Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Distributiebakken

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bent u op zoek naar distributiebakken voor in uw magazijn of werkplaats? De distributiebakken van Multi Ratio zijn enorm functioneel en efficiënt. De distributiebakken zijn onderling stapelbaar en blijven erg stabiel op elkaar staan. Mocht u dit type zoeken, maar dan zonder de deksel, dan zijn wellicht de Euronorm bakken geschikt voor u. Heeft u vragen over onze distributiebakken? Onze medewerkers staan voor u klaar om u advies op maat te geven. Bekijk ons assortiment aan distributiebakken hieronder.

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Distributiebak voor uw transport of magazijn

De kunststof distributiebakken verdienen zichzelf snel terug doordat ze veel langer meegaan dan bijvoorbeeld kartonnen dozen of andere soorten verpakkingsmateriaal. Daarnaast wordt transportschade voorkomen dankzij de distributiebakken. Dit zijn niet de enige voordelen van een kunststof bak: De kunststof distributiebak is namelijk door middel van de krokodillenbekdeksels gemakkelijk te sluiten. Er hoeft geen plakband meer gebruikt te worden om de kartonnen doos af te sluiten. Hierdoor blijven uw producten beter beschermd én zijn de bakken makkelijker op elkaar te stapelen. In onze webshop vindt u verschillende soorten distributiebakken. Deze bakken kunt u 24 uur per dag online bestellen, ook in het weekend. Het bestelproces is veilig en snel. Daarnaast worden uw gegevens nooit doorgespeeld aan derden. Doet u liever telefonisch uw bestelling? Of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Bij Multi Ratio is er heel veel mogelijk. U kunt dan samen met één van onze medewerkers op zoek gaan naar een gepaste oplossing. Ook voor adviezen op het gebied van magazijninrichting kunt u bij ons terecht.

Stapel de distributiebakken eenvoudig op dankzij euronorm maatvoering

Door de Euronorm maatvoering zijn de distributiebakken efficiënt te stapelen op een europallet, een industriepallet, een rolcontainer of een verrijdbaar onderstel. De vormgeving van de distributiebakken zorgen er voor dat er maximaal gebruik van de ruimte kan worden gemaakt tijdens uw transport of binnen uw opslagruimte, magazijn of werkplaats. De distributiebakken kunnen gemakkelijk gestapeld worden. De krokodillenbekdeksels nemen 100 mm meer breedte in wanneer de bakken genest zijn. Er gaan dan vier stapels op een pallet van 1200x1000 mm. Hierdoor bespaart u erg veel ruimte én staan de bakken steviger op de pallet gestapeld!

Ook voor uw tweedehands distributiebakken

En bent u misschien wel op zoek naar tweedehands distributiebakken? Ook dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres! Bekijk vooral eens onze Hergebruik pagina. Op deze pagina bieden wij diverse gebruikte producten aan. Deze producten worden uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit voordat deze te koop worden gezet. De levensduur van deze producten zijn natuurlijk minder lang dan nieuwe producten. Daarentegen zijn de gebruikte producten prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Wanneer u kiest voor tweedehands distributiebakken kiest u niet alleen voor een fijne prijs, maar ook voor een duurzaam product! U blaast de distributiebakken dan een tweede leven in. Naast distributiebakken kunt u ook bij ons terecht voor een gehele tweedehands magazijninrichting! Hierbij kunt u denken aan tweedehands magazijnstellingen, tweedehands werkbanken en andere tweedehands magazijnbakken. Ook kunt u natuurlijk terecht voor andere verschillende nieuwe magazijnbakken. Neem contact op met onze magazijnexpert en we helpen u graag verder.

Koop uw distributiebakken bij Multi Ratio

Bent u er al uit en weet u welke afmeting distributiebak u gaat kopen? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u hulp nodig? Multi Ratio helpt u graag verder. We geven u graag advies over welke magazijnbakken u het beste kunt kiezen voor uw magazijn, uw werkplaats of uw transport. Daarnaast kunnen we u ook helpen met het inrichten van uw gehele magazijn! We kunnen bijvoorbeeld een 3D-tekening maken van uw magazijn, waarbij we uw gekozen producten in meenemen. Zo weet u zeker dat u de juiste distributiebakken en eventueel andere producten gekozen heeft! En heeft u direct een vraag over bijvoorbeeld distributiebakken? Neem dan contact met ons op door een live chat te starten met één van onze medewerkers, door te bellen naar 0314 - 399 088 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen u graag verder en voorzien u graag van vrijblijvend advies over onze distributiebakken en andere magazijnbakken.