Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Vergaderruimte inrichting

Een vergaderruimte inrichten, waar moet u beginnen? Laten we starten bij de verschillende soorten vergaderopstellingen die er zijn; zoals u-vorm vergaderopstellingen, blokopstellingen, ronde vergaderopstellingen, vergaderopstellingen waarbij je staand vergadert aan bijvoorbeeld een bartafel en duurzame vergaderopstellingen met hergebruikt meubilair. Het stopt natuurlijk niet bij het kiezen van vergadermeubilair, het gaat ook om de inrichting van uw vergaderruimte. Een goed idee dus om inspiratie op te gaan doen voor uw vergaderruimte. Als u meer wilt weten, dan kunt u natuurlijk contact opnemen of even langskomen in de showroom, u bent van harte welkom! 

 

Neem contact op of kom langs


Heeft u ideeën voor uw vergaderruimte, maar komt u er niet helemaal uit en ziet u ons meubilair bijvoorbeeld graag in het echt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u niet alleen persoonlijk advies van één van onze medewerkers, maar kunt u ons meubilair voor vergaderruimtes in het echt bekijken en uitproberen. We heten u van harte welkom en denken dan ook altijd graag met u mee om zo een fijne vergaderruimte te creëren. 

Adres & contact

Plakhorstweg 46 - 7008AT Doetinchem

Telefoonnummer: +31 314 399088

e-mailadres: [email protected]

 

Vraag een offerte voor een vergaderruimte aan

Vergaderruimte inrichten


De opstelling van een vergadering is van grote invloed op de productiviteit van uw medewerkers. Een vergadering wordt namelijk door veel mensen als tijdrovend en stiekem een beetje vermoeiend gezien. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van vergaderopstellingen en hoe u uw vergaderruimte inricht. Heeft u enig idee over hoe u uw vergaderruimte gaat inrichten en voor welke opstelling u kiest? Of weet u eigenlijk niet zo goed welke verschillende opstellingen er zijn en welke het beste bij u en uw organisatie zou passen? We vertellen u graag meer over de verschillende opstellingen. U kunt kiezen uit de volgende opstellingen:

Daarnaast kunt u ook voor een ronde vergaderopstelling kiezen, of specifiek voor staand vergaderen kiezen. En bent u bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een duurzame vergaderopstelling? Ook dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres.

De verschillende soorten vergaderruimte inrichtingen: welke opstelling kiest u?

Theateropstelling

Een theateropstelling zal niet vaak voorkomen binnen bij bedrijven, maar wel bij organisaties of evenementen waar vaak sprekers komen. Een theateropstelling of inrichting voor een conferentiezaal is dan ook geschikt voor vergaderingen waarin de sprekers voornamelijk aan het woord zijn. Alle deelnemers zitten zij aan zij en kijken dezelfde kant op, waardoor de volledige focus bij de spreker ligt. Een probleem is dat het maken van aantekeningen lastig is, aangezien er geen tafels aanwezig zijn. Wilt u dat er aantekeningen gemaakt kunnen worden? Kies dan voor vergaderstoelen met een klaptafeltje.

Vergaderzaal met een Carré opstelling

Het grote voordeel van een carré opstelling in een vergaderzaal is dat alle deelnemers actief worden betrokken tijdens de vergadering. In een gesloten vorm ziet iedereen elkaar en kan er actief meegedaan worden tijdens de vergadering. De carré opstelling is daardoor geschikt voor brainstormsessies, maar bijvoorbeeld ook voor workshops.

Vergaderopstelling in een u-vorm

Worden er presentaties gegeven in de vergaderruimte? Dan is de vergaderopstelling in u-vorm ook een goede keuze. De spreker kan op deze manier makkelijk voor een grote groep een presentatie geven. Door de bewegingsvrijheid stimuleert deze opstelling ook de interactie met de deelnemers. Daarnaast is er genoeg ruimte voor deelnemers om te schrijven, met een laptop te werken en om met elkaar te discussiëren.

Blokopstelling

Wist u dat de blokopstelling de meest voorkomende opstelling is in de vergaderruimte? De blokopstelling is geschikt voor kleinere bijeenkomsten waarbij veel overlegd moet worden. Het is een eenvoudige opstelling die al met één of twee tafels te realiseren is. Dat hangt natuurlijk ook af van het aantal personen dat aan de vergadering deelneemt. Bekijk onze vergadertafels of neem contact op met één van onze verkopers via 0314 - 399 088 of via [email protected]

Staand vergaderen

Steeds meer bedrijven kiezen voor staand vergaderen. Volgens diverse onderzoeken biedt staand vergaderen vele voordelen. Benieuwd naar alle voor- én nadelen van zittend en staand vergaderen? In ons blog ''De kwestie: Zittend of staand vergaderen?'' gaan we hier dieper op in. Heeft u vragen? We helpen u graag!

Een vergaderruimte op een efficiënte manier inrichten

Een vergaderruimte inrichten is soms nog best een lastige opgave. Want: waar bestaat een vergaderruimte uit, wat zijn de essentials en hoe haal je het meeste uit een vergaderruimte? We helpen u graag verder met een vergaderruimte inrichten. Zorg ervoor dat er een goede vergadertafel staat, er fijne vergaderstoelen staan waar u voor langere tijd goed in kunt zitten en het meubilair zo staat opgesteld dat iedereen elkaar kan zien en aankijken. Dit vergadert namelijk fijn. Een vergaderruimte inrichten wordt makkelijk wanneer u kiest voor de juiste hulp! Bij Multi Ratio zijn we gespecialiseerd in  vergaderruimtes inrichten. Neem contact met ons op en we helpen graag met uw vergaderruimte inrichten.

Inrichting van een vergaderruimte: met nieuw én tweedehands meubilair

Wist u dat we naast nieuw ook tweedehands meubiliar binnen ons assortiment hebben voor de inrichting van uw vergaderruimte? Een inrichting van een vergaderruimte hoeft namelijk niet altijd enkel te bestaan uit nieuw meubilair. Steeds meer vergaderruimtes worden ingericht met hergebruikt óf refurbished meubilair! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een bestaande vergadertafel te voorzien van een nieuw blad, of om de vergaderstoelen opnieuw te laten stofferen. We denken graag mee over de inrichting van uw nieuwe vergaderruimte! Binnen ons assortiment vindt u fijne vergadertafels, vergaderstoelen en alle toebehoren zodat u fijn kunt vergaderen.

Neem contact op voor een fijne vergaderruimte inrichting

We helpen u graag om samen de perfecte vergaderruimte in te richten, met de meest geschikte vergaderruimte opstelling. Bent u er al uit en heeft u enkel hulp nodig bij het samenstellen van de ruimte en het kiezen van de kleuren van het meubilair? Of heeft u meer hulp nodig bij het creëren van een fijne vergaderruimte voor uzelf en uw personeel? Geen zorgen, bij Multi Ratio hebben we ervaring met het ontwerpen en inrichten van zowel kleine als grote vergaderruimtes. Neem contact met ons op door te bellen naar 0314 – 399088 of te mailen naar [email protected] Daarnaast kunt u vrijblijvend langskomen in onze showroom in Doetinchem voor een adviesgesprek! Hier kunt u al ons vergadermeubilair bekijken en kunnen we bespreken wat we nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van projectinrichting. We staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u binnen no-time fijn kunt vergaderen.