Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Pompwagens

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een pompwagen maakt het interne transport binnen uw organisatie efficiënter. Een pompwagen wordt vaak gebruikt om goederen te laden, te lossen of te transporteren. De handpompwagen is de meest gebruikte pompwagen, deze wordt voornamelijk gebruikt bij het verplaatsen van weinig gewicht over korte afstand. Multi Ratio biedt verschillende soorten pompwagens. Er kan gekozen worden tussen verschillende laadvermogens, vorklengtes, vorkbreedtes en hefhoogtes. Heeft u vragen over ons aanbod aan pompwagens? Onze medewerkers kunnen u vrijblijvend advies geven zodat u altijd de juiste keuze maakt. Bekijk ons assortiment hieronder. 

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Handpompwagen MR2000
  € 393,25 € 325,00
  512469
 2. Handpompwagen 2114
  € 555,39 € 459,00
  NW-7604
 3. Handpompwagen 2116
  Handpompwagen 2116
  Lange uitvoering
  € 906,29 € 749,00
  NW-7605
 4. Handpompwagen 2118
  € 724,79 € 599,00
  NW-7606
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een elektrische pompwagen voor uw interne transport

Een elektrische pompwagen van hoogwaardige kwaliteit koopt u tegen een fijne prijs bij Multi Ratio. Heeft u een groot magazijn waarbij er dagelijks veel pallets verplaatst moeten worden? Dan is een pallet pompwagen de perfecte oplossing. De elektrische pompwagen vraagt weinig kracht en inspanning, hierdoor worden fysieke klachten voorkomen en wordt de arbeidsproductiviteit verhoogd. Elektrische pompwagens zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er uitvoeringen die uiterst geschikt zijn voor het laden en lossen van vrachtwagens, of uitvoeringen die ontwikkeld zijn voor het verplaatsen van goederen door smalle paden. Bent u van plan om een pompwagen te kopen, maar twijfelt u nog tussen de verschillende soorten elektrische pompwagens? En heeft u vragen over ons aanbod aan elektrische pompwagens? Neem dan even contact op met één van onze medewerkers. Zij geven u vrijblijvend advies op maat op het gebied van pallet pompwagens, elektrische pompwagens en meer.

Pallet pompwagens en meer: alles voor uw magazijn

Wist u dat u naast elektrische pompwagens ook bij ons terecht kunt voor uw complete magazijninrichting? We raden u allereerst aan om ook eens een kijkje te nemen tussen ons complete assortiment op het gebied van intern transport. Naast een pompwagen kopen kunt u bij Multi Ratio ook terecht voor tafelwagens, etagewagens en steekwagens. Hierdoor kunt u uw interne transport optimaliseren en zullen verschillende bedrijfsprocessen efficiënter verlopen. Naast elektrische pompwagens en ander intern transport kunt u ook bij ons terecht voor magazijnstellingen, entresolvloeren, magazijnkasten, magazijnbakken, werkbanken, werkplaatsstoelen en voor een complete tweedehands magazijninrichting. Zo kunt u, indien gewenst, uw complete magazijninrichting bij ons aanschaffen. Laat ons vrijblijvend een 3D-tekening op maat maken, zodat u precies weet hoe u uw logistieke centrum of werkplaats het beste kunt inrichten. Hier nemen we dan de elektrische pompwagen(s) in mee.

Koop uw elektrische pompwagen bij Multi Ratio

Een pompwagen kopen doet u bij Multi Ratio. We denken graag mee over het optimaal inrichten van uw magazijn. Kom langs in onze showroom in Doetinchem en onze magazijnexpert denkt met u mee. Ook voorzien we u graag van vrijblijvend advies op het gebied van elektrische pompwagens en het kopen van een pompwagen. Bent u dus op zoek naar een pallet pompwagen, maar heeft u nog vragen over onze elektrische pompwagens? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Stel dan uw vragen over een elektrische pompwagen in onze live chat met één van onze medewerkers. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar [email protected], bellen naar 0314 - 399 088 of het contactformulier invullen en we beantwoorden al uw vragen graag over onze pallet pompwagens.