Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Ladenkasten

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ladenkasten worden ingezet om overzichtelijkheid te creëren op uw werkplek. Multi Ratio biedt een selectie stalen magazijn ladenblokken en ladenkasten. Deze ladenkasten zijn zeer geschikt voor gebruik in uw magazijn of werkplaats. De laden zijn uittrekbaar door middel van telescoopgeleiders. Een aantal ladenkasten zijn verrijdbaar, waardoor deze bijzonder geschikt zijn voor in een werkplaats, waar flexibiliteit nodig is. Ook is uw materiaal beschermd tegen schade en heeft u alles dicht bij de hand. Staat uw benodigde ladenkast er niet tussen, of heeft u een andere indeling nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Ladenkast (87x58x70)
    € 1.433,85 € 1.185,00
    503369
1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een ladenkast aanbieding of tweedehands ladenkast vindt u op onze Hergebruik pagina

Op zoek naar een ladenkast aanbieding of goedkope ladenkasten? Wij hanteren een vaste aantrekkelijke prijs. Een ladenkast aanbieding hebben we niet, maar wel verkopen wij gebruikte producten. Dit assortiment wisselt regelmatig. Benieuwd of wij op dit moment ook tweedehands ladenkasten verkopen? Op de Hergebruik pagina kunt u ons aanbod Hergebruik bekijken. De gebruikte producten worden uitgebreid gecontroleerd op veiligheid en kwaliteit. Alle geboden producten zijn dus in goede staat en prijstechnisch zeer aantrekkelijk.

U kunt in onze webshop uw ladenkast online kopen. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw ladenkast te kopen via de telefoon. Heeft u vragen of specifieke wensen? Bij Multi Ratio is er heel veel mogelijk. Neem contact met ons op en één van onze medewerkers zal u advies op maat geven. Wilt u montageservice? Dat is ook mogelijk. Onze logistieke medewerkers zijn opgeleid om vakkundig en correct te monteren. Bespreek de mogelijkheden met onze verkopers.