Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Grootvakstellingen

Producten 1-9 van 360
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grootvakstellingen (ook wel breedvakstellingen genoemd) worden veelal ingezet voor het opslaan van kleinere en middelgrote producten die met de hand kunnen worden beladen en uitgenomen. Heeft u te grote producten voor een legbordstelling en te weinig ruimte voor palletstellingen? Een grootvakstelling is dan de oplossing! Een grootvakstelling is een tussenvorm tussen een legbordstelling en een palletstelling, zowel qua constructie als qua afmetingen. De grote overspanning zorgt ervoor dat er grotere producten of verpakkingen opgeslagen kunnen worden dan op een legbordstelling. Een grootvakstelling bevat diepe rekken en kan veel gewicht aan. Ideaal voor in uw magazijn, schuur of uw garage. In ons assortiment bieden wij Minipal en MR grootvakstellingen aan.

Subcategories
Producten 1-9 van 360
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-9 van 360
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grootvakstelling kopen

Grootvakstelling kopen bij Multi Ratio? Wij bieden de volgende soorten grootvakstellingen:


MR grootvakstellingen onderscheiden zich door het leveren van hoge kwaliteit, voor een lage prijs. De MR grootvakstellingen zijn zeer geschikt voor kleine tot middelgrote en middelzware producten. De stellingen worden voorzien van legborden en zijn leverbaar in verschillende afmetingen. De MR stellingen lenen zich ook uitstekend voor het maken van een bordesvloer van meerdere etages. Daarnaast worden de stellingen vaak gebruikt als bandenstelling. Een MR grootvakstelling met een diepte van 400 mm is hier bijzonder geschikt voor. De banden liggen stabiel tussen de ligger. Ook hier zijn weer diverse hoogtes een breedtes mogelijk.

Minipal grootvakstellingen is een Nederlands kwaliteitsproduct van de bekende fabrikant Polypal. Deze grootvakstellingen zijn zeer stevig en een flexibele opslagmethode voor middelzware producten met diverse afmetingen. Minipal kan gebruikt worden als legbordsysteem, maar ook als hoogbouw legbordsysteem, voorzien van tussenvloeren. Tevens kan Minipal als basis dienen voor een bordesvloer. De stellingen zijn eenvoudig te monteren en kennen een zeer stabiele constructie.

Neem ook eens een kijkje in onze categorie grootvakstelling gebruikt. Hier vindt u zeer scherp geprijsde gebruikte grootvakstellingen. Deze stellingen hebben natuurlijk een kortere levensduur dan nieuwe stellingen maar zijn in zeer goede staat. Alle gebruikte stellingen die wij verkopen worden uitgebreid gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit.

Grootvakstelling kopen in onze webshop!

Grootvakstelling samenstellen

Wilt u graag zelf een grootvakstelling samenstellen? In onze webshop vindt u 360 diverse afmetingen stellingen. Al deze producten bestaan uit een beginsectie en een aanbouwsectie. Op deze manier kunt u zelf een grootvakstelling samenstellen. Daarnaast kunt u in het filter aangeven hoeveel etages u wilt, wat voor draagvermogen de stelling moet hebben en wat voor afmeting de stellingen moeten hebben. Toch liever persoonlijke uw wensen bespreken? Onze expert op het gebied van magazijnstellingen staat iedere werkdag voor u klaar. U kunt contact met hem opnemen door te bellen naar 0314 - 399 082 of stuur een e-mail naar [email protected].