Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Blog

5 redenen om staand werken een dagelijkse gewoonte te maken

Staand werken als dagelijkse gewoonte? Het is geen geheim dat beweging goed is voor je lichaam, maar het afwisselen van je werkhouding, van zitten naar staan, blijkt een krachtige manier te zijn om positieve effecten te ervaren op zowel je lichaam als je werkprestaties. Ontdek vijf redenen om staand werken een onderdeel van je dagelijkse routine te maken.

Lees meer

Zijn zit-sta bureaus de toekomst van kantoorwerk?

Heb je jezelf weleens afgevraagd wat dat langdurige zitten tijdens kantooruren met je gezondheid doet? In een wereld waar beweging de norm moet zijn, is staand werken een opkomende trend die veelbelovend lijkt. In deze blog van Multi Ratio vertellen we je graag waarom zit-sta bureaus een onmisbare aanvulling kunnen zijn voor jouw werkplek.

Lees meer

5 tips voor veiligheid in het magazijn

Veiligheid op het werk is van groot belang. Werknemers moeten veilig aan het werk kunnen en moeten zich daarnaast ook veilig voelen. Dit thema is erg breed en bevat veel onderdelen. Wilt u het risico op (arbeids)ongevallen vermijden en verminderen? Dan is het belangrijk dat u rekening met verschillende zaken. In deze blog van Multi Ratio geven we u vijf tips.

Lees meer

De beste manier om het magazijn te organiseren

Hoe weet u of het magazijn goed is georganiseerd? Hiervoor moet u kijken naar de doorstroming van de goederen. Met andere woorden, komen alle items snel op hun bestemming zonder vertraging? En zijn uw stellingen en rekken optimaal afgestemd op uw producten? In deze blog van Multi Ratio vertellen u graag hoe u het magazijn goed kunt organiseren.

Lees meer