Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Tweedehands Palletstellingen

6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tweedehands palletstellingen van Multi Ratio kunt u inzetten voor de opslag van grote goederen, containers, en bakken. Bij ons kunt u een gebruikte palletstelling kopen en levert u niet in op kwaliteit. Alles wordt gecontroleerd op kwaliteit, volledigheid en veiligheid. U kunt er dus zeker van zijn dat u een kwalitatief goede stelling koopt voor een lage prijs.Wij hebben tweedehands palletstellingen van onder meer bekende merken zoals Polypal, SLP, Ahrend, Lundia, Bruynzeel en GS-3. Kunt u niet hetgeen vinden waar u naar op zoek bent? Kijk dan eens naar onze nieuwe palletstellingen

6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tweedehands SLP palletstelling
  € 0,00 € 0,00
  HGB-5197-B
 2. Tweedehands palletstelling Kimer
  Palletstelling Kimer
  Zo goed als nieuw!
  € 0,00 € 0,00
  HGB-6019-B
 3. Palletstelling Duwic
  € 0,00 € 0,00
  HGB-5957-B
 4. Tweedehands palletstelling Polypal
  € 0,00 € 0,00
  HGB-2594-B
 5. Tegometall palletstellingen
  € 22,39 € 18,50
  HGB-TEGOMETALL
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Palletstelling gebruikt maar in perfecte staat!

In de categorie palletstelling gebruikt vindt u grote partijen palletstellingen in perfecte staat. U kunt bij ons terecht als u één stelling wilt kopen, maar ook zodra u meerdere stellingen in uw magazijn wilt plaatsen. Naast ons aanbod palletstellingen gebruikt kunnen wij u ook helpen bij het inrichten van uw magazijn. Door uw magazijn efficiënt in te richten kunt u enorm veel ruimte besparen. Neem contact met ons op en onze magazijnexpert geeft u persoonlijk advies.

Al onze tweedehandse magazijninrichting is op voorraad en kunnen we in veel gevallen dezelfde week nog leveren. Wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze showroom in Doetinchem. Dat kan vaak dezelfde dag nog.

Palletstelling gebruikt

Palletstelling gebruikt bij Multi Ratio:

 • Scherp geprijsd
 • Kwaliteit
 • Betrouwbaar
 • Duurzaam

Een gebruikte palletstelling wordt geselecteerd op betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid

Naast een gebruikte palletstelling kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte legbordstellingen. De kosten zijn vaak een struikelblok bij de aanschaf van nieuwe stellingen. Gebruikte stellingen bieden een betaalbaar alternatief. Multi Ratio selecteert de tweedehands magazijnstellingen op betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Het grootste verschil zit voornamelijk in de gebruikerssporen die de stellingen hebben. Vaak worden tweedehands stellingen gebruikt als aanvulling op de al bestaande magazijninrichting, maar ook om een werkplaats of magazijn nieuw in te richten. Weet u waar u op moet letten bij het aanschaffen van gebruikte palletstellingen? Lees dan eens ons blog: Goedkope palletstellingen. Wil u meer informatie over het inrichten van uw magazijn? Of heeft u vragen over onze gebruikte palletstellingen? Neem dan contact met ons op. 0314 - 399 088 of via [email protected]. Onze medewerkers helpen u graag verder.