Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Distributiebakken

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De distributiebakken van Multi Ratio zijn enorm functioneel en efficiënt. De distributiebakken zijn onderling stapelbaar en blijven erg stabiel op elkaar staan. Mocht u dit type zoeken, maar dan zonder de deksel dan zijn wellicht de Euronorm bakken geschikt voor u. Heeft u vragen over onze distributiebakken? Onze medewerkers staan voor u klaar om u advies op maat te geven.

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De kunststof distributiebakken verdienen zichzelf snel terug doordat ze veel langer meegaan dan kartonnen dozen. Daarnaast wordt transportschade voorkomen. Dit zijn niet de enige voordelen van een kunststof bak. De bak is namelijk door middel van de krokodillenbekdeksels makkelijk te sluiten. Er hoeft geen plakband meer gebruikt te worden om de kartonnen doos af te sluiten.

Door de Euronorm maatvoering zijn de distributiebakken efficiënt te stapelen op een europallet, een industriepallet, een rolcontainer of een verrijdbaar onderstel. De vormgeving van de distributiebakken zorgen er voor dat er maximaal gebruik van de ruimte kan worden gemaakt. De bakken kunnen gemakkelijk gestapeld worden. De krokodillenbekdeksels nemen 100 mm meer breedte als de bakken genest zijn. Er gaan dan 4 stapels op een pallet van 1200x1000 mm.

In onze webshop vindt u verschillende soorten distributiebakken. Deze bakken kunt u 24 uur per dag online bestellen, ook in het weekend. Het bestelproces is veilig en snel. Daarnaast worden uw gegevens nooit doorgespeeld aan derden. Doet u liever telefonisch uw bestelling? Of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Bij Multi Ratio is er heel veel mogelijk. U kunt dan samen met één van onze medewerkers op zoek gaan naar een gepaste oplossing. Ook voor adviezen op het gebied van magazijninrichting kunt u bij ons terecht.

Op zoek naar tweedehands distributiebakken? Bekijk dan eens onze Hergebruik pagina. Op deze pagina bieden wij diverse gebruikte producten aan. Deze producten worden uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit voordat deze te koop worden gezet. De levensduur van deze producten zijn natuurlijk minder lang dan nieuwe producten. Daarentegen zijn de gebruikte producten prijstechnisch zeer aantrekkelijk.