Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Archiefkasten

Producten 1-12 van 57
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Archiefkasten helpen om uw werkplek opgeruimd en overzichtelijk te houden. Daarnaast kunnen archiefkasten ook goed dienen als wand, en creëert zo meer privacy in een kantoorruimte. We hebben een ruim assortiment archiefkasten in verschillende kleuren en afmetingen voor u beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan roldeurkasten, draaideurkasten, schuifdeurkasten en brandwerende kasten. Ons aanbod aan archiefkasten vindt u hieronder. We hebben ook een groot aantal tweedehands archiefkasten standaard op voorraad. Ideaal als u niet te veel geld wilt uitgeven voor een archiefkast.

Producten 1-12 van 57
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Roldeurkast Start 74x80cm
  Vanaf:

  € 249,00 € 301,29

  NW-3469
 2. Roldeurkast Start 74x120cm
  Vanaf:

  € 289,00 € 349,69

  NW-3470
 3. Roldeurkast Start 105x120cm
  Vanaf:

  € 299,00 € 361,79

  NW-4984
 4. Start Roldeurkast 145 x 120 cm
  Vanaf:

  € 359,00 € 434,39

  NW-4986
 5. Start roldeurkast 198 x 120 cm aluminium
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-3471
 6. Plantenbak roldeurkast scheidingswand
  MR Plantenbak & roldeurkast
  De perfecte efficiënte scheidingswand
  € 1.141,03 € 943,00
  NW-15129
 7. Huislijn Basic roldeurkast 72 x 80 cm aluminium
  Vanaf:

  € 355,00 € 429,55

  NW-3475
 8. Huislijn Basic roldeurkast 72 x 120 cm aluminium
  Vanaf:

  € 377,00 € 456,17

  NW-3476
 9. Huislijn Basic roldeurkast 100 x 120 cm aluminium
  Vanaf:

  € 529,00 € 640,09

  NW-3477
Producten 1-12 van 57
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zoekt u een zwarte of grijze archiefkast?

We hebben nieuwe kasten in neutrale kleuren voor u beschikbaar. U kunt bij ons terecht voor zowel een witte, aluminiumkleurige, zwarte als grijze archiefkast. Zit de gewenste kast er niet voor u bij? Of heeft u liever uw archiefkast tweedehands? Misschien zit er iets voor u bij in ons tweedehands assortiment. We krijgen regelmatig tweedehands kasten binnen op onze afdeling Hergebruik.

Archiefkast met slot, legborden en topblad

Bent u op zoek naar een archiefkast met slot? Veel van onze kasten zijn standaard voorzien van een slot, legborden, uittrekframes en hangmapladen. Het aantal legborden kunnen per soort kast verschillen. We hebben ook kasten met topblad beschikbaar. Heeft u een kast gezien maar wilt u liever een ander kleur topblad? Vraag onze verkopers voor een bladkleur naar keuze.

Ontdek de verschillende soorten archiefkasten

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kasten met elk hun eigen specifieke eigenschappen. Draaideurkasten zijn uitstekend om uw documenten en artikelen netjes in op te bergen. Er moet wel rekening gehouden worden met de beschikbare ruimte omdat de deuren naar buiten open slaan. Wilt u een kantoor kast die meer ruimte bespaart, dan is een schuifdeurkast een goede optie. De deuren gaan niet naar buiten open, maar schuiven over elkaar heen. U kunt dan het linker- of rechterdeel van de kast openen. Als u een kast wilt die helemaal open kan, dan is een roldeurkast meer geschikt. De flexibele roldeuren zorgen ervoor dat de kast volledig geopend kan worden zonder extra ruimte in te nemen. Een populaire roldeurkast uit ons assortiment is de Carré kast.

Bescherm uw belangrijke documenten met een brandwerende archiefkast

Een brandwerende kast beschermt uw waardevolle documenten tegen de gevolgen van brand. We hebben brandwerende kasten beschikbaar in neutrale kleuren. Op zoek naar een goedkope brandvrije kast? Regelmatig krijgen we tweedehands kasten binnen. Bekijk ons laatste aanbod van onze afdeling Hergebruik voor een gebruikte brandwerende archiefkast.

Dossierkast voor het opbergen van dossiers

Belangrijke dossiers krijgen voortaan een eigen plek in uw nieuwe dossierkast. U kan hierin de dossiers sorteren en netjes opruimen. Als een klant belt, kunt u snel het dossier erbij pakken in de kast. In ons assortiment verkopen we regelmatig tweedehands dossierkasten. Een nieuwe dossierkast hoeft dus echt geen vermogen te kosten en ruimt uw kantoor lekker op!

Kantoorkast voor extra opbergruimte

Uw kantoorinrichting kan niet zonder een degelijke kantoorkast. U heeft hierin voldoende ruimte om uw spullen op te bergen. Een rommelig kantoor kan uw concentratie flink verstoren. Zorg ervoor dat uw rommel niet langer uw concentratie verstoort. Door te investeren in een tweedehands kantoorkast of archiefkast hoeft extra bergruimte geen vermogen te kosten. In onze showroom van 2.500 m2 in Doetinchem hebben we verschillende kantoorkasten om uit te kiezen. U kan hier shoppen voor tweedehands archiefkasten tot een nieuwe kantoorkast om uw spullen in op te bergen. Dankzij ons advies weten we zeker dat u gaat slagen voor nieuwe meubels op kantoor.

Roldeurkast neemt minder ruimte in beslag

Heeft u niet veel ruimte voor een archiefkast of kantoorkast? U kan een roldeurkast overwegen. Doordat er geen deuren openslaan neemt de kast minder ruimte in beslag. Eventueel heeft u bovenop de kast nog ruimte om spullen neer te zetten. Denk bijvoorbeeld aan de printer of een kantoorplant. In onze showroom adviseren we u hierin graag.

Heeft u een mooie archiefkast gevonden? Dan kan u de kast in onze showroom. Met onze eigen bezorgservice komen wij de archiefkast binnen de Benelux zelf bezorgen. Maak hier gerust vrijblijvend gebruik van bij het uitzoeken van uw nieuwe kantoormeubilair.