Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Laptopkasten

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met een laptopkast kunt u alle laptops van uw bedrijf op een veilige manier opbergen. Naast bedrijven maken ook scholen vaak gebruik van een laptopkast. De kast dient niet alleen als handige opbergkast, hij dient ook als inbraakwerende kast. Laptops zijn zeer kostbaar en daardoor altijd een doelwit voor inbrekers. Een laptopkast biedt de nodige bescherming voor deze laptops. Daarnaast zijn de kasten voorzien van ventilatie. Hierdoor kunnen de laptops hun warmte kwijt terwijl de kluizen van binnen lekker koel blijven. Tevens zijn er laptopkasten met een intern oplaadpunt. Zo kunnen de laptops gemakkelijk opladen terwijl ze veilig opgeborgen zijn. Bekijk hieronder ons aanbod aan laptopkasten.

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. TV / Computerkast
  € 676,39 € 559,00
  NW-3504
 2. Laptopkast Multi Ratio
  Laptopkast MR
  10 afsluitbare lockers
  Vanaf:

  € 569,00 € 688,49

  NW-16926
 3. Laptopkast met stroomaansluiting per locker
  Laptopkast MR-L
  Met laptop oplaadmogelijkheid
  € 833,69 € 689,00
  517871
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een mediakast kopen doet u bij Multi Ratio

Bent u op zoek naar een mediakast, maar kunt u uw gewenste mediakast niet vinden? Neem dan contact met ons op. Naast ons online aanbod kunnen wij altijd bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Kast voor laptops 

Een kast voor laptops koopt u bij Multi Ratio. Wij bieden diverse laptopkasten in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u een kast voor laptops in verschillende maten kopen. Kies een laptopkast die past bij uw bedrijf of school en voorkom diefstal. Wij adviseren om de kast te plaatsen in een ruimte waar een alarmsysteem aanwezig is. Zo bent u er zeker van dat uw laptops of tablets goed beveiligd zijn.

Liever een tabletkast in plaats van laptopkast?

Wilt u graag een tabletkast op uw kantoor? Onze laptopkasten zijn zowel geschikt voor laptops als voor tablets. Het is vaak niet mogelijk om uw tablet overal mee naar toe te verhuizen. In plaats van dat de tablet open en bloot op uw bureau ligt kunt u het perfect opbergen in de tabletkast. Een kast voor tablets bieden wij aan met verschillende specificaties. Zo bieden wij kasten inclusief intern oplaadpunt en verrijdbare kasten.

Heeft u specifieke wensen? Bespreek deze dan met één van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via 0314 - 399 088 of via [email protected].