Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Polypal

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Polypal is onderdeel van de Whittan Storage Systems Group met de hoofdvestiging in Telford (Groot-Brittannië). Polypal heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van magazijninrichtingen. Polypal behoort tot de metaalverwerkende industrie en beschikt over productie faciliteiten in diverse Europese landen. Hier komen alle toegepaste onderdelen voor de stellingen vandaan, dus de kwaliteit van de producten heeft Polypal in eigen hand.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Tweedehands palletstelling Polypal
    € 0,00 € 0,00
    HGB-2594-B
  2. Tweedehands polypal palletstelling
    € 0,00 € 0,00
    HGB-6515-B
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Polypal palletstelling is geheel naar wens samen te stellen

De Polypal palletstelling is opgebouwd uit jukken met koudgewalste staanders met een 9- of 11-voudige profilering. Door de juiste keuze van een combinatie tussen een van de 8 typen jukken en van de vele typen liggers kan voor iedere Polypal palletstelling het vereiste draagvermogen worden bereikt. Daarnaast is het belangrijk een goede aanrijdbescherming toe te voegen op aanrijdgevoelige plekken. Dit zorgt niet alleen voor aanzienlijk minder onderhoudskosten, maar ook voor minder kans op ongelukken.

De afwerking van alle onderdelen van de Polypal palletstelling is perfect. Dit komt door een 40 micron dikke epoxy-polyester laag die in een 2000°C warme over gebakken wordt.

Jukken en liggers

De palletstelling jukken zijn standaard leverbaar in dieptes van 700, 800, 900, 1000, 1100 mm. Andere dieptes zijn op aanvraag verkrijgbaar. De jukhoogtes zijn leverbaar vanaf 1.500 mm oplopend met stappen van 500 mm naar 12.500 mm in één stuk, in senzimir verzinkt tot 14.000 mm uit één stuk. Boven de 12.500 mm resp. 14.000 mm wordt het juk gekoppeld middels een stijlkoppeling.

De liggers hebben naast de standaard sectiebreedte van 2700mm ook sectiebreedtes die variëren van 1000 mm tot 5000 mm. Niveaubelasting tot max. 6 ton mogelijk!

Zoals al eerder gezegd worden de jukken en liggers vervaardigd uit koudgewalst staal. Hierdoor zijn er 8 verschillende typen jukken en diverse typen liggers. Mede hierdoor kunnen er palletstellingen op maat worden gemaakt.

De Polypal palletstellingen voldoen aan de laatste Nederlandse en Europese normen. Veiligheidsvoorschriften en regelmatige controle op het gehele productieproces waarborgen een hoge en constante materiaalkwaliteit.

Mocht u graag advies willen krijgen over uw magazijninrichting of over het aanschaffen van een palletstelling, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze ervaren verkoopmedewerkers voorzien u graag vrijblijvend van extra informatie en advies.

Vraag hier uw informatie over POLYPAL stellingen aan