Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Entresolvloeren

Verdubbel uw opslagruimte


Entresolvloeren worden ingezet om ruimte optimaal te benutten. Een entresolvloer creëert in een magazijn of werkplaats dusdanig veel extra ruimte, dat de logistieke processen een stuk efficiënter kunnen worden ingericht. De volledige hoogte van de ruimte wordt benut waardoor een verdubbeling van de beschikbare ruimte snel kan worden gerealiseerd. De entresolvloer kan vrijstaand worden uitgevoerd maar ook in combinatie met reeds aanwezige stellingen.

 

 

 

 

De voordelen van een entresolvloer


  • Meer ruimte in een handomdraai

  • Gemakkelijk opgebouwd, vrijstaand of aan bestaande stellingen vast

  • Dankzij systeemliggers gemakkelijk te verplaatsen en bij aan te bouwen

Laat onze magazijnspecialist meedenken


Weet u dat u uw opslagruimte wil verdubbelen en ziet u een entresolvloer wel zitten, maar komt u er niet helemaal uit en spreekt u graag iemand met verstand van magazijninrichtingen in het echt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u persoonlijk advies van één van onze medewerkers. We heten u van harte welkom en denken dan ook altijd graag met u mee om zo een optimale magazijninrichting met een entresolvloer te creëren.

Adres & contact

Plakhorstweg 46 - 7008AT Doetinchem

Telefoonnummer: +31 314 399088

e-mailadres: [email protected]

 

Vraag informatie aan

Entresolvloeren voor het optimaal benutten van uw ruimte


Een entresolvloer kopen voor uw magazijn inrichting of werkplaats? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Een entresolvloer zorgt in een magazijn, een kantoor, of een werkplaats voor meer opslagruimte en een efficiëntere indeling van uw processen. Vanwege de demontabele uitvoering van de entresolvloeren kan deze altijd worden mee verhuisd en eventueel aan veranderde omstandigheden worden aangepast. Ongeveer een derde deel van de entresol vloeren wordt tijdens de bouw geplaatst. Twee derde deel wordt in een later stadium geplaatst.

Draagvermogen entresolvloer

Bent u benieuwd naar het draagvermogen van de entresolvloer? Vaak wordt er bij het kopen van een entresolvloer gekozen voor een draagvermogen van 350 tot 500kg per vierkante meter. Maar wenst u bijvoorbeeld een draagvermogen tot bijvoorbeeld 1500kg per vierkante meter? Ook dat is mogelijk! De genoemde draagcapaciteiten zijn gebaseerd op een gelijkmatig verdeelde last, en zijn berekend conform veiligheidsklasse 2. Ten aanzien van de ondervloer kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden. De betonvloer dient te voldoen aan NEN 2741 tabel 2a of DIN 18202 deel 2 tabel 3. De wapening dient minimaal op 9 cm diepte te zitten.

De constructie van de entresolvloer

Van plan om een entresolvloer te kopen voor uw magazijn, kantoor of werkplaats? En zoekt u bijvoorbeeld een entresolvloer met hout, een gebruikte entresolvloer of een gloednieuwe entresolvloer? We vertellen u dan graag meer over de constructie van onze entresolvloeren. De entresolvloer wordt opgebouwd uit hoofd- en kinderbalken die vervaardigd zijn uit warm- en koudgewalste profielen. De hoofd vloerdragers zijn verbonden met de kinderbalken d.m.v. koppelplaten en een bout/moerverbinding. Door de systeemliggers is verplaatsen, aanbouwen, en/of versterken achteraf altijd mogelijk. De entresolvloer wordt geleverd met voldoende horizontale en verticale schoorverbanden zodat de vloerconstructie geheel zelfstandig staat en koppeling aan gebouw of gebouwkolommen niet noodzakelijk is. Op deze constructie worden C-DUR vloerelementen geschroefd met een dikte van 38 mm, voorzien van veer-/groefverbinding op de lange zijde. De C-DUR vloerelementen zijn aan de onderzijde wit t.b.v. lichtreflectie, de bovenzijde is naturel uitgevoerd. De vloerplaten voldoen aan brandwerendheid klasse B2 volgens DIN4102. Afhankelijk van de gestelde eisen (overheid, brandweer) kunnen wij tegen een meerprijs ook vloerplaten leveren die voldoen aan brandwerendheid klasse B1.

Oppervlaktebehandeling / lakwerk van de entresolvloer

Systeemprofielen worden in verzinkte uitvoering geleverd, overige stalen delen kunnen in een standaard RAL-kleur geleverd worden. We denken graag mee om de entresolvloer zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen en bij het uiterlijk van uw magazijn en/of werkplaats. Ook kunnen we helpen bij het leveren en monteren van verschillende soorten magazijnstellingen.

Berekeningen t.b.v. aanvraag bouwvergunning voor de entresolvloer

Indien gewenst verzorgen wij voor u, tegen een geringe vergoeding, de constructieberekeningen benodigd voor de aanvraag van uw bouwvergunning. Verder kunt u altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Onze medewerkers adviseren u graag. Neem contact op met onze magazijnspecialist Remco of kom vrijblijvend langs in onze showroom.