Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Vergaderruimte inrichting

Voor een fijn overleg. 

Een vergaderruimte inrichten

Waar begin je nou met het inrichten van je vergaderruimte? Laten we starten bij de verschillende soorten vergaderopstellingen die er zijn; zoals u-vorm vergaderopstellingen, blokopstellingen, ronde vergaderopstellingen en informele vergaderopstellingen waarbij je staand vergadert aan bijvoorbeeld een bartafel.

Het stopt natuurlijk niet bij het kiezen van vergadermeubilair, het gaat ook om de complete inrichting van je vergaderruimte. We helpen je graag verder!

Recent ingerichte vergaderruimtes


Vergaderruimte inrichting Calculus AndelstVergaderruimte inrichting Calculus Andelst

Calculus Software Andelst

Een must have in iedere ontvangstruimte. 

Bekijk nu ›

Vergaderruimte inrichting Nunner LogisticsVergaderruimte inrichting Nunner Logistics

Nunner Logistics 's-Heerenberg

Om lekker in te relaxen tijdens het wachten.

Bekijk nu ›

Vergaderruimte inrichting Marktlink AmsterdamVergaderruimte inrichting Marktlink Amsterdam

Marktlink Amsterdam

Een mooie basis voor een fijne ontvangsthoek.

Bekijk nu ›

JPR Advocaten DoetinchemJPR Advocaten Doetinchem

JPR Advocaten Doetinchem

Fijne fauteuils voor een hartelijk ontvangst. 

Bekijk nu ›


Wij hebben mogen inrichten voor: 

Een vergaderruimte inrichten

Een ontvangstruimte is een erg belangrijk onderdeel van je organisatie: een eerste indruk maak je ten slotte maar één keer. Zorg dat gasten, bezoekers, klanten of patiënten zich op hun gemak voelen en kies voor een ontvangstruimte of wachtkamer met comfortabel en modern meubilair. Wachten is dan geen straf! 

Recent ingerichte vergaderruimtes


Vergaderruimte inrichting Calculus AndelstVergaderruimte inrichting Calculus Andelst

Calculus Software Andelst

Een must have in iedere ontvangstruimte. 

Bekijk nu ›

Vergaderruimte inrichting Nunner LogisticsVergaderruimte inrichting Nunner Logistics

Nunner Logistics 's-Heerenberg

Om lekker in te relaxen tijdens het wachten.

Bekijk nu ›

Vergaderruimte inrichting Marktlink AmsterdamVergaderruimte inrichting Marktlink Amsterdam

Marktlink Amsterdam

Een mooie basis voor een fijne ontvangsthoek.

Bekijk nu ›

JPR Advocaten DoetinchemJPR Advocaten Doetinchem

JPR Advocaten Doetinchem

Fijne fauteuils voor een hartelijk ontvangst. 

Bekijk nu ›


Wij hebben mogen inrichten voor: 


Een comfortbale vergaderruimte met uitstraling? Neem contact op. 

 

Waar kunnen we mee helpen?

Een vergaderruimte inrichten doe je zo

De opstelling van een vergadering is van grote invloed op de productiviteit van uw medewerkers. Een vergadering wordt namelijk door veel mensen als tijdrovend en stiekem een beetje vermoeiend gezien. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van vergaderopstellingen en hoe je jouw vergaderruimte inricht. Heb je enig idee over hoe je jouw vergaderruimte gaat inrichten en voor welke opstelling je kiest? Of weet je eigenlijk niet zo goed welke verschillende opstellingen er zijn en welke het beste bij jouw organisatie zou passen? We vertellen je graag meer over de verschillende opstellingen. Je kunt kiezen uit de volgende opstellingen:

Theateropstelling
Carré opstelling
U-vorm opstelling
Blokopstelling


Daarnaast kun je ook voor een ronde vergaderopstelling kiezen, of specifiek voor staand vergaderen kiezen. En ben je bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een duurzame vergaderopstelling? Ook dan ben je bij Multi Ratio aan het juiste adres.

De verschillende soorten vergaderruimte inrichtingen: welke opstelling kiest u?

Theateropstelling

Een theateropstelling zal niet vaak voorkomen binnen bij bedrijven, maar wel bij organisaties of evenementen waar vaak sprekers komen. Een theateropstelling of inrichting voor een conferentiezaal is dan ook geschikt voor vergaderingen waarin de sprekers voornamelijk aan het woord zijn. Alle deelnemers zitten zij aan zij en kijken dezelfde kant op, waardoor de volledige focus bij de spreker ligt. Een probleem is dat het maken van aantekeningen lastig is, aangezien er geen tafels aanwezig zijn. Wil je dat er aantekeningen gemaakt kunnen worden? Kies dan voor vergaderstoelen met een klaptafeltje.

Vergaderzaal met een Carré opstelling

Het grote voordeel van een carré opstelling in een vergaderzaal is dat alle deelnemers actief worden betrokken tijdens de vergadering. In een gesloten vorm ziet iedereen elkaar en kan er actief meegedaan worden tijdens de vergadering. De carré opstelling is daardoor geschikt voor brainstormsessies, maar bijvoorbeeld ook voor workshops.

Vergaderopstelling in een u-vorm

Worden er presentaties gegeven in de vergaderruimte? Dan is de vergaderopstelling in u-vorm ook een goede keuze. De spreker kan op deze manier makkelijk voor een grote groep een presentatie geven. Door de bewegingsvrijheid stimuleert deze opstelling ook de interactie met de deelnemers. Daarnaast is er genoeg ruimte voor deelnemers om te schrijven, met een laptop te werken en om met elkaar te discussiëren.

Blokopstelling

Wist je dat de blokopstelling de meest voorkomende opstelling is in de vergaderruimte? De blokopstelling is geschikt voor kleinere bijeenkomsten waarbij veel overlegd moet worden. Het is een eenvoudige opstelling die al met één of twee tafels te realiseren is. Dat hangt natuurlijk ook af van het aantal personen dat aan de vergadering deelneemt. Bekijk onze vergadertafels of neem contact op met één van onze verkopers via 0314 - 399 088 of via [email protected].

Staand vergaderen

Steeds meer bedrijven kiezen voor staand vergaderen. Volgens diverse onderzoeken biedt staand vergaderen vele voordelen. Benieuwd naar alle voor- én nadelen van zittend en staand vergaderen? In ons blog ''De kwestie: Zittend of staand vergaderen?'' gaan we hier dieper op in. Heb je vragen? We helpen je graag!

Een vergaderruimte op een efficiënte manier inrichten

Een vergaderruimte inrichten is soms nog best een lastige opgave. Want: waar bestaat een vergaderruimte uit, wat zijn de essentials en hoe haal je het meeste uit een vergaderruimte? We helpen je graag verder met een vergaderruimte inrichten. Zorg ervoor dat er een goede vergadertafel staat, er fijne vergaderstoelen staan waar je voor langere tijd goed in kunt zitten en het meubilair zo staat opgesteld dat iedereen elkaar kan zien en aankijken. Dit vergadert namelijk fijn. Een vergaderruimte inrichten wordt makkelijk wanneer je kiest voor de juiste hulp! Bij Multi Ratio zijn we gespecialiseerd in  vergaderruimtes inrichten. Neem contact met ons op en we helpen graag met uw vergaderruimte inrichten.

Inrichting van een vergaderruimte: met nieuw én tweedehands meubilair

Wist je dat we naast nieuw ook tweedehands meubiliar binnen ons assortiment hebben voor de inrichting van uw vergaderruimte? Een inrichting van een vergaderruimte hoeft namelijk niet altijd enkel te bestaan uit nieuw meubilair. Steeds meer vergaderruimtes worden ingericht met hergebruikt óf refurbished meubilair! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een bestaande vergadertafel te voorzien van een nieuw blad, of om de vergaderstoelen opnieuw te laten stofferen. We denken graag mee over de inrichting van uw nieuwe vergaderruimte! Binnen ons assortiment vind je fijne vergadertafels, vergaderstoelen en alle toebehoren zodat je fijn kunt vergaderen.

Neem contact op voor een fijne vergaderruimte inrichting

We helpen je graag om samen de perfecte vergaderruimte in te richten, met de meest geschikte vergaderruimte opstelling. Ben je er al uit en heb je enkel hulp nodig bij het samenstellen van de ruimte en het kiezen van de kleuren van het meubilair? Of heb je meer hulp nodig bij het creëren van een fijne vergaderruimte voor uzelf en uw personeel? Geen zorgen, bij Multi Ratio hebben we ervaring met het ontwerpen en inrichten van zowel kleine als grote vergaderruimtes. Neem contact met ons op door te bellen naar 0314 – 399088 of te mailen naar [email protected]. Daarnaast kun je vrijblijvend langskomen in onze showroom in Doetinchem voor een adviesgesprek! Hier kun je al ons vergadermeubilair bekijken en kunnen we bespreken wat we nog meer voor je kunnen betekenen op het gebied van projectinrichting. We staan voor je klaar en zorgen ervoor dat je binnen no-time fijn kunt vergaderen.