Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Elektrisch verstelbaar bureau

Producten 1-12 van 45
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zoekt u een elektrisch zit sta bureau zodat u zowel zittend en staand kunt werken? In ons assortiment vindt u verschillende elektrische zit sta bureaus die gemakkelijk met één druk op de knop hoger of lager zijn in te stellen. Deze elektrische zit sta bureaus zijn bijzonder geschikt voor flexwerkplekken of voor personen die vele uren op het kantoor doorbrengen. Door regelmatig zittend en staand werken af te wisselen worden lichamelijke klachten voorkomen.

Producten 1-12 van 45
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lineaflex MRC PRO zit-sta elektrisch 120 x 80 cm
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-14207
 2. Lineaflex MRC PRO zit-sta elektrisch 140 x 80 cm
  Vanaf:

  € 405,00 € 490,05

  NW-14209
 3. Lineaflex MRC PRO zit-sta elektrisch 160 x 80 cm
  Vanaf:

  € 409,00 € 494,89

  NW-14208
 4. Lineaflex MRC COMFORT zit-sta elektrisch 120 x 80 cm
  Vanaf:

  € 349,00 € 422,29

  NW-18459
 5. Lineaflex MRC COMFORT zit-sta elektrisch 140 x 80 cm
  Vanaf:

  € 355,00 € 429,55

  NW-18460
 6. Lineaflex MRC COMFORT zit-sta elektrisch 160 x 80 cm
  Vanaf:

  € 359,00 € 434,39

  NW-18461
 7. Lineaflex MRC PRO zit-sta elektrisch 180 x 80 cm
  Vanaf:

  € 419,00 € 506,99

  NW-14210
 8. Lineaflex MRC COMFORT zit-sta elektrisch 180 x 80 cm
  Vanaf:

  € 369,00 € 446,49

  NW-18462
 9. Elektrisch zit-sta bureau MRC PRO-L
  Vanaf:

  € 409,00 € 494,89

  NW-18916
Producten 1-12 van 45
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektrisch verstelbaar bureau

Een elektrisch verstelbaar bureau kopen? Bij Multi Ratio vindt u elektrisch verstelbare bureaus van hoge kwaliteit die ervoor zorgen dat u moeiteloos kunt afwisselen tussen zittend en staand werken. De hoogte van het bureau is gemakkelijk aan te passen door middel van de elektrische bediening, hierdoor kunnen zowel kleine mensen als grote mensen aan een elektrisch bureau werken. Daarnaast voldoen onze bureaus aan de ARBO richtlijnen, zodat u zeker weet dat u ergonomisch kunt werken (zowel thuis als op kantoor). We vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden van de verschillende elektrisch verstelbare bureaus binnen ons assortiment. Ook benoemen we de vele voordelen van een elektrisch bureau.

De voordelen van een elektrisch verstelbaar bureau

Een verstelbaar bureau elektrisch is niet alleen handig voor op een flexwerkplek, het is ook nog eens ergonomisch zeer verantwoord. Door het gebruik van een zit-sta bureau elektrisch voorkomt u fysieke klachten. Al onze bureaus zijn in hoogte verstelbaar en voldoen aan de ergonomische eisen. Een zit-sta bureau kan het ziekteverzuim verlagen en de productiviteit verhogen! Daarnaast bieden wij ook een ruim assortiment aan zit-sta stoelen en ergonomische bureaustoelen. Ga voor een bureau in hoogte verstelbaar en ervaar geen pijn meer aan het einde van de dag + een hogere productiviteit!

Kies een Arbo-verantwoord bureau dat voldoet aan de NEN-EN 527 richtlijnen

Wist je dat onze elektrische bureaus bijna allemaal voldoen aan de NEN-EN 527 norm? Dit is belangrijk als je jouw bureau moet declareren bij je werkgever. Normen als deze geven aan dat het bureau voldoet aan opgestelde veilgheids-, sterkte- en duurzaamheidseisen. Hierdoor weet je zeker dat je een ergonomisch verantwoord bureau uitkiest dat helpt met het voorkomen van lichamelijke klachten. Onze MRC COMFORT en PRO bureaus voldoen aan de NEN-EN 527 norm. Ook raden we altijd aan om een bijpassende ergonomische bureaustoel te kiezen. We helpen graag met het selecteren van bijvoorbeeld een fijne thuiswerkplek.

Een elektrisch verstelbaar bureau leidt tot hogere productiviteit

Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat afwisselen tussen zittend en staand werken beter is voor uw gezondheid én er voor zorgt dat u productiever bent op een gemiddelde werkdag! Een elektrisch bureau verstelbaar in hoogte zorgt naast een hogere productiviteit ook voor een lager ziekteverzuim, omdat er wetenschappelijk is bewezen dat staand werken een positief effect heeft op de gezondheid  van uw medewerkers én uzelf. Zitten is namelijk het nieuwe roken en daarom is het belangrijk dat er bij kantoorbanen verandering plaats vindt. Een elektrisch verstelbaar bureau biedt daarbij uitkomst. Een in hoogte verstelbaar bureau elektrisch beschikt in sommige varianten over een memory-functie: hierdoor kan uw ideale zit- en stahoogte worden opgeslagen waardoor u met één druk op de knop in de gewenste hoogte zittend of staand kunt werken.

De verschillende mogelijkheden voor een elektrisch verstelbaar bureau

Bent u eruit en heeft u een verstelbaar bureau uitgekozen? Dan kunt u uw elektrische bureau vervolgens geheel naar wens samenstellen! Ook kunt u een kijkje nemen tussen al onze bureaus. We hebben keuze uit verschillende kleuren voor een onderstel en voor bureaubladen. Bij onze PRO-modellen kunt u namelijk kiezen uit:

 • Wit;
 • Aluminium;
 • En zwart.

Hierdoor heeft u altijd een bureau dat past bij uw kantoorinrichting of bij uw inrichting thuis. Heeft u een keuze kunnen maken voor een onderstel? Dan is de volgende stap om een bijpassend bureaublad te kiezen. Bij Multi Ratio kunt u kiezen uit verschillende kleuren zodat ook het blad perfect aansluit bij uw wensen. We beschikken over tien bladkleuren: beuken, robuust eiken, bruin eiken, midden eiken, havanna, wit, lichtgrijs, wild peren, betonlook en zwart. Een van onze populaire kleurencombinaties is een zwart bureau onderstel verstelbaar, gecombineerd met een robuust eiken bureaublad. Ook past een wit onderstel prachtig bij een betonlook bureaublad. Welke kleurencombinatie u ook kiest, uw elektrisch verstelbare bureau zal er prachtig uit zien.

Tweedehands verstelbaar bureau

Een deel van ons assortiment elektrisch verstelbare bureaus bestaat uit tweedehands bureaus. U kan in onze tweedehands collectie zelfs kiezen voor een elektrisch verstelbaar bureau. U heeft zo de luxe van een elektrisch bureau zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen. Onze tweedehands collectie staat bekend om de uitstekende kwaliteit en ziet er bijna nog uit als nieuw. En heeft u in onze showroom een verstelbaar bureau gezien? Dan kunt u gebruik maken van onze eigen bezorgservice. Binnen de Benelux bezorgen we uw nieuwe bureau op locatie. We helpen u bij de bezorging ook direct bij de afstelling van het bureau. U weet zo meteen hoe u het bureau het beste kan afstellen volgens de laatste ARBO regels. Wilt u meer weten over onze elektrisch verstelbare bureaus en de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0314 201 752 [email protected]. Wij geven u graag advies en beantwoorden al uw vragen.

FAQ: onze meestgestelde vragen

 • Hoe werkt een verstelbaar bureau?
Een verstelbaar bureau is een bureau dat gemakkelijk in hoogte kan worden versteld, zodat iedereen achter het bureau een fijne en ergonomische werkhouding kan aannemen. Een elektrisch verstelbaar bureau wordt door middel van motoren aangedreven en door het verstelbare frame kan het bureau gemakkelijk worden versteld in hoogte. Doordat het verstelbare bureau gemakkelijk in hoogte te verstellen is, kunt u zonder moeite uw gewenste zit- of stahoogte instellen. Binnen ons assortiment vindt u elektrisch verstelbare bureaus, vergadertafels en hoekbureaus. Sommige bureaus zijn enkel omhoog en omlaag te verstellen, dit kan makkelijk via de pijltjes aan de rechterkant van het bureau. Andere bureaus uit ons assortiment, zoals de MRC PRO of de MRC COMFORT, hebben ook memory slots waardoor je je gewenste zit- en stahoogte gemakkelijk kunt opslaan. Hierdoor hoef je de volgende keer enkel de gewenste hoogte aan te klikken en het bureau wordt automatisch versteld.
 • Hoe stel ik een elektrisch verstelbaar bureau in?
Het instellen van een elektrisch verstelbaar bureau is erg gemakkelijk. Bekijk allereerst goed hoe hoog het bureau moet komen te staan in zit- en stastand. In de tabel hieronder vindt je welke zit- en stahoogte het beste past bij je lichaamslengte. Zorg verder dat je niet met opgetrokken schouders achter je bureau zit en een goede ergonomische werkhouding kunt aannemen. Werk je met meerdere mensen samen achter het elektrische zit sta bureau? Ga dan voor een zit sta bureau met memory functies! Zo kun je gemakkelijk je ideale zit- en stahoogte opslaan. Hoe dat werkt? Stel je bureau in op de gewenste hoogte, druk op de M-knop (van memory) en kies vervolgens memory-slot naar keuze. De hoogte is nu opgeslagen! Druk vervolgens op het nummer waar je de hoogte onder hebt opgeslagen en het bureau verstelt automatisch naar de gekozen hoogte.