeft hier niks voor te doen en bent ervan verzekerd dat alle stellingen die u heeft besteld op een veilige, efficiënte manier worden gemonteerd.
Kan ik mijn magazijn laten keuren bij jullie?
Ook dat is mogelijk! Onze magazijnspecialist Remco heeft veel ervaring met het uitvoeren van periodieke keuringen en zorgt ervoor dat u veilig gebruik kunt blijven maken van uw magazijninrichting. Wanneer u stellingen bij ons aanschaft, kunt u het jaarlijks keuren van uw stellingen laten opnemen in de offerte. Zo heeft u in één keer alles geregeld! Ook wanneer u geen stellingen bij ons heeft aangeschaft en uw magazijnstellingen wil laten keuren dan is dit mogelijk.