Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Receptiebalies

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een receptiebalie is een must have in iedere ontvangstruimte. Binnen ons assortiment vindt u receptiebalies die u zelf kunt samenstellen, zodat uw ontvangstruimte perfect aansluit bij de huisstijl van uw organisatie. Kunt u de gewenste receptiebalie niet vinden, of zoekt u ander ontvangstmeubilair? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Receptiebalie Delta
  € 1.087,79 € 899,00
  NW-19458
 2. Topaz - receptiebalies - 188 cm breed
  € 1.324,95 € 1.095,00
  NW-16199
 3. Topaz - receptiebalies - 288 cm breed
  € 1.808,95 € 1.495,00
  NW-16195
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Receptiebalie kopen: maak een goede eerste indruk

Het is belangrijk om een goede en professionele eerste indruk te maken. Een receptiebalie is hier uitermate geschikt voor. Echter moet een receptiebalie er niet alleen professioneel uit zien, de balie moet ook praktisch zijn zodat er fijn achter gewerkt kan worden. Kies een receptiebalie dus altijd uit op basis van drie kenmerken: de ruimte waar de balie in moet komen te staan, de uitstraling en de mensen die erachter komen te werken. Heeft u een modern, fris en jong bedrijf? Kies dan bijvoorbeeld voor een moderne receptiebalie. En heeft u een kleine ruimte? Pak dan niet teveel uit maar houd het simpel en kies voor een kleine receptiebalie. Tot slot is het erg belangrijk om naar de hoogte van de receptiebalie te kijken.

Een kleine receptiebalie of misschien toch een moderne receptiebalie?

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van een receptiebalie kopen? Bij Multi Ratio bent u aan het juiste adres. Wij richten complete ontvangstruimtes in met ontvangstmeubilair en receptiebalies zijn daar een essentieel onderdeel van. Naast receptiebalies kunnen we u dus ook adviseren op het gebied van het creëren van een fijne complete ontvangstruimte. Heeft u al een ontvangstruimte met meubilair en bent u enkel op zoek naar een nieuwe receptiebalie? Bekijk dan ons assortiment aan receptiebalies. Binnen ons assortiment vindt u receptiebalies die u compleet zelf samen kan stellen. Zo kunt u kiezen voor een receptiebalie met bureau, een receptiebalie met meerdere werkplekken achter de balie en voor een receptiebalie met verschillende add-ons zoals verlichting en panelen van bijvoorbeeld glas of kunststof. U bepaalt zo zelf hoe de balie eruit komt te zien! Vaak zijn de paneeldelen verwisselbaar zodat u na verloop van tijd ook kunt switchen in uitstraling.

Receptiebalie kopen: de mogelijkheden bij Multi Ratio

Binnen ons assortiment aan receptiebalies vindt u verschillende soorten receptiebalies. Zoekt u een kleine receptiebalie of bijvoorbeeld een receptiebalie met een bepaalde hoogte? Alles is mogelijk. Receptiebalies die we vaak verkopen zijn de Topaz en de Rock receptiebalie. De Topaz receptiebalie is een moderne en strakke receptiebalie, gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de receptiebalie het middelpunt is van uw ontvangstruimte. De combinatie van donker eiken en luxe glaspanelen zorgen voor een chique uiterlijk. De Topaz receptiebalie is voorzien van twee bureaus met ieder met een vast ladenblok voor voldoende opslagcapaciteit. Daarnaast is het werkblad voorzien van een kabeldoorvoersysteem, waardoor alle kabels netjes weggewerkt worden onder de receptiebalie. De Rock receptiebalie is in vele diverse vormen, maten en kleuren verkrijgbaar. Een aantal voorbeeldopstellingen staan weergegeven op onze website, om u zo een algemene indruk te geven van de vele mogelijkheden. De receptiebalies hebben een eigen stijl en een tijdloze uitstraling. De Rock receptiebalie bestaat uit verschillende elementen die te koppelen zijn. Hiermee kunnen unieke en moderne balies gecreëerd worden.

Een receptiebalie kopen doet u bij Multi Ratio

Heeft u een receptiebalie met een bepaalde hoogte nodig? Zoekt u een kleine, of juist een grote receptiebalie nodig? Multi Ratio heeft voor u een selectie gemaakt van een aantal stijlvolle receptiebalies van goede kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een klassieke, praktische receptiebalie met een bureau, of juist een moderne receptiebalie, bij Multi Ratio vindt u altijd een receptiebalie die bij uw wensen en eisen past. Echter kan de aankoop van een passende receptiebalie soms best lastig zijn. Kom vooral eens vrijblijvend langs in onze showroom in Doetinchem! Onze verkopers voorzien u graag van advies om de juiste receptiebalie te vinden. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. U kunt ons bereiken via 0314 - 399 088 of via [email protected]. Ook kunt u een online chat starten met één van onze medewerkers. We helpen u graag met het vinden van de perfecte receptiebalie die aansluit bij uw wensen en eisen.