Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Tweedehands Palletstellingen

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tweedehands palletstellingen van Multi Ratio worden gebruikt voor de opslag van grote goederen, containers en bakken. Bij ons kunt u een gebruikte palletstelling kopen en levert u niet in op kwaliteit. Alles wordt gecontroleerd op kwaliteit, volledigheid en veiligheid. U kunt er dus zeker van zijn dat u kwalitatief hoogwaardige stellingen koopt tegen een lage prijs. Wij hebben tweedehands palletstellingen van onder meer bekende merken zoals Polypal, SLP, Ahrend, Lundia, Bruynzeel en GS-3. 

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Tweedehands SLP palletstelling
  € 0,00 € 0,00
  HGB-5197-B
 2. Tweedehands palletstelling Polypal
  € 0,00 € 0,00
  HGB-2594-B
 3. Tegometall palletstellingen
  € 27,23 € 22,50
  HGB-TEGOMETALL
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gebruikte palletstelling kopen: dit zijn de mogelijkheden

In de categorie tweedehands palletstelling vindt u grote partijen palletstellingen in perfecte staat. U kunt bij ons terecht als u één stelling wilt kopen, maar ook zodra u meerdere stellingen in uw magazijn wilt plaatsen. Naast ons aanbod aan gebruikte palletstellingen, kunnen wij u ook helpen bij het inrichten van uw gehele magazijn. Hierbij kunt u naast gebruikte palletstellingen denken aan ander soort magazijnstellingen (nieuw en tweedehands), maar ook aan entresolvloeren, intern transport en kleinere benodigdheden zoals magazijnbakken. Door uw magazijn efficiënt in te richten kunt u enorm veel ruimte besparen. Neem contact met onze magazijnexpert op en we voorzien u graag van persoonlijk advies.  

Palletstellingen tweedehands aanschaffen: hier moet u op letten

We vertellen u graag meer over de aanschaf van gebruikte palletstellingen. Het is allereerst goed om na te denken over op welke termijn u de stellingen nodig heeft. Één van de vele voordelen van onze palletstellingen tweedehands is dat we al onze tweedehands magazijninrichting op voorraad hebben! In veel gevallen kunnen we dus wanneer u van plan bent om gebruikte palletstellingen te kopen, deze dezelfde week nog leveren. Bent u benieuwd naar de prijs van onze gebruikte palletstellingen? Neem dan contact met ons op! U bent er in ieder geval van verzekerd dat u een gunstigere prijs betaalt voor uw stellingen dan voor nieuwe palletstellingen. En wilt u een afwijkende levertermijn bespreken? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze showroom in Doetinchem. Dat kan vaak dezelfde dag nog.

Koop uw palletstelling tweedehands bij Multi Ratio

Twijfelt u nog over onze gebruikte palletstellingen, of bent u benieuwd naar wat de prijs is van de gebruikte palletstelling in de opstelling die u wenst? Neem dan vooral contact met ons op! Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Doetinchem of neem contact met ons op. U kunt ook online informatie aanvragen door een offerteaanvraag te doen of door een live chat te starten met één van onze medewerkers. U weet in ieder geval zeker dat wanneer u voor tweedehands palletstellingen van Multi Ratio kiest, u scherp geprijsde gebruikte palletstellingen ontvangt van hoogwaardige kwaliteit bij een professionele en betrouwbare organisatie. Een gebruikte palletstelling wordt namelijk geselecteerd op betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. Naast een gebruikte palletstelling kunt u bij ons ook terecht voor andere tweedehands magazijnstellingen. Wil u meer informatie over het inrichten van uw magazijn? Of heeft u vragen over onze gebruikte palletstellingen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0314 - 399 088 of stuur een mailtje naar [email protected] Onze medewerkers helpen u graag verder.