Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Laptopkasten

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met een laptopkast kunt u alle laptops van uw bedrijf op een veilige manier opbergen. Naast bedrijven maken ook scholen vaak gebruik van een laptopkast. De kast dient niet alleen als handige opbergkast, hij dient ook als inbraakwerende kast. Laptops zijn zeer kostbaar en daardoor altijd een doelwit voor inbrekers. Een laptopkast biedt de nodige bescherming voor deze laptops. Daarnaast zijn de kasten voorzien van ventilatie. Hierdoor kunnen de laptops hun warmte kwijt terwijl de kluizen van binnen lekker koel blijven. Tevens zijn er laptopkasten met een intern oplaadpunt. Zo kunnen de laptops gemakkelijk opladen terwijl ze veilig opgeborgen zijn. Bekijk hieronder ons aanbod aan laptopkasten.

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. TV / Computerkast

  Van € 659,45 € 545,00

  Aan € 676,39 € 559,00

  NW-3504
 2. Laptopkast Multi Ratio
  Laptopkast MR
  10 afsluitbare lockers
  Vanaf:

  € 569,00 € 688,49

  NW-16926
 3. Laptopkast met stroomaansluiting per locker
  Laptopkast MR-L
  Met laptop oplaadmogelijkheid
  € 833,69 € 689,00
  517871
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een laptopkast kopen doet u bij Multi Ratio

Binnen Multi Ratio vindt u verschillende laptopkasten. Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze showroom in Doetinchem! Hier kunnen we u onze laptopkasten met stroomvoorziening laten zien, waardoor u een laptopkast kunt kopen die bij uw wensen en eisen aansluit. Bent u op zoek naar een mediakast of een laptopkast voor het onderwijs met stroomvoorziening, maar kunt u uw gewenste mediakast niet vinden? Neem dan contact met ons op. Naast ons online aanbod kunnen wij altijd bekijken wat we voor u kunnen betekenen. En twijfelt u over hoe de laptopkast komt te staan in uw inrichting? Laat ons dan een vrijblijvend 3D-ontwerp maken! Hierdoor weet u direct hoe de laptopkast komt te staan in uw kantine, onderwijslocatie, kantoor uw bedrijfsruimte.

Laptopkast in het onderwijs

Een laptopkast koopt u bij Multi Ratio. Wij bieden diverse laptopkasten in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u een kast voor laptops in verschillende maten kopen. Kies een laptopkast die past bij uw bedrijf of school en voorkom diefstal. Wij adviseren om de kast te plaatsen in een ruimte waar een alarmsysteem aanwezig is. Zo bent u er zeker van dat uw laptops of tablets goed beveiligd zijn. U kunt binnen ons assortiment kiezen voor een TV-computerkast waar u uw tv in kwijt kunt, of een laptopkast met afsluitbare lockers waardoor u bijvoorbeeld tien laptops kunt opbergen. De laptops kunnen hierdoor ook niet gejat worden én ze kunnen zelfs worden opgeladen! Zo kunt u uw laptop direct weer gebruiken als u hem weer uit de laptopkast haalt. Binnen ons assortiment vindt u zowel de laptopkast met afsluitbare lockers zonder oplaadmogelijkheid en met oplaadmogelijk. Bekijk ook vooral eens ons complete assortiment aan kantoorkasten

Liever een tabletkast in plaats van laptopkast kopen? Ook dát kan!

Wilt u graag een laptopkast op uw kantoor? Wist u dan dat u zowel laptops als tablets in de laptopkasten kan opslaan? Onze laptopkasten zijn zowel geschikt voor laptops als voor tablets. Het is vaak niet mogelijk om uw tablet overal mee naar toe te verhuizen. In plaats van dat de tablet open en bloot op uw bureau ligt kunt u het perfect opbergen in de laptopkast. Een kast voor tablets bieden wij aan met verschillende specificaties. Zo bieden wij kasten inclusief intern oplaadpunt en verrijdbare kasten. Heeft u specifieke wensen? Bespreek deze dan met één van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via 0314 - 399 088 of via [email protected]. Ook kunt u gemakkelijk een online live chat starten met één van onze medewerkers. Hierdoor kunt u al uw vragen gemakkelijk stellen en worden ze direct door één van onze medewerkers zo goed mogelijk beantwoord. Samen vinden we de perfecte laptopkast voor kantoor.