Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Kimer


Kimer stellingen

Kimer stellingen

Kimer stellingen

Kimer stellingen


Jukken, liggers en aanrijdbescherming

De jukken en liggers zijn in vele afmetingen en maximale belastingen verkrijgbaar, zodat uw magazijn helemaal naar uw wensen ingericht kan worden. Door de juiste combinatie van vele typen jukken en liggers kan voor iedere stelling het juiste draagvermogen worden bereikt. Het materiaal wordt afgewerkt met een duurzame epoxy poedercoating. Dit zorgt voor duurzaam en kwalitatief goede stellingen. De jukken hebben een blauwe RAL5003 kleur en de liggers een oranje RAL2004 kleur.

Jukken
De palletstelling jukken zijn standaard leverbaar in dieptes van 800, 900, 1000, 1100 en 1200 mm. De lengte per juk zijn te verkrijgen vanaf 2 meter tot 11 meter. Om de 5cm zitten er perforaties op de jukken. De stijlen zijn ook in verschillende maten te verkrijgen. De standaard leverbare stijlen zijn 70, 80, 100 en 120 mm.

Liggers
De liggers van de palletstelling worden in verschillende breedtes aangeboden. De standaard beschikbare sectiebreedtes zijn 1850, 2250, 2700, 3300 en 3600 en 3900 mm. Het niveaubelasting van de liggers zijn tot maximaal 4.8 ton. Wilt u andere maten voor uw palletstelling? Neem dan contact met ons op om te kijken wat hierin mogelijk is. Wij denken graag met u mee.

Aanrijdbescherming
Er zijn meerdere mogelijkheden om uw stelling tegen aanrijden te beschermen op de aanrijdgevoelige plekken. Multi Ratio biedt u zeer voordelig hoekbeschermers, jukbeschermers en stijlbeschermers aan. Aanrijdbescherming zorgt voor minder jaarlijkse onderhoudskosten en verkleint ook de kans op ongelukken aanzienlijk.

Heeft u vragen over onze Kimer palletstellingen? Of wilt u alle mogelijkheden bespreken voor het inrichten van uw magazijn? Neem dan gerust contact met ons op. Onze verkoopmedewerkers helpen u graag verder en geven u advies op maat.

Vraag hier uw informatie over KIMER stellingen aan

Kimer is een Spaans bedrijf dat magazijnstellingen fabriceert. Kimer heeft al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van opslagsystemen. De Kimer palletstellingen zijn opgebouwd uit staanders, gefabriceerd met een hoge elastische staalkwaliteit, staal S-355. De belangrijkste componenten van de palletstellingen zijn uitvoerig getest door de technische universiteit van Valencia. De Kimer palletstellingen voldoen aan de EN en FEM veiligheidsvoorschriften en alle onderdelen worden in Europa gefabriceerd. Naast het kwaliteitsbeleid staat Kimer ook bekend om het milieubewust werken. Kimer is dan ook in het bezit van een ISO 14001 certificaat.