Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Duo bureaus

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een duo werkplek bestaat uit twee bureaubladen en één frame. Steeds meer bedrijven kiezen voor een duo werkplek omdat het de samenwerking van medewerkers bevordert. De scheidingswanden die in meerdere uitvoeringen en kleuren leverbaar zijn, zorgen voor extra privacy. Multi Ratio biedt verschillende soorten duo bureaus.

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lineaflex MRC zit sta bureau 140 x 80 - frame wit
  Vanaf:

  € 875,00 € 1.058,75

  NW-16256
 2. Lineaflex MRC PRO Duo zit-sta elektrisch 120 x 80 cm
  Vanaf:

  € 855,00 € 1.034,55

  NW-16255
 3. Lineaflex MRC PRO Duo zit-sta elektrisch 180 x 80 cm
  Vanaf:

  € 945,00 € 1.143,45

  NW-14214
 4. Elektrisch verstelbaar Duo bureau - frame zwart
  Vanaf:

  € 895,00 € 1.082,95

  NW-14213
 5. Lineaflex RK Duo slinger 160 x 80 cm
  Vanaf:

  € 795,00 € 961,95

  NW-6070
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Duo bureau kopen

Een duo bureau: perfect voor het creëren van fijne werkplekken voor uw medewerkers. Een duo werkplek wordt vaak gebruikt bij het plaatsen van werkplekken voor teams. Door bijvoorbeeld twee duo werkplekken aan elkaar te schuiven biedt dit ruimte voor een team van vier medewerkers die zo fijn kunnen overleggen, maar door de scheidingswanden tussen de bureaus toch privacy ervaren. Naast het feit dat duo bureaus fijn zijn voor werken in teamverband, zien duo bureaus er in kantoortuinen ook erg mooi uit omdat ze een geheel creëren. De scheidingswand tussen de bureaus beweegt namelijk niet mee wanneer de medewerkers de bureaus in hoogte verstellen, een duo  bureau is namelijk in hoogte verstelbaar bij Multi Ratio. Hierdoor blijft het een rustig geheel op het kantoor en zorgen de scheidingswanden voor een fijne akoestiek.

Waar op te letten bij een duo bureau kopen

Het is goed om na te denken over de toepassing van de duo bureaus. Duo bureaus zijn bijvoorbeeld een goede optie wanneer u zoekt naar een strakke opstelling. Duo bureaus bestaan namelijk uit één frame in een H-vorm, hierdoor weet u dus zeker dat de bureaus altijd strak tegen elkaar staan. Plaatst u meerdere duo bureaus achter elkaar, dan ziet u van een afstand één rechte rij met duo werkplekken en scheidingswanden in het midden die ook naadloos aansluiten. Zo weet u zeker dat uw kantoorruimte rust en eenheid uitstraalt. En zoekt u een werkplek voor kleinere teams? Ook dan biedt een duo werkplek uitkomst. Een bureau voor twee zorgt namelijk voor veel ruimtebesparing! Dankzij een bureau voor twee kunt u namelijk twee werkplekken vrij dicht op elkaar zetten, dichter dan wanneer u twee losse bureaus zou aanschaffen. Dankzij de scheidingwand tussen het duo bureau, ervaren uw medewerkers toch nog privacy. En het beste van het bureau voor twee personen: dankzij de elektrische zit sta functie kunnen beide bureaus in verschillende hoogtes worden versteld! Zo kunnen beide collega’s toch ergonomisch werken op een duo kantoor, dit is niet het geval bij een gewoon bureau waar twee collega’s aan werken. Daarom wordt een duo kantoor steeds vaker gezien binnen de kantoorwereld!

Een zit sta bureau duo vs. een enkel zit sta bureau

Bent u aan het twijfelen tussen een zit sta duo werkplek en een enkele zit sta werkplek? Maar komt u er niet helemaal uit? We helpen u graag met kiezen. Een duo zit sta werkplek is ten eerste ruimtebesparend. Doordat er twee bureaus aan elkaar zitten, creëert u binnen een mum van tijd twee fijne werkplekken. Een enkel bureau neemt meer ruimte in omdat de bureaus los naast elkaar moeten worden gezet. Daarom is een zit sta bureau in een duo uitvoering een goede optie als u een kleiner kantoor heeft. Daarnaast zorgt een duo zit sta werkplek voor meer eenheid en voor fijne plekken voor teams. Doordat de duo zit sta werkplekken aan elkaar zitten, geeft het een gevoel van saamhorigheid en kunnen er mooie blokken worden gecreëerd waar verschillende teams binnen uw organisatie nauw kunnen samenwerken.

Duo werkplek samenstellen

Bent u van plan om een duo werkplek te kopen via Multi Ratio, dan leggen we u graag uit hoe u uw bureau samenstelt bijvoorbeeld de juiste keuze maakt in kleur en stofsoort van de scheidingswand. We adviseren u allereerst om contact op te nemen met onze verkoopafdeling, zij kunnen u het beste assisteren bij het samenstellen van een duo bureau.

 • Allereerst heeft u keuze uit drie verschillende framekleuren: zwart, aluminium en wit.
 • Vervolgens kunt u kiezen uit vier verschillende bladbreedtes: 120cm, 140cm, 160cm en 180cm. Na het bepalen van de bladbreedte kiest u een bladkleur, hierbij adviseren we u graag over mooie kleurencombinatie. Houdt hierbij de basiskleuren van het kantoor in uw achterhoofd en denk ook na over de kleur van de scheidingswand die ertussen komt.
 • Hierna kiest u een scheidingswand uit. Scheidingswanden zijn er in diverse breedtes, hoogtes, materiaalsoorten en stofsoorten. Kies bijvoorbeeld voor een hogere scheidingswand als uw medewerkers zich meer moeten concentreren, of maak de scheidingswanden minder breed dan de bureaubladen zodat uw collega’s makkelijker kunnen overleggen met de collega’s die tegenover hen zitten.
 • Denk tot slot aan het kabelmanagement, het is namelijk fijn als uw collega’s en/of medewerkers weinig last hebben van de kabels tussen de bureaus. Werk ze daarom weg met een kabelmanagementset en/of een kabelslang. Hiermee kunt u de kabels via het plafond naar boven wegwerken.

Koop uw duo bureau bij Multi Ratio

Een duo werkplek kopen bij Multi Ratio? Wij verzekeren u van kwaliteit en u voorzien van goed advies. Heeft u na het bestellen geen tijd om de bureaus te monteren? Geen probleem! Onze ervaren monteurs komen graag bij u langs om alles op de juiste manier te monteren. Zo heeft u er geen omkijken naar en weet u zeker dat alles in één keer goed wordt gemonteerd.

Naast ons aanbod aan nieuwe duo bureaus hebben we ook tweedehands duo bureaus. U kunt zowel ons nieuwe als tweedehands duo bureaus bekijken in onze showroom te Doetinchem. Daarnaast vindt u ons complete assortiment aan bureaus, zodat u makkelijk een vergelijking kunt maken. Wilt u een bijpassende ergonomische bureaustoel? U kunt onaangekondigd een kijkje nemen in onze showroom of op afspraak. Het maken van een afspraak geeft u de garantie dat wij speciaal voor u tijd reserveren. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 0314 201 752 of via [email protected]