Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Ladenkasten

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ladekasten worden ingezet om overzichtelijkheid te creëren op uw werkplek. Multi Ratio biedt een selectie stalen magazijn ladenblokken en ladekasten. Deze ladekasten zijn zeer geschikt voor gebruik in uw magazijn of werkplaats. De laden zijn uittrekbaar door middel van telescoopgeleiders. Een aantal ladekasten zijn verrijdbaar, waardoor deze bijzonder geschikt zijn voor in een werkplaats waar veel flexibiliteit nodig is. Ook is uw materiaal beschermd tegen schade en heeft u alles dicht bij de hand. Staat uw benodigde ladekast er niet tussen, of heeft u een andere indeling nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. We helpen graag met het vinden van een fijne werkplaatsladekast voor uw magazijn.

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Ladenkast (87x58x70)
    € 1.433,85 € 1.185,00
    503369
1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een ladekast kopen: een grote ladekast koopt u bij  Multi Ratio

Op zoek naar een ladekast aanbieding of goedkope ladekasten? Of zoekt u een specifiek soort ladekast voor uw werkplaats? Dan bent u bij  Multi Ratio aan het juiste adres voor uw werkplaatsladekast. Binnen ons assortiment vindt u een groot assortiment aan ladekasten voor bijvoorbeeld uw gereedschap en dat tegen een erg fijne prijs. Benieuwd of wij op dit moment ook tweedehands ladekasten verkopen? Neem dan eens een kijken voor werkplaatsladekaste op onze afdeling Hergebruik! Op de Hergebruik pagina kunt u ons aanbod Hergebruik bekijken. De gebruikte producten worden uitgebreid gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit. Alle ladekasten voor uw werkplaats zijn dus in goede staat en zijn daarnaast prijstechnisch zeer aantrekkelijk. Naast ladekasten voor uw magazijn vindt u binnen ons assortiment ook andere magazijnkasten zoals bakkenkasten, chemicaliënkasten, vakkenkasten en werkplaatskasten. Kom vooral eens langs in onze showroom zodat u ons complete assortiment aan magazijnkasten kunt bekijken.

Een ladekast voor al uw gereedschap

Vindt u het lastig om overzicht te bewaren in uw magazijn? Laat ons dan meedenken over de vele magazijnoplossingen voor uw magazijn en/of werkplaats. Twijfelt u over welke ladekast voor uw magazijn het beste bij uw werkplaats past? Laat ons dan een 3D-ontwerp op maat maken, hier nemen we dan de ladekast voor uw gereedschap in mee. Zo bent u ervan verzeker dat u de juiste werkplaatsladekast kiest. En zoekt u een specifieke grote ladekast, of misschien toch een kleine omdat u weinig ruimte heeft? Geeft deze eisen door en we vinden graag een ladekast die bij uw wensen en eisen past. De mogelijkheden zijn oneindig bij Multi Ratio. Onze medewerkers helpen u dan ook graag  verder met het zoeken naar de ideale werkplaatsladekast.

Koop uw ladekast bij Multi Ratio

Heeft u een bepaalde ladekast gezien en bent u niet in de gelegenheid om langs te komen in onze showroom om de ladekasten te komen bekijken? Geen paniek! U kunt in onze webshop uw ladekast gemakkelijk online kopen. Heeft u vragen of specifieke wensen? Bij Multi Ratio is er heel veel mogelijk, binnen ons assortiment vindt u altijd wel een ladekast die voldoet aan al uw wensen en eisen. Neem contact met ons op en één van onze medewerkers helpt u graag verder. Het is ook mogelijk om de ladekast te laten monteren door ons! Zo komen uw bedrijfsprocessen niet stil te liggen en heeft u geen omkijken meer naar het monteren van de ladekast.