Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Bakkenkasten

Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Bakkenkasten geven opbergruimte en overzicht. Een bakkenkast is geschikt voor een nette werkplek. De metalen bakkenkasten zijn te voorzien van diverse kleuren en maten kunststof bakken. De kunststof bakken vindt u bij magazijnbakken. Liever een andere kleur bak of extra lades in uw bakkenkast? Wij geven u graag advies over bakkenkasten! 

Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
  1. Bakkenkast (200x100x30)
    € 736,89 € 609,00
    503352
Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Kast met bakken voor een overzichtelijke werkplek

Bent u op zoek naar een kast met bakken? Multi Ratio biedt bakkenkasten in verschillende soorten en maten. Een kast met bakken gaat er voor zorgen dat uw werkplek weer overzichtelijk en geordend wordt. De bakkenstrippenkasten zijn kasten die u kunt afsluiten. Hierdoor kunt u ook waardevolle spullen opbergen. De deuren van deze kast zijn voorzien van bakken waardoor er nóg meer opbergruimte ontstaat. Wilt u de bakken in een andere kleur? Veel bakken zijn te leveren in blauw, geel, groen, rood of grijs. U kunt ook onze verkopers om advies vragen.

Misschien bent u op zoek naar een metalen bakkenkast? We hebben metalen bakkenkasten inclusief kunststof bakken om uw goederen netjes op te bergen. Deze kunststof bakken zijn ook op aanvraag leverbaar in andere kleuren, waardoor u naar wens uw bakkenkast kunt samenstellen.

Onze webshop biedt verschillende soorten bakkenkasten. Het is bij Multi Ratio mogelijk om online te bestellen. Dit kan 24 uur per dag, ook in het weekend. Het bestelproces is veilig, snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. Mocht u liever telefonisch een bestelling doen? Dit is natuurlijk geen probleem. Daarnaast kunt u vragen hebben over de bakkenkasten. Staat uw gewenste kast er niet tussen? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wilt u montageservice? Dat is ook mogelijk. Onze logistieke medewerkers zijn goed opgeleid waardoor u bent voorzien van een correcte en vakkundige montage. Bespreek de mogelijkheden met onze verkopers!

Multi Ratio heeft ook een uitgebreid assortiment gebruikte producten. Dit assortiment wisselt regelmatig. Benieuwd of wij ook tweedehands bakkenkasten verkopen? Op de Hergebruik pagina kunt u ons aanbod bekijken. De gebruikte producten worden uitgebreid gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit. Alle geboden producten zijn dus in goede staat en prijstechnisch zeer aantrekkelijk.