Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Accessoires palletstellingen

Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Binnen efficiënte magazijnopslag vormen palletstellingen een belangrijk onderdeel, doordat ze een slimme en ruimtebesparende oplossing bieden voor diverse gepelletiseerde goederen. Multi Ratio biedt een uitgebreid assortiment aan losse onderdelen om je bestaande configuraties aan te vullen of beschadigde onderdelen te vervangen. Zo blijft jouw magazijn optimaal functioneren en waarborg je een veilige werkomgeving voor jou en je werknemers!

Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Liggers Tegometall palletstelling

  Van € 24,20 € 20,00

  Aan € 68,97 € 57,00

  NW-22268
 2. Staander Tegometall palletstelling

  Van € 59,29 € 49,00

  Aan € 111,32 € 92,00

  NW-22270
 3. Schoren Tegometall palletstelling

  Van € 12,10 € 10,00

  Aan € 13,31 € 11,00

  NW-22271
 4. Stijlbeschermer
  € 0,00 € 0,00
  NW-22275
 5. Hoekbescherming
  € 48,40 € 40,00
  NW-22276
 6. Vurenhouten vlonders
  € 0,00 € 0,00
  NW-22272
 7. Voetplaat Tegometall
  € 4,84 € 4,00
  NW-22277
 8. Borgpen Tegometall
  € 1,21 € 1,00
  NW-22280
Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Maak jouw palletstelling compleet!

In de basis bestaat het fundament van een palletstelling uit twee staanders verbonden door dwarsliggers, maar er zijn diverse (verplichte) onderdelen die stuk voor stuk de veiligheid en functionaliteit van je palletstelling verhogen. Denk aan een aanrijdbeveiliging om schade te voorkomen of diepteliggers om flexibel in te spelen op diverse opslagvereisten. Multi Ratio biedt wat je nodig hebt om jouw palletstelling op maat in te richten, perfect afgestemd op jouw behoeften.

Het selecteren van de juiste onderdelen

Palletstellingen bestaan uit verschillende onderdelen die samen een stevige structuur vormen voor een efficiënte opslagoplossing. Onze selectie van losse onderdelen geeft je de flexibiliteit om bestaande palletstellingen aan te passen of beschadigde componenten te vervangen. We vertellen je graag meer over de diverse onderdelen die binnen ons assortiment beschikbaar zijn:

Staander

Deze verticale profielen vormen, in combinatie met horizontale liggers, de basisconstructie van de palletstelling.

Liggers en diepteliggers

In combinatie met de staanders, vormen de liggers een basisstructuur voor jouw palletstelling. Diepteliggers worden tussen de profielen van de liggers geplaatst en dienen als aanvullende ondersteuning voor verschillende soorten goederen.

Schoren

Deze metalen profielen verbinden twee staanders, wat het draagvermogen versterkt en de stabiliteit van de palletstelling waarborgt.

Vlonders en legborden

Deze houten of metalen platen bieden een stevige en betrouwbare ondergrond voor diverse soorten goederen.

Aanrijdbeveiliging

Ontworpen om kwetsbare punten in jouw magazijn te beschermen tegen schade door botsingen. 

Stijl- en hoekbescherming

Ze beschermen de staanders en hoeken van de palletstelling tegen schade, veroorzaakt door bijvoorbeeld voorheftrucks. Daarnaast dragen ze bij aan het verhogen van de veiligheid en levensduur van de stelling.

Voet- en vulplaten

Deze platen verdelen de druk van de staander gelijkmatig over de vloer, wat zorgt voor extra stabiliteit. Samen met eventuele vulplaten, maakt een voetplaat het veilig verankeren van de stelling mogelijk op een harde en ongelijke ondergrond. Zo wordt kantelen te voorkomen.

Afstand houders

Met een afstandhouder verbind je twee achter elkaar staande stellingen, waardoor een stabiele dubbelzijdige opstelling ontstaat. Daarnaast zorgt de afstandhouder voor een gelijkmatige tussenruimte tussen de stellingen.

Borgpen

Deze kleine maar essentiële componenten zorgen ervoor dat de liggers van de stellingen veilig op hun plaats blijven, zelfs onder zware belasting.

Een palletstelling bij Multi Ratio

Naast individuele onderdelen biedt Multi Ratio ook complete palletstellingen, zowel nieuw als tweedehands. Op deze manier kun je de veiligheid van je magazijn waarborgen en mogelijk een duurzame keuze maken door gebruikte stellingen een nieuw leven te geven. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op, onze magazijnspecialisten denken graag met je mee. Samen vinden we de juiste palletstelling en bijbehorende onderdelen die aansluiten bij al jouw magazijnbehoeften!

Veiligheid staat voorop

Wees er zeker van dat alle stellingen in je magazijn veilig zijn en laat de verplichte jaarlijkse magazijnkeuring over aan Multi Ratio. Alle onderdelen van de stellingen worden volledig gecontroleerd door onze keurmeester. Hij informeert je over de huidige staat van de stellingen en brengt persoonlijk advies uit. Zo ben je verzekerd van een veilige werkomgeving voor jou en je werknemers!

Jouw partner in magazijn

Voor een volledige magazijninrichting is Multi Ratio jouw partner! Met ons uitgebreide assortiment nieuwe en gebruikte palletstellingen bieden we maatwerkoplossingen voor al jouw opslagbehoeften. Toch gaat een doeltreffende magazijninrichting verder dan alleen stellingen. Het succesvol laten functioneren van een magazijn hangt af van diverse factoren, zoals de aard en hoeveelheid van de goederen, maar ook de beschikbare ruimte en de lay-out ervan. We denken graag met je mee over de optimale magazijninrichting. Hierbij kijken we naar het benodigde type en aantal magazijnstellingen, de mogelijkheid van een entresolvloer, het vereiste intern transport en de noodzaak van aanvullende items zoals werkbanken, werkplaatsstoelen en magazijnkasten om jouw magazijn efficiënt in te richten. Bij Multi Ratio streven we ernaar om jouw magazijn de beste oplossingen te bieden!