Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Grootvakstellingen

Producten 1-12 van 360
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grootvakstellingen (ook wel breedvakstellingen genoemd) worden veelal ingezet voor het opslaan van kleinere en middelgrote producten die met de hand kunnen worden beladen en uitgenomen. Heeft u te grote producten voor een legbordstelling en te weinig ruimte voor palletstellingen? Dan is grootvakstellingen kopen de oplossing!  

Subcategories
Producten 1-12 van 360
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-12 van 360
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Grootvakstelling kopen: de mogelijkheden

Bent u van plan om een grootvakstelling te kopen en wilt u graag een grootvakstelling samenstellen? Onze magazijnspecialist helpt u dan graag verder. We vertellen u graag meer over wat een grootvakstelling inhoudt en wat de voordelen van een grootvakstelling zijn. Een grootvakstelling is een tussenvorm tussen een legbordstelling en een palletstelling, zowel qua constructie als qua afmetingen. De grote overspanning zorgt ervoor dat er grotere producten of verpakkingen opgeslagen kunnen worden dan op een legbordstelling. Een grootvakstelling bevat diepe rekken en kan veel gewicht aan. Ideaal voor in uw magazijn, schuur of uw garage. In ons assortiment magazijn inrichting bieden wij Minipal en MR grootvakstellingen aan. Zoekt u een ander type stelling? Kijk dan tussen het overzicht van al onze magazijnstellingen.

Grootvakstelling kopen bij Multi Ratio? Dit zijn de opties en voordelen

Wij bieden verschillende soorten grootvakstellingen aan. Binnen ons assortiment vindt u onder andere gewone grootvakstellingen, gebruikte grootvakstellingen, grootvakstellingen van 60cm en ar grootvakstellingen. We sommen graag voor u op voor welke grootvakstellingen u bij ons terecht kunt:

  • MR grootvakstellingen
  • Minipal grootvakstellingen
  • Gebruikte grootvakstellingen

Als u van plan bent om een grootvakstelling te kopen, dan raden we u aan om voor MR grootvakstellingen te gaan. MR grootvakstellingen onderscheiden zich door het leveren van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. De MR grootvakstellingen zijn zeer geschikt voor kleine tot middelgrote en middelzware producten. De grootvakstellingen worden voorzien van legborden en zijn leverbaar in verschillende afmetingen. De MR grootvakstellingen lenen zich ook uitstekend voor het maken van een bordesvloer van meerdere etages. Daarnaast worden de stellingen vaak gebruikt als bandenstelling. Een MR grootvakstelling met een diepte van 400 mm is hier bijzonder geschikt voor. De banden liggen stabiel tussen de ligger. Ook hier zijn weer diverse hoogtes een breedtes mogelijk.

Minipal grootvakstellingen is een Nederlands kwaliteitsproduct van de bekende fabrikant Polypal. Deze grootvakstellingen zijn zeer stevig en een flexibele opslagmethode voor middelzware producten met diverse afmetingen. Minipal kan gebruikt worden als legbordsysteem, maar ook als hoogbouw legbordsysteem, voorzien van tussenvloeren. Tevens kan Minipal als basis dienen voor een bordesvloer. De stellingen zijn eenvoudig te monteren en kennen een zeer stabiele constructie.

Ook voor uw gebruikte grootvakstellingen

Bent u op zoek naar duurzame grootvakstellingen die ook een prijsvriendelijkere optie zijn voor uw magazijn en/of werkplaats? Neem dan eens een kijkje in onze categorie grootvakstelling gebruikt. Hier vindt u zeer scherp geprijsde gebruikte grootvakstellingen. Deze stellingen hebben een kortere levensduur dan nieuwe stellingen, maar zijn nog in zeer goede staat. Alle gebruikte stellingen die wij verkopen worden uitgebreid gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van gebruikte grootvakstellingen van kwaliteit. We denken graag met u mee om zo grootvakstellingen samen te stellen die passen bij uw wensen en eisen.

Uw Grootvakstelling samenstellen

Wilt u graag zelf een grootvakstelling samenstellen? In onze webshop vindt u 360 diverse afmetingen aan stellingen. Al deze producten bestaan uit een beginsectie en een aanbouwsectie. Op deze manier kunt u zelf een grootvakstelling samenstellen. Daarnaast kunt u in het filter aangeven hoeveel etages u wilt, wat voor draagvermogen de stelling moet hebben en wat voor afmeting de stellingen moeten hebben. Toch liever persoonlijke uw wensen bespreken, of bekijkt u graag ons complete assortiment aan magazijnstellingen? Onze expert op het gebied van magazijnstellingen staat iedere werkdag voor u klaar. U kunt contact met hem opnemen door te bellen naar 0314 - 399 082 of stuur een e-mail naar [email protected].