Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Werkplaatskasten

7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Werkplaatskasten worden ingezet om een overzichtelijke en opgeruimde werkplek te creëren. De metalen werkplaatskasten van Multi Ratio zijn duurzaam in gebruik. Alle werkplaatskasten vindt u in onze webshop. Heeft u specifieke wensen en zoekt u bijvoorbeeld een werkplaatskant met laden? Wij bieden veel verschillende types, afmetingen en kleuren. Daarnaast kunt u de indeling van uw kast helemaal zelf bepalen. Neem contact met ons op om uw wensen met onze ervaren medewerkers te bespreken. Zij voorzien u graag van vrijblijvend persoonlijk advies.

7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Werkplaatskast (200x100x45)
  € 1.082,95 € 895,00
  NW-7643
 2. Werkplaatskast (200x100x45)
  € 1.324,95 € 1.095,00
  NW-7641
 3. Werkplaatskast (200x100x45)
  € 1.542,75 € 1.275,00
  NW-7649
 4. Werkplaatskast (200x100x45)
  € 1.119,25 € 925,00
  NW-7652
 5. Werkplaatskast (200x100x45)
  € 1.445,95 € 1.195,00
  NW-7651
 6. Opzetlessenaar
  € 264,99 € 219,00
  NW-7654
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Werkplaatskast kopen

Heeft u een ongeorganiseerd magazijn waar u graag met meer structuur in te werk wil gaan? En gebruikt u veel gereedschap op de werkplaats en wilt u deze overzichtelijk bewaren? Dan biedt een werkplaatskast uitkomst. U kunt binnen ons assortiment bijvoorbeeld kiezen uit metalen werkplaatskasten, een stalen werkplaatskast, of bijvoorbeeld een werkplaatskast met laden. De werkplaatskasten die u binnen ons assortiment vindt zijn gemakkelijk af te sluiten, hierdoor raakt u nooit meer uw gereedschap kwijt. Staat uw gewenste werkplaatskast er niet tussen? Of heeft u andere vragen over onze metalen werkplaatskasten? Geen enkel probleem! Neem dan contact met ons op, onze magazijnexperts helpen u graag verder. U kunt naast onze magazijnkasten ook voor andere onderdelen voor uw magazijninrichting bij ons terecht. We vertellen u hier graag meer over.

De voordelen van een werkplaatskast

We vertellen u graag meer over de vele voordelen van een metalen werkplaatskast. Metalen werkplaatskasten zijn dé oplossing voor een rommelige werkplaats. Gereedschap en onderdelen zijn makkelijker op te bergen, waardoor het ook makkelijker wordt om de werkplaats opgeruimd te houden. Veel van onze werkplaatskasten beschikken over gereedschapsborden, legborden en lades. Hierdoor kan al het verschillende soort gereedschap op een veilige manier worden afgesloten. Onder in de werkplaatskasten zijn gemakkelijk verschillende magazijnbakken te plaatsen, zodat u ook kleine onderdelen kunt opbergen en gemakkelijk kunt terug vinden. Het opgeruimd houden van uw magazijn wordt dankzij een stalen werkplaatskast dus erg gemakkelijk! We helpen graag mee met het zo efficiënt mogelijk inrichten van uw magazijn. Laat ons bijvoorbeeld een 3D-tekening op maat maken van uw werkplaats of magazijn en we nemen uw werkplaatskast hier in mee. U kunt naast magazijnkasten ook bij ons terecht voor magazijnstellingen, entresolvloeren, magazijnbakken en intern transport zoals etagewagens en steekwagens.

Metalen werkplaatskasten vindt u bij Multi Ratio

Naast ons aanbod werkplaatskasten bieden wij ook verschillende soorten magazijnkasten aan zoals bakkenkasten, chemicaliënkasten, ladekasten, vakkenkasten en combinatiekasten. Kiest u liever voor tweedehands werkplaatskasten, omdat u waarde hecht aan duurzaamheid en graag voor een prijsvriendelijke optie kiest? Kies dan voor een tweedehands magazijnkast. Multi Ratio heeft een uitgebreid assortiment aan gebruikte producten. De gebruikte producten worden uitgebreid gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit. Alle geboden producten zijn dus in goede staat en hebben een fijne prijs. Heeft u vragen over onze magazijnkasten, of zoekt u bijvoorbeeld specifiek een metalen werkplaatskast? Vraag het dan aan één van onze medewerkers! Stel gemakkelijk online een vraag via de online live chat, stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0314 - 399 088 en we helpen u graag met het vinden van een fijne metalen werkplaatskast.