Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

Over ons

Korte lijnen, duidelijke afspraken en persoonlijk contact. Daar draait het bij ons om. We steken graag onze handen uit de mouwen voor uw kantoor- en magazijninrichting. Bent u benieuwd wat we met een team van 30 enthousiaste vakmensen voor u in huis hebben? Lees dan snel verder.


Persoonlijk advies, met passie voor het vak


Met jarenlange kennis staan onze verkopers u graag te woord, onder het genot van een kop koffie. Wilt u liever eerst zelf oriënteren of bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? U kunt met ons bellen, mailen, chatten en natuurlijk onze webshop bezoeken.

Voor een op maat gemaakt advies kunnen we bij u langskomen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom! We denken graag met u mee, op elke manier.

Persoonlijk advies met passie voor het vak

Een grote showroom


Een product met eigen ogen zien geeft de zekerheid dat u de juiste keuze maakt. Daarom hebben we een grote showroom met een ruim assortiment staan. U bent vrij om onze bureaus, bureaustoelen, wachtkamerbanken, kantinestoelen etc. uit te proberen. We hebben ook alles voor uw magazijninrichting staan, variërend van verschillende soorten stellingen tot werkplaatskasten en van kunststof bakken tot logistieke bewegwijzering. We heten u van harte welkom in onze showroom om de producten te ervaren; onze verkopers helpen u graag verder!

Grote showroom Kantoorinrichting en Magazijninrichting - Multiratio

Breed assortiment nieuw en tweedehands


Bij ons kunt u terecht voor nieuw en tweedehands assortiment. U bent verzekerd van hoogwaardig kantoormeubilair en magazijninrichtingen tegen een schappelijke prijs. Er is uitgebreide keuze in elke productgroep. Staat uw specifieke product er toch niet bij, dan gaan we graag voor u op zoek.

Professionele montage door eigen mensen


Wilt u na onze levering meteen verder aan het werk? We kunnen de volledige montage van uw kantoormeubilair en magazijninrichting verzorgen en plaatsen naar wens. Met onze opgeleide, vakkundige monteurs heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u na het monteren meteen weer aan de slag.

Waarom kiest u nog meer voor Multi Ratio?


Goed werk leveren — ook na de montage — vinden we belangrijk. Wat we nog meer voor u kunnen betekenen, vindt u hier:

Ruim assortiment tweedehands en refurbished producten    Ruim assortiment tweedehands en refurbished producten

Optie voor proefplaatsing en sturen staalkaarten    Optie voor proefplaatsing en sturen staalkaarten

Eigen stoffeerderij    Eigen stoffeerderij

Groot magazijn, veel voorraad en snelle levering    Groot magazijn, veel voorraad en snelle levering

Kantoorartikelen    Kantoorartikelen

Multi Ratio garantie    Multi Ratio garantie

Snel contact en duidelijke afspraken


We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, of het nu over de offerte gaat of de wijze van de levering. Door direct en persoonlijk contact zijn we in staat om uw wensen en onze mogelijkheden zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten.

U kunt ons bellen via 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected] Onze medewerkers helpen u dan graag verder!

Verkoopadviseurs - Multi Ratio