Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

SLP


SLP stellingen Multi Ratio

SLP stellingen Multi Ratio

SLP stellingen Multi Ratio

SLP stellingen Multi RatioVraag hier uw informatie over SLP stellingen aan

Assortimentswijziging: SLP wordt Tegometall

Avery Group (waar SLP onderdeel van is) stopt met produceren SLP palletstellingen

Helaas hebben we te horen gekregen dat de productie van SLP palletstellingen sinds mei 2019 is gestopt. Wij als Multi Ratio betreuren dit, mede omdat wij niet in de gelegenheid zijn geweest om onze klanten hierover tijdig in te lichten.


Waarom is de productie van SLP gestopt?

De Avery Group, waar SLP onderdeel van is, heeft in mei 2019 besloten om de productie van SLP met directe ingang stop te zetten. De vraag naar een ander merk binnen de Avery Group is gestegen en daarom wordt de productie capaciteit van SLP nu daarvoor gebruikt. Het is niet bekend of SLP leverbaar blijft voor naleveringen.


We hebben voor u een gepaste oplossing!

In ons assortiment hebben we SLP vervangen voor Tegometall palletstellingen. Tegometall is uit voorraad leverbaar en is in dezelfde kleuren te verkrijgen als SLP, met zijramen in de kleur RAL 5010 (blauw) en de liggers in RAL 2004 (oranje). De prijzen van Tegometall zijn concurrerend en zeker vergelijkbaar met SLP.

Heeft u al SLP stellingen en wilt u hierop doorbouwen? Helaas is het technisch niet mogelijk om op SLP door te bouwen met Tegometall, maar we hebben hier wel oplossingen voor. Benieuwd wat onze mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met u mee. Ook voor andere vragen staan we voor u klaar.