Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Bakkenkasten

Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Bakkenkasten geven opbergruimte en overzicht. Een bakkenkast creëert een nette werkplek. U vindt bakkenkasten voor uw werkplaats in verschillende kleuren en materialen, zoals kunststof en metaal. Liever een andere kleur bak of extra lades in uw bakkenkast? Wij geven u graag advies over bakkenkasten!

Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
  1. Bakkenkast (200x100x30)
    € 736,89 € 609,00
    503352
Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Bakkenkast voor u werkplaats: de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een bakkenkast voor uw werkplaats? Multi Ratio biedt kasten met opbergbakken in verschillende soorten en maten. Een stellingkast met bakken gaat er voor zorgen dat uw werkplek weer overzichtelijk en geordend wordt. En zoekt u bakkenkasten met deuren? Kies dan voor bakkenstrippenkasten voor in uw werkplaats. De bakkenstrippenkasten zijn kasten die u namelijk kunt afsluiten, hierdoor kunt u gemakkelijk ook uw waardevolle spullen opbergen. De deuren van deze kast zijn voorzien van bakken waardoor er nóg meer opbergruimte ontstaat. Wilt u de kast met bakken in een andere kleur? Veel kasten met opbergbakken zijn te leveren in blauw, geel, groen, rood of grijs. U kunt ook onze verkopers om advies vragen. Of u nu op zoek bent naar een stellingkast met bakken, een kast met opbergbakken of een bakkenkast met deuren: bij Multi Ratio bent u aan het juiste adres voor al uw magazijnbenodigdheden.

Kast met opbergbakken voor een overzichtelijke werkplek  

Misschien bent u op zoek naar een kast met opbergbakken, of misschien heel specifiek naar een metalen bakkenkast? We hebben metalen bakkenkasten inclusief kunststof bakken om uw goederen netjes op te bergen in uw magazijn en zo goed het overzicht te behouden. Deze kunststof bakken voor uw kast met opbergbakken zijn ook op aanvraag leverbaar in andere kleuren, waardoor u naar wens uw kast met opbergbakken kunt samenstellen. Het selecteren van een geschikte kast met opbergbakken was nog nooit zo makkelijk! We helpen u graag met het samenstellen van een bakkenkast voor uw magazijn. Zo vindt u binnen no-time een bakkenkast voor uw werkplaats.

Een bakkenkast voor uw magazijn: ook tweedehands

Multi Ratio heeft ook een uitgebreid assortiment gebruikte producten, zowel voor kantoor als voor uw magazijn. Zo vindt u hier ook vaak bakkenkasten voor uw magazijn. Dit assortiment wisselt regelmatig, op onze hergebruik pagina kunt u ons aanbod aan bakkenkasten voor uw werkplaats bekijken. De gebruikte bakkenkasten worden uitgebreid gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit. Alle tweedehands bakkenkasten voor uw magazijn zijn dus in goede staat en zijn prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Zo kunt u gemakkelijk een opgeruimder magazijn realiseren en meer overzicht behouden, zonder dat u hier veel budget voor hoeft vrij te maken binnen uw bedrijf. We denken graag mee over de mogelijkheden.

Koop een bakkenkast voor uw magazijn

Onze webshop biedt verschillende soorten bakkenkasten voor uw werkplaats of magazijn. Heeft u vragen over onze bakkenkasten, of zoekt u een specifieke stellingkast met bakken? Of staat uw gewenste kast er niet tussen? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wilt u montageservice? Dat is ook mogelijk. Onze logistieke medewerkers zijn goed opgeleid waardoor u bent voorzien van een correcte en vakkundige montage. Bespreek de mogelijkheden met onze verkopers en we helpen u graag verder! Maak een afspraak en kom langs in onze showroom, of kom vrijblijvend langs en we staan u graag te woord. In onze showroom kunt u naast onze bakkenkasten voor uw werkplaats ook al onze magazijnkasten bekijken. Zo kunt u een goede vergelijking maken en weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw werkplaats.