Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Thuiswerkplekken

Alles voor een ergonomisch thuiskantoor.

Een fijne thuiswerkplek is vandaag een echte must: zo kom je productief je dag door én heb je aan het einde van de dag geen lichamelijke klachten

Bekijk ons assortiment 

Sfeervol én ergonomisch

We hebben voor verschillende klanten door heel Nederland en België ergonomische thuiswerkplekken mogen creëren.  

 


Onze thuiswerkservice voor werkgevers

Naast het leveren en monteren van thuiswerkplekken voor particuliere klanten, verzorgen wij bij Multi Ratio ook thuiswerkplekken voor bedrijven. Geef je wensen door, bepaal een budget en leun achterover: wij doen de rest! Middels een eigen besteldocument bestelt je personeel gemakkelijk een thuiswerkplek en wij bezorgen hem thuis


Zittend en staand werken: de perfecte basis voor je setup

Een zware computer of laptop, meerdere monitoren en toffe accesoires? Onze bureaus zijn de perfecte basis voor je bureau setup. Onze PRO-modellen kunnen zelfs tot wel 150kg dragen! 

 

Alles voor een ergonomisch thuiskantoor.

Een fijne thuiswerkplek is vandaag een echte must: zo kom je productief je dag door én heb je aan het einde van de dag geen lichamelijke klachten

Bekijk ons assortiment 

Sfeervol én ergonomisch

We hebben voor verschillende klanten door heel Nederland en België ergonomische thuiswerkplekken mogen creëren.  

 


Onze thuiswerkservice voor werkgevers

Naast het leveren en monteren van thuiswerkplekken voor particuliere klanten, verzorgen wij bij Multi Ratio ook thuiswerkplekken voor bedrijven. Geef je wensen door, bepaal een budget en leun achterover: wij doen de rest! Middels een eigen besteldocument bestelt je personeel gemakkelijk een thuiswerkplek en wij bezorgen hem thuis


Zittend en staand werken: de perfeccte basis voor je setup

Een zware monitor, meerdere monitoren en toffe accesoires? Onze bureaus zijn de perfecte basis voor een fijne bureau setup. Onze PRO-modellen kunnen zelfs tot wel 150kg dragen! 

 


Producten 1-12 van 68
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een fijne thuiswerkplek voor jou en/of je werknemers? Neem contact op. 

 

Waar kunnen we mee helpen?


Een fijne thuiswerkplek inrichten 

Een ergonomische thuiswerkplek inrichten: wij snappen dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is en dat er veel vragen bij komen kijken. Weet je bijvoorbeeld niet hoe je het beste de verschillende thuiswerkplekken van je medewerkers in kunt richten? En ben je online verschillende bureaus en bureaustoelen aan het vergelijken? Of ben je misschien benieuwd naar de eisen voor een ergonomische thuiswerkplek? Of heb jij zélf budget gekregen en wil je voor je thuiswerkplek inspiratie op doen? Alle informatie op het gebied van thuiswerken vind je op deze pagina. Het is namelijk vaak lastiger dan gedacht om een bureau en een bureaustoel uit te kiezen die past bij degene die er gebruik van gaat maken, laat staan een goede thuiswerkplek inrichten en hier dan vervolgens een fijne werkplek van te maken. Bij Multi ratio denken we daarom graag mee over een fijn thuis kantoor en ontzorgen we je waar we kunnen.

Stel een ARBO verantwoorde thuiswerkplek samen

Het is vaak moeilijk om een bureau met een passende bureaustoel bij elkaar te zoeken. Daarom hebben we bij Multi ratio verschillende thuiswerksets samengesteld, bestaande uit een ergonomisch bureau en een bijbehorende bureaustoel tegen een fijne prijs. Dankzij deze sets is het binnen no-time geregeld: een comfortabele, ARBO verantwoorde thuiswerkplek. De sets bestaan uit thuiswerk meubilair dat bijvoorbeeld opnieuw gestoffeerd zijn of voorzien van een nieuw blad, bij Multi ratio vinden we Hergebruik namelijk extreem belangrijk. De tweedehands kantoormeubelen zijn namelijk nog steeds van A-kwaliteit, maar zijn prijsvriendelijker én dragen bij aan een groene toekomst. We raden daarom altijd aan om eventueel voor een hergebruikt thuis kantoor te gaan!

De beste kantoorinrichting voor thuis: ontdek onze groene thuiswerkplekken

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een nieuw bureau met een gebruikte bureaustoel en andersom: een nieuwe bureaustoel met een bureau waar een nieuw bureaublad op is gemonteerd. De mogelijkheden zijn oneindig en zijn dan ook allemaal duurzaam. Naast samengestelde sets bieden we ook losse kantoormeubelen aan, zodat er altijd een passende thuiswerkplek gecreëerd kan worden. Heb je bijvoorbeeld een fijne bureaustoel, maar is je bureau niet in hoogte verstelbaar? Dan kan het vaak zo zijn dat je ondanks de ergonomische bureaustoel last krijgt van rug- en/of nekklachten. Kies in dat geval dan voor een los elektrisch verstelbaar bureau en maak je thuiswerkplek compleet. Ook andersom is het natuurlijk mogelijk, een ergonomische bureaustoel is een essentiële aanvulling op je werkplek. Voor advies over welke bureaustoel het beste bij je bureau past of andersom, kun je altijd bij ons terecht.

Blijf ondanks ergonomische thuiswerkplekken veel bewegen

Naast ons thuiswerk meubilair vind je op onze website ook verschillende tips voor je ergonomische kantoorinrichting thuis: zoals de beste bureaustoel-instellingen, bureau-instellingen en algemene uitleg over wat ergonomisch werken nou überhaupt eigenlijk inhoudt. Velen weten namelijk niet dat ergonomisch werken ook inhoudt dat u tussendoor moet blijven bewegen door water bijvoorbeeld wat water te gaan halen, of door oefeningen te doen achter je bureau. Alle tips & tricks + aanvullende accessoires zijn te vinden op onze Ergonomische checklist-pagina. Naast onze tips voor het ergonomisch thuiswerken en een ergonomisch thuiswerk kantoor, hebben we ook tien tips voor gezond werken: hierbij kan er gedacht worden aan het belang van buitenlucht, daglicht en natuur, omgaan en op tijd ingrijpen bij werkstress en het leren herkennen van lichamelijke klachten. En tot slot geven we ook advies op het gebied  van effectief thuiswerken. Meer vragen over een goede thuiswerkplek, of benieuwd naar tips met betrekking tot andere onderwerpen? Neem dan contact met ons op. De tips die we in ieder geval over een thuis kantoor al mee willen geven zijn:

Kies voor een thuiswerk kantoor waarbij je onderscheid kunt maken tussen werk en privé. Zet je bureau of het bureau van je medewerkers (mits je hier de mogelijkheden toe hebt) niet in het washok neer of in de keuken, maar richt een rustige ruimte of een rustig gedeelte van je huis in. Dit geeft meer rust en zorgt voor een betere concentratie.
Zorg op tijd voor afleiding. Werk in blokken van ongeveer één à twee uur en stop op tijd. Drukte is geen excuus: leg het even aan de kant en ga een frisse neus halen. Waarschijnlijk wordt het werk zelfs sneller afgerond na een kleine pauze.

Thuiswerkplekken kopen doe je bij Multi Ratio

Thuiswerkplekken inrichten, we helpen er graag bij! Een goede thuiswerkplek is belangrijk en steeds meer mensen stappen (genoodzaakt) over op een goed ergonomisch thuiskantoor. Ook benieuwd naar de meest geschikte kantoorinrichting voor thuis? We helpen graag met het uitkiezen van het meest geschikte thuiswerk meubilair. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we staan voor je klaar. 

 

Onze meest gestelde vragen

Hoe groot moet een thuiswerkplek zijn?
Over het algemeen wordt aanbevolen dat de thuiswerkplek voldoende ruimte biedt om comfortabel te kunnen werken, zonder dat het te krap of benauwd aanvoelt. Een goede richtlijn is om te zorgen voor een werkruimte van ten minste 1,5 tot 2 vierkante meter, met voldoende ruimte voor een bureau, stoel en eventueel andere apparatuur zoals een computer, printer of scanner. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de ergonomie van de werkplek, zoals het vermijden van slechte zithoudingen en het zorgen voor voldoende verlichting en ventilatie. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor voldoende opslagruimte, zodat u uw werkmaterialen en documenten gemakkelijk kunt organiseren en terugvinden. Hierbij kan een van onze ladenblokken of persoonlijke laden voor onder het bureaublad, helpen bij het organiseren van uw werkmaterialen.
Wat kost een goede thuiswerkplek?
Een basis thuiswerkplek kan al worden gecreëerd met een eenvoudig bureau en een comfortabele stoel. De kosten hiervoor kunnen variëren van enkele tientallen tot enkele honderden euro's, afhankelijk van de kwaliteit en het merk van de meubels. Het is belangrijk om te investeren in een goede thuiswerkplek om uw productiviteit te verhogen en uw gezondheid te verbeteren. Het is ook belangrijk om uw budget in acht te nemen bij het kiezen van de juiste apparatuur en meubels voor uw werkplek. Bij ons bent u aan het juiste adres voor betaalbare bureaus, daarnaast bieden wij ook een thuiswerkset aan. Bestaande uit; bureau, bureaustoel en eventueel een kabelmanagementset.
Wat is een goede thuiswerkplek?
Een goede thuiswerkplek is er een die comfortabel en efficiënt is, en die aangepast is aan uw persoonlijke behoeften en werkgewoonten. Een aantal belangrijke punten waar u op moet letten zijn; Een ergonomische stoel en bureau zijn essentieel om comfortabel te kunnen werken en om lichamelijke klachten te voorkomen. Zorg ervoor dat de stoel en bureau op de juiste hoogte zijn ingesteld en dat de stoel voldoende ondersteuning biedt aan uw rug. Daarnaast is goede verlichting essentieel voor een efficiënte en comfortabele werkplek. Zorg ervoor dat u voldoende daglicht heeft en dat u de juiste verlichting hebt om uw werkplek te verlichten. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte hebt voor uw werkapparatuur en andere benodigdheden. De meeste mensen hebben al genoeg aan een bureaublad van 140 of 160cm, maar soms komt het voor dat door de aard van het werk 180 of zelfs 200cm nodig is.
Waarom zou je thuiswerken?
Thuiswerken heeft de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen en wordt steeds meer gezien als een werkvorm met veel voordelen. Thuiswerken geeft werknemers meer flexibiliteit in hun werkschema's en kan hen in staat stellen om hun werkuren en taken beter af te stemmen op hun persoonlijke leven. Hierdoor kan er een betere balans tussen werk en privéleven worden gerealiseerd. Daarnaast elimineert het de noodzaak om te reizen naar het werk, wat kan leiden tot besparingen op reistijd en -kosten. Dit kan ook bijdragen aan een vermindering van de verkeersdrukte en een beter milieu. Veel mensen vinden dat ze productiever zijn wanneer ze thuiswerken, omdat ze minder afleiding hebben van collega's en minder tijd verspillen aan woon-werkverkeer. Bovendien kan thuiswerken een comfortabelere en minder stressvolle werkomgeving bieden. Natuurlijk zijn er ook nadelen verbonden aan thuiswerken, zoals het gemis van persoonlijk contact met collega's en het gevaar van sociale isolatie. Toch kan het voor veel mensen een aantrekkelijke werkvorm zijn vanwege de vele voordelen die het biedt.
Hoe kun je het best thuiswerken?
Maak een specifieke werkruimte in huis waar je rustig kunt werken zonder te veel afleiding. Dit kan een aparte kamer zijn of een hoekje in een kamer dat je speciaal voor dit doel inricht. Stel een werkschema op dat past bij jouw dagelijkse routine en verplichtingen. Dit kan je helpen om je te concentreren op je werk en te voorkomen dat je te veel tijd besteedt aan andere zaken. Zorg dat je in contact blijft met collega's en bespreek regelmatig je werk. Dit kan je helpen om verbonden te blijven met je team en om feedback te krijgen over je werk. Zorg ervoor dat je niet wordt afgeleid door zaken in huis, zoals tv, huisdieren of familieleden. Creëer een rustige werkomgeving waar je je op je werk kunt concentreren. Neem regelmatig pauzes, eet gezond en blijf actief. Dit kan je helpen om je energie op peil te houden en om te voorkomen dat je burn-out raakt. Werk kan soms eenzaam zijn wanneer je thuiswerkt, dus plan sociale activiteiten in om in contact te blijven met vrienden en familie. Gebruik technologie zoals videobellen, chats en e-mail om in contact te blijven met collega's en om werk te delen en te bespreken. Het belangrijkste is om een balans te vinden tussen werk en privéleven en om jezelf te blijven motiveren en productief te blijven.
Wat zijn de voor en nadelen van thuiswerken?
Thuiswerken heeft zowel voor- als nadelen. Een aantal voordelen zijn dat thuiswerken meer flexibiliteit biedt omdat je geen reistijd hebt en je eigen werkschema kunt bepalen. Daarnaast bespaar je op reiskosten. Het thuiswerken kan comfortabel zijn omdat je je eigen bureau, stoel en andere apparatuur kunt gebruiken die bij jouw behoeften en voorkeuren passen. Zoek je nou nog een geschikte thuiswerkplek, neem dan zeker een kijkje tussen onze brede selectie elektrische zit-sta bureaus en complete thuiswerksets. Tot slot helpt thuiswerken bij het beter beheren van de balans tussen werk en privéleven, omdat je meer controle hebt over je tijd en activiteiten. Nadelen zijn dat thuiswerken gepaard kan gaan met technologische problemen, zoals een slechte internetverbinding of storingen in de apparatuur. Bovendien is er minder toezicht op thuiswerkers, wat kan leiden tot minder productiviteit en verantwoordelijkheid. Het is belangrijk om bij het thuiswerken een goede balans te vinden tussen de voordelen en nadelen en deze zorgvuldig af te wegen bij het nemen van beslissingen over thuiswerken.