Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Minipal


Minipal Grootvakstellingen Multi Ratio

Minipal Grootvakstellingen Multi Ratio

Minipal Grootvakstellingen Multi Ratio

Minipal Grootvakstellingen Multi Ratio


Multi Ratio kan de grootvakstellingen in meerdere maten leveren. Laat u vrijblijvend infomeren!

Minipal grootvakstellingen (ook wel breedvakstellingen genoemd) zijn veelzijdig en flexibel. Het bestaat uit slechts enkele onderdelen, zoals stijlen, schoringen, liggers en legborden. Minipal is zeer geschikt voor enkele stellingen tot complete hoogbouw installaties. Minipal wordt ook gebruikt om tussenvloeren (bordesvloeren) te creëren, vaak in combinatie met legbordsystemen. Minipal grootvakstellingen zijn speciaal ontworpen voor de opslag van middelzware lasten van diverse afmetingen. Minipal stellingen zijn eenvoudig te monteren en kennen een zeer stabiele constructie.

Minipal is een systeem ontworpen door Polypal, de bekende Nederlandse stellingfabrikant. Minipal is oerdegelijk en stabiel. Het wordt gemaakt in Nederlandse fabrieken en kent een uitstekende kwaliteit.

De onderdelen van Minipal grootvakstellingen bestaan uit degelijk staal, afgewerkt met een 40 micron elektrostatisch aangebrachte epoxy-polyester laag, die in een 200°C oven gebakken wordt. De standaardkleuren van Minipal bestaan uit blauwe staanders en voetplaten (RAL 5001) met oranje liggers (RAL 2004). De schoringen zijn Sendzimir verzinkt (thermisch verzinkt).

Vraag hier uw informatie over Minipal grootvakstellingen aan

Minipal grootvakstellingen (breedvakstellingen) is een Nederlands kwaliteitsproduct. Minipal is van de bekende fabrikant Polypal. Minipal breedvakstellingen zijn flexibel inzetbaar. Minipal kan gebruikt worden als een standaard legbordsysteem, maar ook als hoogbouw legbordsysteem, voorzien van tussenvloeren. Tevens kan Minipal als basis dienen voor een bordesvloer.