Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Akoestische telefooncellen

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Akoestische telefooncellen

Het is soms lastig om een rustige werkplek te creëren in een grote, luidruchtige kantooromgeving. Met een akoestische telefooncel is het mogelijk om in stilte belangrijke meetings te houden, telefoontjes te plegen of om in alle rust geconcentreerd te werken.

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Akoestische Telefooncel BusyPod
  Vanaf:

  € 6.750,00 € 8.167,50

  NW-8492
 2. Akoestische Telefooncel BusyPod Medium
  Vanaf:

  € 8.950,00 € 10.829,50

  NW-9241
 3. Akoestische Telefooncel BusyPod Large
  Vanaf:

  € 10.750,00 € 13.007,50

  NW-19418
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Akoestische telefooncel

Akoestische telefooncellen, of ook wel belcellen genoemd, zijn een van de nieuwste oplossingen voor op kantoor. Een akoestische telefooncel is namelijk dé oplossing voor geluidsoverlast op de werkvloer. Door de jaren heen zijn kantoren steeds meer open geworden en zijn er ‘kantoortuinen’ ontstaan. Erg gezellig en met minder lagen, maar voor de concentratie wat minder. Moet u bijvoorbeeld net een belangrijk belletje plegen, of werk afronden dat echt even uw volledige concentratie vereist? Dan is het ook zo overbodig om een hele vergaderruimte te reserveren. Hier zijn akoestische telefooncellen de ideale oplossing voor!

Wat is een akoestische telefooncel

Akoestische telefooncellen stammen af van de oude telefooncellen van vroeger, de ‘phone boots’. De cellen zijn gemaakt van geluidsabsorberende, akoestische materialen, waardoor het geluid gereduceerd wordt en u wordt afgesloten van omgevingsgeluiden. De telefooncel kan zowel vrijstaand in bijvoorbeeld een grote kantoortuin worden geplaatst of tegen een muur aan. Door een telefooncel te plaatsen in een kantoorruimte, zorgt dit voor minder overlast op de werkvloer, wordt de productiviteit verhoogd en is er sprake  van meer privacy. Hierdoor kunt u in alle rust telefoneren in een belhokje op kantoor, zonder dat uw collega’s of medewerkers hier last van hebben. Een akoestische ruimte voor kantoor zorgt niet alleen voor eigen gemak, maar zorgt er ook voor dat uw collega’s geen last hebben van deze meetings of telefoongesprekken. Hierdoor creëert u in één kantoorruimte meerdere functionele ruimtes en verhoogt u de productiviteit op de kantoorvloer.

Een akoestische telefooncel voor uw kantoor

Telefooncel voor kantoor nodig? Bij Multi Ratio kunt u kiezen uit akoestische telefooncellen of belcellen die compleet bij uw kantoorinrichting passen. U kunt vaak zelf de kleuren samenstellen zodat de belcel geheel opgaat en echt een toevoeging is aan uw interieur. De belcellen zijn voorzien van elektriciteit, verlichting en ventilatie voor optimaal gemak. Hierdoor kunt u gemakkelijk bijvoorbeeld skype calls houden, langere telefoongesprekken houden of zelfs meetings houden.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een akoestische telefooncel of naar andere akoestische oplossingen voor op kantoor? Onze collega’s helpen u graag verder om te kijken naar de vele mogelijkheden. Dankzij ons montageteam komen we de belcel zelf bij u inhuizen en monteren, zodat u binnen no-time kunt profiteren van uw nieuwe akoestische oplossing. Neem contact op met één van onze collega’s en we kijken graag samen naar een akoestische telefooncel voor uw kantoorinrichting.