Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Klaptafels

9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bent u op zoek naar een voordelige multifunctionele klaptafel die zowel kantelbaar als verrijdbaar is? Dan zijn onze kantelbare tafels een interessante optie. Deze stabiele klaptafel voor kantoor is eenvoudig te kantelen en te verrijden waardoor u veel ruimte kunt besparen in uw kantine of vergaderruimte. Onze verrijdbare tafels zijn verkrijgbaar met diverse bladkleuren en pootkleuren. Tevens heeft u keuze qua afmetingen van de klaptafels. Dit zorgt ervoor dat u een verrijdbare tafel kunt uitzoeken die goed bij uw ruimte past. Hieronder kunt u ons aanbod kantelbare tafels bekijken. 

9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Kantelbare en verrijdbare tafel OR
  Vanaf:

  € 249,00 € 301,29

  NW-19450
 2. kantelbare en verrijdbare tafel
  Vanaf:

  € 258,00 € 312,18

  NW-13878
 3. Kantelbare en verrijdbare tafel OR
  Vanaf:

  € 259,00 € 313,39

  NW-13908
 4. Kantelbare en verrijdbare tafel OR
  Vanaf:

  € 267,00 € 323,07

  NW-13909
 5. Turn & Go verrijdbare en kantelbare tafel
  Vanaf:

  € 429,00 € 519,09

  NW- 22241
 6. Turn & Go verrijdbare en kantelbare tafel
  Vanaf:

  € 439,00 € 531,19

  NW- 22242
 7. Kantelbare tafel Multi Ratio
  Vanaf:

  € 479,00 € 579,59

  NW- 22243
 8. Klaptafel Multi Ratio
  Vanaf:

  € 489,00 € 591,69

  NW- 22244
 9. Huislijn Start klaptafel
  € 192,39 € 159,00
  NW-7759
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Klaptafels kopen

Een klaptafel kopen? Dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Onze kantelbare en verrijdbare tafels kunnen worden ingezet als kantinetafel, vergadertafel en daarnaast ook voor vele andere doeleinden. Hierbij kunt u denken aan een klaptafel voor kantoor, waardoor er snel ruimte kan worden gemaakt en kan worden gewisseld in opstelling. Deze klaptafels zijn kantelbaar en verrijdbaar door geremde zwenkwielen waardoor u deze eenvoudig in kan klappen en weg kan rijden. Door de handgrepen is het blad eenvoudig kantelbaar en kunt u de indeling van de ruimte helemaal zelf bepalen en aanpassen aan uw wensen. Ook zijn er veel opties in klaptafels zodat de verrijdbare tafel perfect bij uw (kantoor)interieur aansluit. Zo kunt u kiezen voor een houten klaptafel, een bruin eiken klaptafel, een witte verrijdbare tafel of een klaptafel met bijpassende stoel. U kunt zelfs kiezen voor tweedehands kantoortafels, waaronder ook klaptafels. 

Klaptafel voor kantoor bekijken in de showroom

Geen tijd om alle verrijdbare tafels zelf te monteren? Naast het leveren van de klaptafels kunnen wij ook alles voor u monteren. Ons ervaren montageteam zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar het monteren en opstellen van de kantelbare tafels. Alle verrijdbare tafels worden op en top gemonteerd en al het gemaakte afval wordt uiteraard weer meegenomen. En twijfelt u over weke klaptafel het beste bij uw inrichting past? Kom dan eens langs in de showroom! Een klaptafel kopen wordt dan namelijk een stuk makkelijker, in de showroom kunt u de tafel in het echt bekijken en bijvoorbeeld eventueel bijpassende stoelen uitkiezen die perfect bij de verrijdbare tafels aansluiten.

Een inklapbare klaptafel voor uw kantine of vergaderruimte

Ook kunnen onze verkopers met u meedenken over de perfecte opstelling voor uw klaptafels. Met verrijdbare tafels kunt u namelijk gemakkelijk grote vergaderopstellingen creëren die in één handomdraai ruimte kunnen maken voor een andere opstelling omdat de kantelbare tafels verrijdbaar zijn. Wanneer u voor een inklapbare tafel kiest en deze klaptafel binnen in uw vergaderruimte plaatst, dan bent u erg flexibel in uw opstellingsmogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte inklapbare tafel in een vergaderruimte of in een conferentiezaal en u kunt erg gemakkelijk en zonder moeite de klaptafels binnen weer opruimen. Schuif de inklapbare tafels aan elkaar voor een grote opstelling, plaats ze in een U-vorm of gebruik ze als individuele inklapbare tafels: de mogelijkheden zijn oneindig met onze inklapbare tafels. U kunt in de showroom daarnaast ons totale assortiment aan kantoortafels bekijken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Een verrijdbare klaptafel koopt u bij Multi Ratio

U kunt onze klaptafels online in onze webshop bestellen. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een medewerker van Multi Ratio te spreken. Onze medewerkers staan u graag ter woord om te helpen met eventuele vragen. Dat kan telefonisch, maar ook per mail of via een bezoek aan onze showroom in Doetinchem. De meest gangbare (kleur)opties staan weergegeven en kunt u in het echt bekijken en vergelijken of online bekijken bij de staalopties. Daarna kunt met één druk op de knop uw selectie in het winkelwagentje plaatsen en heeft u de keuze om verder de site te bekijken of af te rekenen. Het is ook mogelijk om met uw selectie een offerte aan te vragen, door op de knop 'offerte' te klikken. Liever de tafels in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom in Doetinchem. We helpen u dan graag verder met het vinden van een verrijdbare klaptafel die bij uw wensen aansluit.