Persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Legbordstellingen

Heeft u een vraag?
Bel Tom of Remco 0314-399 089/82

Legbordstellingen worden voornamelijk ingezet voor het opslaan van kleinere producten die met de hand kunnen worden beladen en uitgenomen. Legbordstellingen zorgen voor overzicht en zijn zeer toegankelijk. We hebben veel verschillende soorten legbordstellingen, zoals houten legbordstellingen, metalen legbordstellingen en kunststof stellingen.

5 Items
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Kunststof stelling
    € 0,00 € 0,00
    NW-7691
5 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Legbordstelling kopen doet u bij Multi Ratio

Bij Multi Ratio kunt u met vertrouwen uw legbordstelling kopen. Wij hebben legbordstellingen in verschillende soorten en maten. Dit zorgt ervoor dat u altijd een legbordstelling kunt kopen die aansluit bij uw wensen en behoeften. Wilt u een legbordstelling kopen voor uw restaurant, slagerij, supermarkt of andere horeca omgeving? Dan is onze kunststof stelling een geschikte keuze voor u. De HACCP eisen voor hygiëne schrijven voor dat de stellingen eenvoudig en hygiënisch moeten kunnen worden schoongemaakt. Onze kunststof stellingen zijn eenvoudig en hygiënisch schoon te maken. Wilt u liever een stelling voor uw winkel of archief kopen? Dan is een houten legbordstelling de ideale optie. Of wilt u misschien zware goederen opslaan en heeft u dus maximaal draagvermogen nodig? Dan kunt u het beste een metalen legbordstelling aanschaffen. Heeft u vragen over onze legbordstellingen? Neem dan contact op met één van onze ervaren verkoopmedewerkers en zij helpen u graag verder met uw vragen. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat uw werkplek zo overzichtelijk mogelijk wordt ingericht.

Bij aankoop van een houten legbordstelling zijn het juiste aantal legborden en jukken inbegrepen. Het kan echter voorkomen dat u op een later moment extra legborden of jukken wilt bestellen. Deze losse onderdelen kunt u bij ons bestellen in de webshop.

Uw wensen over de functionaliteit van legbordstellingen bepaalt welke stelling het beste bij u past. Naast nieuwe legbordstellingen kunt u bij Multi Ratio ook terecht voor gebruikte legbordstellingen. Deze stellingen vindt u onder de categorie legbordstellingen gebruikt. Onze gebruikte legbordstellingen worden altijd uitgebreid gecontroleerd op veiligheid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van deze stellingen.

Bij Multi Ratio kunt u met vertrouwen uw legbordstelling kopen. Bekijk onze producten in de webshop of neem contact op met één van onze verkoopmedewerkers die u graag adviseren op het gebied van inrichting en indeling.