Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Pompwagens

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een pompwagen maakt het interne transport efficiënter. Een pompwagen wordt vaak gebruikt in magazijnen en vrachtwagens om goederen te laden, te lossen of te transporteren. De handpompwagen is de meest gebruikte pompwagen. Deze wordt voornamelijk gebruikt bij het verplaatsen van weinig gewicht over korte afstand. Multi Ratio biedt verschillende soorten pompwagens. Er kan gekozen worden tussen verschillende laadvermogens, vorklengtes, vorkbreedtes en hefhoogte. Heeft u vragen over ons aanbod pompwagens? Onze medewerkers kunnen u vrijblijvend advies geven zodat u altijd de juiste keuze maakt. U kunt ons bereiken via 0314 399 088 of via [email protected].

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Handpompwagen MR2000
  € 393,25 € 325,00
  512469
 2. Handpompwagen 2114
  € 519,09 € 429,00
  NW-7604
 3. Handpompwagen 2116
  Handpompwagen 2116
  Lange uitvoering
  € 845,79 € 699,00
  NW-7605
 4. Handpompwagen 2118
  € 700,59 € 579,00
  NW-7606
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektrische pompwagen voor uw interne transport

Een elektrische pompwagen koopt u voordelig bij Multi Ratio. Heeft u een groot magazijn waar dagelijks veel pallets verplaatst moeten worden? Dan is een elektrische pompwagen ideaal. De elektrische pompwagen vraagt weinig kracht inspanning, hierdoor worden fysieke klachten voorkomen en verhoogt de arbeidsproductiviteit. Elektrische pompwagens zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er uitvoeringen die uiterst geschikt zijn voor het laden en lossen van vrachtwagens. Of uitvoeringen die ideaal zijn voor het verplaatsen door smalle paden. Heeft u vragen over ons aanbod elektrische pompwagens? Neem dan even contact op met één van onze medewerkers. Zij geven u vrijblijvend advies op maat.

Naast ons aanbod nieuwe producten, bieden wij ook tweedehands producten. Ons assortiment ‘Hergebruik’ wisselt regelmatig. U kunt een kijkje nemen op de Hergebruik pagina om te zien of wij op dit moment tweedehands pompwagens aanbieden. Alle tweedehands producten die wij aanbieden worden uitgebreid gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit voordat ze te koop worden aangeboden.

Hydraulische pompwagen koopt u bij Multi Ratio

Ook voor een hydraulische pompwagen bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. De pompwagens bevatten een hydraulische handpomp. Ons online aanbod vindt u in onze webshop. Hier kunt u 24 uur per dag uw bestelling plaatsen. Het bestelproces is veilig en snel. Daarnaast worden uw gegevens nooit doorgespeeld aan derden. Doet u liever telefonisch uw bestelling? Of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op. Bij Multi Ratio is er heel veel mogelijk. U kunt dan samen met één van onze medewerkers op zoek gaan naar een gepaste oplossing. Ook voor adviezen op het gebied van magazijninrichting kunt u bij ons terecht.