Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Palletstellingen

Producten 1-9 van 62
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Palletstellingen worden gebruikt om veel ruimte te besparen in uw magazijn. De palletstellingen worden ingezet voor de opslag van gepalletiseerde goederen, containers en bakken. Deze pallets, containers en bakken worden middels een stapelaar of heftruck in de stelling geplaatst en kenmerken zich door hun uniforme afmeting. Deze uniformiteit vindt men naar verhouding terug in de diverse liggerlengtes zodat routing en dekkingsgraad snel inzichtelijk worden. Ons assortiment kent verschillende topmerken, zoals TegometallNedcon, SLP, Polypal en Kimer.

Subcategories

Pallet stelling in diverse soorten en maten

Een pallet stelling biedt daarnaast nog vele voordelen. Zo is een pallet stelling te bestellen in diverse soorten en maten en zijn de stellingen geschikt voor de opslag van verschillende goederen.

Een pallet stelling bevat meerdere etages. Op iedere etage kunt u pallets plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de voorraad groter wordt bij het aanschaffen van een pallet stelling. Dit is gunstig voor u, want de opslagkosten per product worden hierdoor lager. En dit is gunstig voor de klant, want u heeft meer producten op voorraad waardoor u sneller kunt leveren.

Palletstelling kopen bij Multi Ratio

Wilt u een palletstelling kopen? Multi Ratio biedt palletstellingen in diverse soorten en maten. U kunt bij ons uw palletstelling kopen, maar daarnaast adviseren wij u ook graag over ons aanbod. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit dubbeldiepe palletstellingen maar ook inrijstellingen. In een dubbeldiepe palletstelling kunnen pallets twee diep worden opgeslagen. Deze opslagmethode maakt het mogelijk om vier pallets (in plaats van twee) op te slaan tussen twee gangpaden. De inrijstellingen zijn geschikt voor magazijnen met veel gelijksoortige artikelen en hoge exploitatiekosten. De pallets worden via het Last in/First out opgeslagen. Onze magazijnexpert geeft u graag advies op het gebied van palletopslag en magazijninrichting. Op deze manier zorgen wij er samen voor dat uw magazijn zo efficiënt mogelijk wordt ingericht.

Ons assortiment kent verschillende topmerken, zoals

  1. Tegometall
  2. Polypal
  3. Kimer
  4. Nedcon
  5. SLP

Op zoek naar een Nedcon palletstelling, Polypal stelling of europallet stelling? Multi Ratio heeft het! Naast het uitgebreide assortiment nieuwe palletstellingen bieden wij ook gebruikte palletstellingen. Deze stellingen vindt u onder de categorie palletstelling gebruikt. Gebruikte palletstellingen zijn goedkoper maar hebben uiteraard een kortere levensduur. Benieuwd waar u op moet letten bij het aanschaffen van gebruikte palletstellingen? Lees dan ons blog: Goedkope palletstellingen.

Naast palletstellingen bieden wij ook legbordstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen, kunststof stellingen en houten stellingen aan.

Neem snel een kijkje in onze webshop om ons brede aanbod palletstellingen te bekijken. Liever telefonisch uw palletstelling kopen? Of een afspraak maken met één van onze verkoopmedewerkers? Onze experts op het gebied van palletstellingen geven u graag advies.