Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Palletstellingen

Producten 1-12 van 62
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Palletstellingen worden gebruikt om veel ruimte te besparen in uw magazijn. Hierdoor kunt u gemakkelijk en efficiënter gepalletiseerde goederen, containers en bakken opslaan in uw magazijn. Deze pallets, containers en bakken worden middels een stapelaar of heftruck in de stelling geplaatst en kenmerken zich door hun uniforme afmeting. Deze uniformiteit is terug te vinden in de diverse liggerlengtes, zodat routing en dekkingsgraad snel inzichtelijk worden. Ons assortiment kent verschillende topmerken, zoals Tegometall, Nedcon, SLP, Polypal en Kimer. Bekijk snel ons assortiment aan palletstellingen.

Subcategories

Palletstellingen kopen in diverse soorten en maten

Bent u op zoek naar een palletstelling in specifieke afmetingen? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Wij bieden verschillende palletstellingen, zowel nieuw als een palletstelling die gebruikt is. Ook al zoekt u staanders voor uw palletstelling, of slechts een goedkope palletstelling, tussen ons assortiment vindt u altijd een juiste stellingsoort voor uw magazijn inrichting. Bekijk ook vooral ons complete assortiment aan magazijnstellingen. We vertellen u allereerst graag meer over de vele voordelen van een palletstelling kopen. Zo is een palletstelling te bestellen in diverse soorten en maten en zijn de stellingen geschikt voor de opslag van verschillende goederen.

Benut uw ruimte optimaal dankzij een palletstelling

Een palletstelling bevat meerdere etages, zodat u op iedere etage pallets kunt plaatsen. Hierdoor kunt u uw ruimte efficiënter benutten, omdat u dankzij palletstellingen makkelijker de hoogte in kunt werken in uw loods. Dit zorgt ervoor dat door een palletstelling te kopen meer ruimte hebt en grotere volumes en voorraden kunt opslaan. Dit heeft een gunstig effect op de opslagkosten per product, die worden hierdoor namelijk lager. Ook is dit gunstiger voor uw klanten, doordat u meer producten op voorraad heeft, kunt u de producten ook sneller en consistenter leveren. Palletstellingen aanschaffen is een investering, maar bij Multi Ratio kunt u een goedkope palletstelling aanschaffen zodat u snel profiteert van vele voordelen. 

Waarom palletstellingen kopen

Dankzij palletstellingen kunt u efficiënt gebruik maken van uw opslagruimte! Daarnaast weet u zeker dat wanneer u palletstellingen aanschaft bij Multi Ratio, u uw pallets veilig kunt opbergen. Wanneer u beslist om palletstellingen te kopen, dan kunnen wij deze ook jaarlijks voor u keuren! Hierdoor weet u zeker dat uw palletstellingen altijd nog veilig zijn om te gebruiken. We raden ook altijd aan om palletstellingen te kopen bij een partij die verstand van zaken heeft. Bij Multi Ratio kunt u palletstellingen kopen van hoogwaardige kwaliteit en tegen een fijne prijs. En als u naast het palletstellingen kopen ook andere onderdelen nodig heeft voor uw magazijn, zoals entresolvloeren of intern transport, dan kunt u alsnog bij ons terecht.

Palletstelling: staanders en liggers voor uw magazijninrichting

Wilt u een palletstelling kopen? Multi Ratio biedt palletstellingen in diverse soorten en maten. U kunt bij ons uw palletstelling kopen, maar daarnaast adviseren wij u ook graag over ons aanbod. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit dubbeldiepe palletstellingen maar ook inrijstellingen. In een dubbeldiepe palletstelling kunnen pallets twee diep worden opgeslagen. Deze opslagmethode maakt het mogelijk om vier pallets (in plaats van twee) op te slaan tussen twee gangpaden. De inrijstellingen zijn geschikt voor magazijnen met veel gelijksoortige artikelen en hoge exploitatiekosten. De pallets worden via het Last in/First out opgeslagen. Onze magazijnexpert geeft u graag advies op het gebied van palletopslag en magazijninrichting. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat uw magazijn zo efficiënt mogelijk wordt ingericht.

Ons assortiment kent verschillende topmerken, zoals: 

Bent u op zoek naar een Nedcon palletstelling, Polypal stelling of europallet stelling? Multi Ratio heeft het! Naast het uitgebreide assortiment nieuwe palletstellingen bieden wij ook gebruikte palletstellingen. Deze stellingen vindt u onder de categorie palletstelling gebruikt. Gebruikte palletstellingen zijn goedkoper maar hebben uiteraard een kortere levensduur. Benieuwd waar u op moet letten bij het aanschaffen van gebruikte palletstellingen? Lees dan ons blog: Goedkope palletstellingen.

Palletstellingen kopen: waar u nog meer aan moet denken

Bent u van plan om palletstellingen te kopen, maar heeft u ook nog andere onderdelen nodig voor uw magazijninrichting? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres voor het kopen van uw palletstellingen. Naast palletstellingen kunt u namelijk bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld entresolvloeren, intern transport, magazijnbakken of voor het laten keuren van uw palletstellingen. Onze magazijnspecialist Remco heeft jarenlange ervaring met het inrichten van warehouses en het jaarlijks keuren van de stellingen. Zo weet u zeker dat u een veilige werkomgeving heeft voor uw medewerkers en organisatie. Wanneer u dus van plan bent om palletstellingen te kopen of u alleen nog maar aan het oriënteren bent, we staan u graag te woord.

Koop uw palletstellingen bij Multi Ratio

Naast palletstellingen bieden wij ook legbordstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen, kunststof stellingen en houten stellingen aan. Neem snel een kijkje in onze webshop om ons brede aanbod palletstellingen te bekijken. Liever telefonisch uw palletstelling kopen? Of een afspraak maken met één van onze verkoopmedewerkers? Onze experts op het gebied van palletstellingen geven u graag advies. We helpen u graag verder met het vinden van geschikte palletstellingen voor uw magazijninrichting. Ook al zoekt u een goedkope palletstelling, een gebruikte palletstelling of staanders voor uw palletstelling, bij Multi Ratio bent u aan het juiste adres voor palletstellingen.