Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Bandenstellingen

Producten 1-12 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Bent u op zoek naar bandenstellingen om zo de banden in uw magazijn, uw werkplaats of uw autogarage optimaal op te kunnen bergen? Kies dan voor bandenstellingen van Multi Ratio. Naast bandenstellingen kunt u voor uw volledige magazijninrichting bij ons terecht. Bekijk hieronder ons assortiment aan bandenstellingen.

Producten 1-12 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Producten 1-12 van 18
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Bandenstellingen kopen: de mogelijkheden

Bandenstellingen kopen is een efficiënte wijze om banden, velgen en andere benodigdheden in uw garage of werkplaats makkelijk te stallen. Bent u bijvoorbeeld werkzaam binnen automotive of binnen een (auto)garage? En werkt u veel met banden, maar lukt het u en/of uw medewerkers niet om deze banden efficiënt op te kunnen slaan? Kies dan voor bandenstellingen of gebruikte bandenstellingen en we denken graag mee hoe we uw werkplaats of (auto)garage zo efficiënt kunnen inrichten. Een efficiënt ingerichte werkplaats zorgt voor meer overzicht, meer tijd en snellere processen. U kunt onze bandenstellingen gemakkelijk online bestellen in onze webshop, of door contact op te nemen met onze magazijnexpert. Hij helpt u graag bij het uitkiezen van een bandenstelling die gebruikt is, of met het kopen van nieuwe bandenstellingen.

Tips bij bandenstellingen kopen

Het is allereerst belangrijk om na te denken over het opslaan van de banden. Zodra de winter- of zomertijd in gaat, weten autobezitters wat dit betekent: De banden moeten gewisseld en opgeslagen worden. Dit kan extern bij een gespecialiseerde bandenspecialist, of thuis in de garage. Voor beide opties is de MR Bandenstelling een perfecte oplossing. De MR Bandenstellingen onderscheiden zich door het leveren van hoge kwaliteit, voor een lage prijs.  Zoekt u een ander type magazijnstelling? Kijk dan bij het overzicht van al onze magazijnstellingen. Naast bandenstellingen kunt u bij ons terecht voor uw complete magazijn inrichting. Denk hierbij aan stellingen, intern transport maar ook aan entresolvloeren en magazijnbakken.

Bandenstellingen voor uw werkplaats of (auto)garage

U heeft besloten om bandenstellingen gebruikt of nieuwe bandenstellingen te gaan kopen. Maar dan: hoeveel ruimte is er eigenlijk binnen uw garage? En hoeveel banden moet u opslaan? En kiest u ervoor om de hoogte in te werken of benut u de breedte van uw magazijn of werkplaats? Wij raden altijd aan om ons mee te laten denken in hoe u uw bandenstellingen wil gaan plaatsen in uw magazijn, werkplaats of werkruimte. Daarnaast is het goed om te kijken naar wat het gewicht is dat de bandenstelling moet kunnen dragen. Bij Multi Ratio kunt u uw bandenstellingen geheel zelf samen stellen. U kunt kiezen voor verschillende etages, voor diverse zijramen en voor diverse afmetingen van de stellingen. Zo vindt u altijd bandenstellingen die bij uw wensen en eisen passen voor in uw garage of werkplaatsinrichting.  

Bestel uw bandenstellingen online of kom langs in Doetinchem

Heeft u bepaalde bandenstellingen geheel zelf samengesteld? Of komt u er nog niet helemaal uit? Of twijfelt u tussen nieuwe en gebruikte bandenstellingen? Laat onze magazijnexpert dan met u meedenken. U kunt altijd vrijblijvend langskomen in onze showroom, of maak van te voren een afspraak en we maken speciaal tijd voor u vrij. We kunnen u adviseren over bandenstellingen en over het verder optimaal benutten van uw garage, magazijn en/of werkplaats. Samen zorgen we ervoor dat u optimaal kunt profiteren van uw gebruikte of nieuwe bandenstellingen.