Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Receptiebalies

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een receptiebalie is een ware blikvanger voor ontvangst- of wachtruimtes. Bezoekers zien de entree en dus ook de balie als eerste en krijgen daarmee een goede indruk van uw bedrijf. Een receptiebalie geeft u de mogelijkheid uw bezoekers op een professionele manier te ontvangen en te woord te staan. De eerste indruk is van groot belang en daarom is het belangrijk dat uw entree er goed verzorgd uitziet. Bekijk hieronder ons aanbod aan receptiebalies.

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Receptiebalie Delta
  € 845,79 € 699,00
  NW-19458
 2. Topaz - receptiebalies - 188 cm breed
  € 1.324,95 € 1.095,00
  NW-16199
 3. Topaz - receptiebalies - 288 cm breed
  € 1.808,95 € 1.495,00
  NW-16195
 4. Receptiebalie Rock
  € 882,09 € 729,00
  NW-19459
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Receptiemeubilair

U kunt met ons receptiemeubilair uw eigen receptiebalie samenstellen. Zo kunt u een receptiebalie uitzoeken die perfect bij uw ontvangstruimte past. Kunt u uw gewenste receptiemeubilair niet vinden? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Onze standaard modellen receptiebalies zijn de Check-In Balie, de Rock balies en de Topaz balies.

De Multi Ratio Check-In receptiebalie is een moderne design balie met vele opties. De balie kan naar wens worden samengesteld in verschillende afmetingen. De paneeldelen zijn verwisselbaar en kunnen worden gestoffeerd in verschillende kleuren.

De Topaz receptiebalie is een moderne en strakke receptiebalie, gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor deze prima past in uw entree of receptie. De donker eiken kleur samen met de glaspanelen geven een chique uiterlijk. De Topaz receptiebalies zijn voorzien van twee werkplekken ieder met een vast ladenblok met voldoende opslagcapaciteit. Daarnaast is het werkblad voorzien van een kabeldoorvoersysteem waardoor alle kabels netjes weggewerkt worden.

De Rock receptiebalies zijn in vele diverse vormen, maten en kleuren verkrijgbaar. Een aantal voorbeeldopstellingen staan weergegeven om u een indruk te geven van de vele mogelijkheden. De receptiebalies hebben een eigen stijl en een tijdloze uitstraling. Rock receptiebalies bestaan uit verschillende elementen die te koppelen zijn. Hiermee kunnen unieke en moderne balies gecreëerd worden.

Multi Ratio heeft voor u een selectie gemaakt van een aantal stijlvolle receptiebalies van goede kwaliteit. De aankoop van een passende receptiebalie kan soms best lastig zijn. Onze verkopers voorzien u graag van advies om de juiste balie te vinden. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. U kunt ons bereiken via 0314 - 399 088 of via [email protected].