Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Groot volume bakken

Producten 1-12 van 17
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

De groot volume bakken zijn ontstaan als vervanger van de houten kist in de textielindustrie. Inmiddels zijn deze bakken volledig geïntegreerd in diverse bedrijfstakken. De groot volume bakken zijn gemaakt van vorst- en chemicaliënbestendige, slagvaste HDPE kunststof. Groot volume bakken en palletboxen zijn gefabriceerd uit stevig en duurzaam HDPE kunststof, welke vorst- en chemicaliënbestendig is. De bakken zijn perfect stapelbaar en zijn licht in gebruik.

Producten 1-12 van 17
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
  1. Palletbox 333 liter
    € 192,39 € 159,00
    503411
  2. Palletbox 430 liter
    € 223,85 € 185,00
    503431
Producten 1-12 van 17
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Een grote kunststof bak naar uw wens

Een grote kunststof bak is speciaal ontworpen voor gebruik met heftrucks en pompwagens. De vele afmetingen en opties zorgen ervoor dat er altijd een grote kunststof bak is die aansluit bij uw wensen. De bakken kunnen worden geleverd met geperforeerde of dichte wanden en zijn zowel met als zonder wielen stapelbaar.

Enkele modellen hebben een donkergrijze kleur, welke gefabriceerd zijn uit gerecyclede materialen. Ze zijn net zo stevig, echter worden deze bakken aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast zijn er mogelijkheden om de grote kunststof bakken met of zonder wielen uit te voeren.

Een tweedehands grote bak koopt u op onze afdeling Hergebruik

Op zoek naar een tweedehands grote bak? Op onze pagina Hergebruik kunt u ons aanbod bekijken aan gebruikte producten. Deze producten zijn prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Een tweedehands grote bak wordt altijd gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit voordat deze te koop wordt gezet.

Onze volume bakken online bestellen

De volume bakken zijn online te bestellen. Dit kan 24 uur per dag, ook in het weekend. Het bestelproces is veilig en snel en uw gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. Doet u liever telefonisch uw bestelling of heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Onze medewerkers helpen u graag verder en geven u advies op maat.

Voor het transport van een grootvolume bak kunt u gebruik maken van een heftruck of pompwagen. Multi Ratio heeft voor u een selectie gemaakt van pompwagens die jaren meegaan en geschikt zijn voor vele werkzaamheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de vele mogelijkheden. Onze medewerkers staan u graag te woord om te helpen met eventuele vragen. Wij zijn zowel telefonisch (0314 - 399 088) als via de mail ([email protected]) te bereiken.