Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Steekwagens

6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Steekwagens worden gebruikt om snel en veilig goederen te vervoeren binnen een magazijn of werkplaats. Dit kunnen diverse (zware) goederen zijn. De steekwagens zijn van een stevige gelaste stalen constructie en zijn allemaal voorzien van veiligheidshandvatten. De stalen scheppen van de steekwagens zijn aanschroefbaar en daardoor eenvoudig te vervangen. U kunt met behulp van een steekwagen allerlei goederen verplaatsen zonder dat u last krijgt van uw rug of schouders. Bekijk op deze pagina ons assortiment steekwagens.

6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Steekwagen B1115L / B1115V
  € 175,45 € 145,00
  NW-7608
 2. Steekwagen B1116L / B1116V
  € 204,49 € 169,00
  NW-7609
 3. Steekwagen B1125L / B1125V
  € 168,19 € 139,00
  NW-7613
 4. Steekwagen B1325L / B1325V
  € 204,49 € 169,00
  NW-7611
 5. Steekwagen B1331L / B1331V
  € 264,99 € 219,00
  NW-7612
 6. Stoelensteekwagen B1345V
  € 289,19 € 239,00
  NW-7614
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Steekwagen kopen: de verschillende opties

Bent u van plan om een steekwagen te kopen en bent u specifiek op zoek naar een aluminium steekwagen, een steekwagen met wielen of een traploper steekwagen? Bij Multi Ratio bent u aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vindt u verschillende steekwagens in verschillende afmetingen, uitvoeringen en laadvermogens. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor steekwagens waarvan de stalen schep afschroefbaar en omwisselbaar is. Daarnaast kunt u zelf de wielen van de steekwagen kiezen, waarbij u bijvoorbeeld kunt kiezen voor luchtbanden of massief rubberen banden. Bent u dus van plan om een steekwagen te kopen en zoekt u een aluminium steekwagen, of een traploper steekwagen? Het assortiment op onze website betreft slechts een greep uit ons assortiment en de complete mogelijkheden. Een steekwagen kent namelijk vele verschillende afmetingen, uitvoeren en laadvermogens. Neem contact met ons op en we vinden een steekwagen die perfect aansluit bij uw wensen en eisen.

Een traploper steekwagen: ontdek de vele voordelen

Heeft u binnenkort een verhuizing op de planning staan? En moet u veel goederen verplaatsen? Of worden er dagelijks binnen uw bedrijfsprocessen veel goederen verplaatst en heeft u geen lift? Kies dan voor een traploper steekwagen. Deze steekwagens zijn uiterst handig bij het verplaatsen van goederen die een trap of verhoging af moeten. Een trapsteekwagen bestaat uit de standaard twee banden, voorzien van drie of vijf extra wielen die hoogteverschillen snel en moeiteloos aan kunnen. Er zijn naast trapsteekwagens nog vele verschillende soorten steekwagens. De steekwagens worden naast zakelijk gebruik ook door veel particulieren gebruikt. Binnen ons assortiment vindt u dus voor elke situatie wel een geschikte steekwagen. Naast steekwagens kunt u ook voor andere interne transportmiddelen bij ons terecht, zoals pompwagens, etagewagens en tafelwagens. En bent u naast intern transport ook op zoek naar bijvoorbeeld magazijnstellingen of misschien wel naar werkbanken? Ook daarvoor bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vindt u magazijnstellingen, entresolvloeren, magazijnbakken, magazijnkasten en werkplaatsstoelen. Zo kunt u uw complete magazijn in laten richten bij én door Multi Ratio. 

Een steekwagen kopen doet u bij Multi Ratio

Bent u er al uit en weet u welke steekwagen u gaat kopen? Naast ons aanbod aan nieuwe producten kunt u ook gebruikte steekwagens bij ons kopen. De producten uit ons hergebruik assortiment worden altijd gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid voordat ze te koop worden gezet. De levensduur van deze producten zijn uiteraard minder lang dan onze nieuwe producten. Daarnaast draagt u door te kiezen voor hergebruik bij aan een circulaire economie én kunt u de steekwagen tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen. Bent u benieuwd of er op dit moment gebruikte steekwagens aangeboden worden? Neem dan een kijkje op onze hergebruik-pagina. Zoekt u een steekwagen met andere specificaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze magazijnexperts leggen u graag uit wat de vele mogelijkheden zijn.