Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Tweedehands Grootvakstellingen

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tweedehands grootvakstellingen worden gebruikt om kleine tot middelgrote producten, onderdelen en/of goederen op te slaan. Wanneer uw producten bijvoorbeeld te veel ruimte in beslag nemen voor legbordstellingen, maar palletstellingen niet passen in uw magazijn, bieden tweedehands grootvakstellingen uitkomst. Prijsvriendelijk én duurzaam: bekijk ons assortiment aan tweedehands grootvakstellingen hieronder.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Tweedehands breedvakstelling Minipal
    € 0,00 € 0,00
    HGB-4152-B
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tweedehands grootvakstelling kopen: de opties en mogelijkheden

Bent u van plan om een tweedehands grootvakstelling te kopen en bent u benieuwd naar de opties voor uw magazijn en/of werkplaats? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Wij krijgen vaak veel gebruikte grootvakstellingen binnen. Deze stellingen kunnen nog vele jaren mee en zijn een duurzame optie: doordat u ze een nieuw leven inblaast, draagt u bij aan een circulaire economie én schaft u de tweedehands grootvakstellingen tegen een fijnere prijs aan dan wanneer u kiest voor nieuwe grootvakstellingen. Tweedehands grootvakstellingen zijn dus een duurzame keuze. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van tweedehands en gebruikte grootvakstellingen. Ook vertellen we u graag meer over wat een tweedehands grootvakstelling inhoudt, hoe lang ze mee gaan en wat voor assortiment wij vaak aan gebruike grootvakstellingen binnen krijgen.

Wat houdt een tweedehands grootvakstelling in?

Tweedehands grootvakstellingen bieden eigenlijk hetzelfde als nieuwe grootvakstellingen. Binnen ons assortiment vindt u legbordstellingen en palletstellingen. Het kopen van gebruikte grootvakstellingen is eigenlijk een tussenweg: zowel qua constructie van de tweedehands grootvakstellingen als qua afmeting van de stellingen. Grotere producten, verpakkingen, onderdelen, orders of goederen kunnen erg gemakkelijk worden opgeslagen door de diepe rekken en de draagkracht van de tweedehands grootvakstelling. Dit maakt gebruikte grootvakstellingen ideaal voor magazijnen, werkplaatsen, maar ook voor garages en/of schuren. Binnen ons assortiment aan tweedehands grootvakstellingen bieden we vaak Gebruikte Minipal en/of tweedehands MR grootvakstellingen aan. Neem contact met ons op voor het actuele aanbod en onze magazijnexpert vertelt u graag meer. Ook denken we graag mee over het optimaal inrichten van uw magazijn. Naast tweedehands grootvakstellingen kunt u bij ons namelijk ook terecht voor tweedehands magazijnstellingen zoals palletstellingen en legbordstellingen. Liever toch nieuwe grootvakstellingen aanschaffen? U kunt bij ons terecht voor uw complete magazijninrichting en nieuwe magazijnstellingen, zowel nieuw als hergebruikt.

Koop uw tweedehands grootvakstellingen bij Multi Ratio

Bent u er al uit en weet u welke gebruikte grootvakstellingen u gaat aanschaffen? Of heeft u toch nog wat hulp nodig? Ook dat is geen enkel probleem. Stel uw vraag over onze gebruikte grootvakstellingen gemakkelijk via de online chat en één van onze medewerkers staat u direct te woord. Daarnaast is het mogelijk om langs te komen in onze showroom in Doetinchem, onze medewerkers maken dan tijd voor u vrij en denken dan graag met u mee over een efficiënte inrichting van uw magazijn. Ook kunt u ons bereiken door te bellen naar 0314 - 399 088, mailen naar [email protected], of door het contactformulier op onze website in te vullen. Naast gebruikte magazijnstellingen kunt u bij Multi Ratio ook terecht voor uw complete magazijninrichting. We staan u graag te woord en creëren graag samen een efficiënte, duurzame en prijsvriendelijke magazijninrichting met tweedehands grootvakstellingen.