Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Verstelbare bureaus

Producten 1-12 van 124
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verstelbare bureaus: ze zijn bijna niet meer weg te denken op het kantoor. Toch zijn er nog heel wat vragen over de verschillende mogelijkheden wanneer je van plan bent om een verstelbaar bureau te kopen. Op deze pagina vind je alles over; verstelbare bureaus. We geven informatie over alle verschillende instelmogelijkheden. Want verstelbare bureaus... Hoe zit dat nou precies en wat zijn de mogelijkheden?

Producten 1-12 van 124
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Start Pintado rechthoekbureau 160 x 80 cm met robuust eiken blad en aluminium poten
  Vanaf € 289,19 € 239,00
  NW-3534
 2. Start Rechthoekbureau 160 x 80 cm
  Vanaf € 277,09 € 229,00
  NW-3525
 3. Start Nevada rechthoek bureau
  Vanaf € 313,39 € 259,00
  NW-3536
 4. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC COMFORT 120x80 cm
  Vanaf:

  € 349,00 € 422,29

  NW-18459
 5. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC COMFORT 140x80 cm
  Vanaf:

  € 355,00 € 429,55

  NW-18460
 6. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC COMFORT 160x80 cm
  Vanaf:

  € 359,00 € 434,39

  NW-18461
 7. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC COMFORT 180x80 cm
  Vanaf:

  € 369,00 € 446,49

  NW-18462
 8. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC PRO-L 2.0 120x80 cm
  Vanaf:

  € 409,00 € 494,89

  NW-18916
 9. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC PRO-L 2.0 140x80 cm
  Vanaf:

  € 415,00 € 502,15

  NW-18917
Producten 1-12 van 124
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verstelbaar bureau kopen: de opties

We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden wanneer u een verstelbaar bureau kiest zodat u deze optie kunt vergelijken met de rest van ons assortiment aan bureaus. Bekijk de verschillende opties:

Instelbaar bureau

Een voorbeeld van een handmatig verstelbaar bureau is een bureau waarvan het frame in hoogte instelbaar is. De poten zijn met behulp van een inbussleutel in hoogte in te stellen. De hoogte is in de meeste gevallen in te stellen van 62 tot 86 cm. Deze handmatig verstelbare bureaus worden veelal gebruikt voor individuele werkplekken. Doordat de hoogte naar wens ingesteld kan worden is het bureau te gebruiken voor zowel lange als klein personen.

Op onze afdeling hergebruik ontvangen wij regelmatig tweedehands verstelbare bureaus, zowel kleine verstelbare bureaus als grote verstelbare bureaus. Ben je op zoek naar een tweedehands instelbaar bureau voor een scherpe prijs? Bekijk dan eens ons assortiment aan tweedehands bureaus. Al onze tweedehands producten worden uitgebreid gecontroleerd op veiligheid, kwaliteit en volledigheid.

Slinger verstelbaar bureau

Een ander voorbeeld van een verstelbaar bureau is een slinger verstelbaar bureau. Een slinger verstelbaar bureau is een bureau dat door middel van een slinger in hoogte aangepast kan worden en is een goede optie om te overwegen bij wanneer u van plan bent om een verstelbaar bureau te kopen. Deze instelbare bureaus zijn zeer geschikt als flexwerkplek voor meerdere gebruikers die hun eigen hoogte nodig hebben. Met een soepele draai aan de slinger kan het bureau in hoogte versteld worden. De slinger is te verwijderen, zodat deze nooit in de weg zit tijdens het gebruik van het bureau.

Elektrisch verstelbaar bureau

Een andere versie van een van onze verstelbare bureaus zijn de elektrisch verstelbare bureaus. Deze verstelbare zit-sta bureaus kennen een eenvoudige en simpele manier om de hoogte in te stellen. Door een simpele druk op de knop van de hoog-laag bediening kan snel de hoogte worden aangepast naar de gewenste hoogte van de gebruiker. Hierdoor zijn de elektrische bureaus bij uitstek geschikt als flexplek. Deze bureaus worden dan ook vaak toegepast in ziekenhuizen, callcenters en op kantoren waar flexwerkplekken gewenst zijn. Er zijn ook elektrische bureaus die voorzien zijn van bediening met memory functie. Met zo'n bediening kunnen er 3 verschillende hoogtes ingesteld worden. De geheugenfunctie verstelt het bureau direct naar de gewenste hoogte. Op eenvoudige wijze kunnen individuele hoogtes in het geheugen worden opgeslagen. Door de memory functie is het bureau ideaal te gebruiken op een flexwerkplek.

Zit-sta bureau

Een verstelbaar zit-sta bureau is een bureau waarvan de hoogte ingesteld kan worden van 63 cm tot 125 cm. Steeds vaker worden zit-sta bureaus toegepast. Het is bewezen dat afwisselend staand en zittend werken de doorbloeding in het lichaam verbeterd, rugklachten voorkomt en ziekteverzuim terugdringt.

Koop uw verstelbare bureau bij Multi Ratio

Hopelijk bent u wat wijzer geworden op het gebied van verstelbare bureaus. Heeft u vragen, informatie of advies nodig over bijvoorbeeld een instelbaar bureau of een ander verstelbaar bureau? Onze medewerkers hebben ruime ervaring en helpen u graag! Neem ook contact met ons op voor meer informatie en advies over bureau accessoires of bijvoorbeeld ergonomische bureaustoelen. Ook kunt u natuurlijk onderstaand formulier invullen. En komt u liever langs in de showroom om de producten in het echt te bekijken? Dat snappen we! Ook wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een maatwerk bureau, zoals een verstelbaar bureau klein met 120x80 als afmeting of een verstelbaar bureau met 120x70 als afmeting. En zoekt u een groter bureau met afmetingen van 160x80? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag  verder bij Multi Ratio.

Aanbevolen ideale hoogtes

FAQ: Onze meest gestelde vragen

Hoe werkt een verstelbaar bureau?
Dat ligt er aan voor welk systeem er wordt gekozen! Kies je voor een handmatig verstelbaar bureau, dan werkt dit vaak met een inbussleutel. Kies je voor een slingerverstelbaar bureau, dan werkt het met een slinger waar je het bureau mee omhoog of omlaag kunt draaien. En kies je voor elektrisch? Dan kun je via de pijltjes het bureau met één druk op de knop omhoog of omlaag verstellen.
Hoe verstel je een bureau?
Door allereerst goed te bedenken hoe hoog je het bureau moet instellen. Zorg dat je niet met opgetrokken schouders achter je bureau zit en dat je benen in een hoek van 90 graden gebogen zijn. Gebruik vervolgens afhankelijk van het soort bureau een inbussleutel, draai aan de slinger of verstel het elektrische bureau via de pijltjes op je scherm. Bekijk de ideale hoogtes hieronder.
Waarom een verstelbaar bureau?
Omdat een verstelbaar bureau een must is voor iedere werkplek. Zonder verstelbaar bureau is het niet mogelijk om ergonomisch te kunnen werken, omdat de kans klein is dat de hoogte van het bureau precies goed is voor uw lengte. Of u nu kiest voor een handmatig-, een slinger- of een elektrisch verstelbaar bureau, een verstelbaar bureau is een echte toevoeging en mag eigenlijk niet meer ontbreken op uw dagelijkse werkdag.