Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Directiebureau

7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een directiebureau biedt ruimte, luxe en overzicht. We hebben directiebureaus in diverse afmetingen, bladkleuren en framekleuren. Tevens heeft u de keuze om uw directiebureau uit te breiden met een aanbouw. Bekijk hier ons aanbod aan directiebureaus.

7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hoekbureau MRC Multiratio
  Vanaf:

  € 695,00 € 840,95

  NW-14879
 2. Lineaflex MRC Hoek werkplek zit-sta elektrisch 200 x 80
  Vanaf:

  € 675,00 € 816,75

  NW-14811
 3. Elektrisch verstelbaar CADCAM bureau
  Vanaf:

  € 795,00 € 961,95

  NW-14212
 4. Directietafel TAK - kleur Zebrano
  € 664,29 € 549,00
  NW-7982
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Directiebureau kopen

Een directiebureau is zoals de naam het al een beetje verraadt een bureau voor directieleden, leidinggevenden of andere medewerkers met een managementfunctie. Echter is een directiebureau niet langer alleen voor directieleden, maar voor iedereen die op zoek is naar een ruim luxe bureau met veel ruimte. Wat een directiebureau ideaal maakt voor directieleden, is dat de bureaus vaak groter zijn en over meer opslagruimte beschikken. Daarnaast is bij directiebureaus mogelijk om voor een aanbouwoptie te kiezen, waardoor u  bezoek kunt ontvangen aan uw eigen directiebureau. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel meer over de verschillende soorten directiebureaus, ons andere assortiment aan bureaus en de diverse opties die mogelijk zijn.

De voordelen van een directiebureau

Een directiebureau is vandaag de dag een van de musthaves op ieder kantoor. Vroeger was er veel vraag naar directiebureaus omdat er veel papierwerk kon worden neergelegd op de directiebureaus en in de opbergruimte van de bureaus. Inmiddels zijn kantoren door de jaren heen steeds minder gebruik gaan maken van papier. Dit betekent echter niet dat directiebureaus niet meer nodig zijn! Medewerkers met managementfuncties ervaren namelijk vaak op een dagelijkse dag dat ze behoefte hebben aan een grotere, persoonlijke opslagplek. In deze opslagplek kunnen dan bijvoorbeeld commerciële documenten worden opgeslagen, of vertrouwelijke personeelsgegevens. Doordat directiebureaus groter zijn, is het ook makkelijker om opbergoplossingen zoals archiefkasten te integreren. Directiebureaus zijn vaak onderdeel van een complete lijn directiemeubilair, waarbij er ook bijpassende kasten bestaan die hetzelfde design hebben als het directiebureau. Dit zorgt voor een mooi geheel. 

Een ander voordeel van het traditionele directeursbureau is dus dat veel ervan groot genoeg zijn om naadloos handige opbergoplossingen zoals afsluitbare kasten en archiefkasten te integreren. De meeste van onze directie hoekbureaus worden geleverd met bijpassende opbergers en zijn ontworpen om te werken met ons uitgebreide assortiment stoelen, zodat alle managementniveaus kunnen worden bediend.

Klassiek directiebureau: eigentijdse en zuivere stijl

Zoals eerder genoemd hoeft een directiebureau niet altijd enkel voor de directie te zijn! Een directiebureau is een term die staat voor een ruim, luxe bureau met veel opslagruimte en een mooie afwerking. Alle directiebureaus uiten zich in hun eigentijdse, zuivere stijl en hun praktische design. De licht eiken of donker eiken bladen met nerfstructuur ogen zeer fraai en dankzij de montage hebben de bladen een zwevend effect. Ook is de toplaag zeer duurzaam en in combinatie met de fraaie poten zijn directiebureaus echte eyecatchers voor ieder kantoor. Bent u dus op zoek naar een mooi, tijdloos maar modern directeursbureau? Of twijfelt u misschien tussen een directeursbureau of een gewoon bureau? Laat ons dan helpen met het vinden van het perfecte bureau voor in uw kantoorruimte. Een directeursbureau kunnen we eigenlijk altijd aanraden als u op zoek bent naar een ruim bureau van hoogwaardige kwaliteit dat echt iets uitstraalt. Binnen ons assortiment vindt u verschillende opties voor een directiebureau, zodat u altijd wel een directiebureau vindt dat aansluit bij uw wensen en eisen. Of u nu op zoek bent naar een directeursbureau of naar een ander soort bureau, bij Multi Ratio bent u altijd aan het juiste adres.

Soorten directiebureaus

Binnen ons assortiment bieden we diverse vergadertafels aan die bijvoorbeeld verschillen in grootte en hoeveelheid opbergruimte. Zoekt u een verstelbaar bureau dat in een kleinere ruimte moet passen, maar heeft u wel veel ruimte nodig om op te kunnen werken? Kies dan voor een hoekbureau. En zoekt u een bureau waarbij u tegelijkertijd uw teamleden aan kunt ontvangen? Kies dan voor een directiebureau met een vergadertafel. Onze TAK-serie heeft bijvoorbeeld verschillende bijpassende tafels, waaronder een vergadertafel en een bijzettafel. Daarnaast bieden we verschillende manager aanbouw-mogelijkheden, dit zijn tafels die aan uw bureau kunnen worden gemonteerd zodat u aan uw bureau gesprekken kunt voeren. En werkt u ook graag staand? Kies dan voor een zit sta bureau!

Groot aanbod aan tweedehands directiebureaus

Bent u op zoek naar een duurzamere optie voor de inrichting van uw directiekantoor? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod aan tweedehands directiebureaus. We hebben vaak diverse directieopstellingen tussen ons hergebruikte en tweedehands assortiment staan. Daarnaast kunnen ook veel tweedehands bureaus als directiebureau dienen, hier kunt u dan bijvoorbeeld extra opslagruime in de vorm van een archiefkast bij aanschaffen. Kom langs in onze showroom, u kunt onaangekondigd een kijkje nemen in onze showroom of langskomen op afspraak. Het maken van een afspraak geeft u de garantie dat wij speciaal voor u tijd reserveren. Op deze manier kunnen wij u optimaal van dienst zijn en u advies geven over welk bureau het beste bij uw wensen past. Ook kunt u hier direct bijvoorbeeld onze ergonomische bureaustoelen bekijken voor bij uw directiebureau. 

FAQ: onze meestgestelde vragen

Wat is een directiebureau?
De naam verklapt het al een beetje: een directiebureau is een bureau dat vaak in directieruimtes wordt gebruikt. Directiebureaus zijn vaak groter, luxer afgewerkt en hebben vaak een extra tafel aan het bureau vastzitten. Hierdoor kunnen er gemakkelijk bijvoorbeeld functioneringsgesprekken worden gevoerd doordat er mensen kunnen aanschuiven aan het directiebureau.
Welke verschillende directiebureaus zijn er?
Binnen de directiebureaus zijn er verschillende soorten varianten. Je kunt kiezen voor een elektrisch verstelbaar directiebureau met een hoek, hierdoor kun je ergonomisch werken en heb je veel werkruimte. Zo kunnen medewerkers gemakkelijk aanschuiven voor een overleg. Daarnaast vind je bij ons ook de TAK-directieserie. Het TAK-directiebureau is een erg luxe directiebureau dat optimaal comfort biedt én voor een luxe en elegante uitstraling zorgt.
Zijn directiebureaus in hoogte verstelbaar?
Sommige directiebureaus zijn in hoogte verstelbaar, het staat dan vermeld in de titel en/of de specificaties van het bureau. Binnen ons assortiment zijn onze MRC PRO hoekbureaus elektrisch verstelbaar en onze MRC PRO CAD/CAM bureaus. Onze TAK directietafel is niet elektrisch verstelbaar.
Wat kost een directiebureau?
Een goed en ergonomisch directiebureau is vaak iets duurder dan een standaard bureau, maar we raden ook altijd aan om voor goede kwaliteit te gaan. Daarnaast zijn directiebureaus bij Multi Ratio altijd fijn geprijsd. Je betaalt dus wel iets meer voor een directieopstelling dan voor een standaard bureau, maar je krijgt er echte kwaliteit voor terug en krijgt bovendien meer werkruimte.