Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Kabelmanagement

Producten 1-12 van 29
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Met het kabelmanagement van Multi Ratio kunnen kabels op een nette manier weggewerkt worden. Dit zorgt voor een veilige en nette werkplek. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om de kabels weg te werken. Van kabelklemmen tot kabelgoten, in ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan kabelmanagement. Bekijk alle mogelijkheden hieronder. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

Producten 1-12 van 29
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. MR Power desk UP2.0
  MR Power desk UP2.0
  Meerdere varianten
  Vanaf:

  € 49,00 € 59,29

  NW-14175
 2. Stekkerdoos Multi Ratio
  € 30,25 € 25,00
  500515
 3. Powerdock 4 IN 1
  MR Powerdock 4 IN 1
  230V + USB + QI-LADER + UTP
  € 71,39 € 59,00
  NW-17788
 4. Office Powerdock
  Office power dock
  Meerdere varianten
  Vanaf:

  € 69,00 € 83,49

  NW-13778
 5. MR R-Dock
  R-Dock
  Meerdere varianten
  Vanaf:

  € 69,00 € 83,49

  NW-13779
 6. Kabelmanagementset MRC PRO
  Multi Ratio Kabelmanagementset
  Ten behoeve van bureaus 100 - 140 cm
  € 95,59 € 79,00
  NW-13587
 7. Kabelmanagementset MRC PRO
  Multi Ratio Kabelmanagementset
  Ten behoeve van bureaus 160 - 200 cm
  € 95,59 € 79,00
  NW-17065
 8. Kabelklem enkel
  € 3,63 € 3,00
  512668
 9. Kabelkem
  € 5,99 € 4,95
  515499
 10. Horizontale kabelgoot

  Van € 27,83 € 23,00

  Aan € 33,88 € 28,00

  NW-13762
 11. Kabelgoot HL
  Kabelgoot HL
  Meerdere afmetingen
  Vanaf:

  € 41,00 € 49,61

  NW-13765
Producten 1-12 van 29
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Kabelmanagement voor uw bureau

Onze meest verkochte accessoires voor bureaus: kabelmanagement. Na het aanschaffen van een fijn bureau is het bijna onmisbaar om accessoires aan te schaffen waarmee u alle kabels van verschillende monitoren, laptops, telefoons en andere apparaten weg kunt werken. Dit zorgt namelijk niet alleen voor een netter geheel, u krijgt meer werkruimte én een opgeruimdere werkplek. Hierdoor kunt u georganiseerder werken waardoor u profiteert van productievere werkdagen dan wanneer uw bureau vol ligt met kabels en andere spullen. We vertellen u dan ook graag meer over de werking van een kabelmanagement-set, wat er bij de set inbegrepen zit en hoe de kabels mooi via het blad weggewerkt kunnen worden dankzij de kabelmanagement set voor uw bureau. 

Kabelmanagement: kabels wegwerken onder uw bureau

Bent u op zoek naar kabelmanagement voor onder uw bureau, maar vraagt u zich af: “wat zit er nou eigenlijk in zo’n kabelmanagement-set?” We leggen u graag uit hoe we de kabels wegwerken voor uw bureau. Allereerst vertellen we u graag wat er in het kabelmanagement voor uw bureau zit. De Multi Ratio Kabelmanagementset bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Een stekkerdoos met zes stekkeringangen, drie meter snoer, spanningsbeveiliging en een aan/uit schakelaar in de kleur zwart.
 • Een horizontale kabelgoot
 • Een kabeldoorvoerpot
 • Een set kabelklemmen, twee stuks

Doordat de set leverbaar is in het aluminium, wit en zwart, is de kabelmanagementset precies te matchen aan uw bureau. Hierdoor ziet u de kabelmanagementset nauwelijks zitten en sluit de set naadloos aan bij uw bureauframe. Bij het bestellen van een kabelmanagementset boren we een gat in uw bureaublad, hier plaatsen we dan de kabeldoorvoerpot in. Hierdoor kunt u de kabels makkelijk via het bureaublad naar onder uw bureau leiden.

Kabelmanagement: hoe u uw kabels makkelijk wegwerkt

Bent u benieuwd hoe ons kabelmanagement werkt? We leggen u graag meer uit over hoe het systeem werkt. Op verzoek maken wij een gat in uw bureaublad en plaatsen we hier een kabeldoorvoerpot in. Hierdoor kunnen de kabels van bijvoorbeeld  uw laptop, oplader, toetsenbord en/of computer mooi worden weggewerkt onder uw bureau. Vervolgens kunt u dankzij uw kabelmanagement set gemakkelijk de kabels onder uw bureau vastzetten door middel van bijvoorbeeld de kabelgoot en de kabelklemmen. De stekkerdoos wordt meegeleverd met de kabelmanagement set, waardoor u altijd genoeg stopcontacten heeft. Kabelmanagement is een echte must en maakt uw werkplek een stuk aangenamer om aan te werken. Geen vervelende kabels meer bij uw voeten, maar een opgeruimde, overzichtelijke werkplek. 

Waarom kabelmanagement een musthave is

Twijfelt u nog of u bij het bestellen van uw bureau een kabelmanagement set moet toevoegen? Wij raden u absoluut aan om dit te doen! U haalt namelijk veel meer uit uw bureau en uw werkplek, de ruimte zal er netter uit zien én de set is erg gemakkelijk te monteren. Dit voorkomt knopen in uw kabels, zodat u de werkplek(ken) ook makkelijk kunt verplaatsen als u een keer de indeling  van uw kantoor wil wijzigen. En heeft u geen bureau van ons en zoekt u toch een set voor uw kabelmanagement? Ook dan kunt u bij ons terecht! Een bureau zonder kabelmanagement raden wij namelijk altijd af. U heeft dan namelijk een fijne werkplek aangeschaft, maar heeft vooralsnog last van vervelende kabels. Kabelmanagement onder uw bureau is daarom echt een musthave! De set heeft een handige bak voor uw kabelmanagement, waarin alle kabels makkelijk weg worden gewerkt. Hierdoor heeft u geen last meer van de kabels van uw pc dankzij kabelmanagement. We geven u graag nog meer kabelmanagement tips voor een fijne werkplek! Neem daarom contact met ons op en we helpen graag verder met de kabelmanagement onder uw bureau. We vertellen u hieronder graag meer over de contactmogelijkheden voor uw kabelmanagement. 

Neem contact met ons op voor kabelmanagement voor uw bureau

Zoekt u een kabelmanagement doos, een kabelmanagement doorvoerpot, of een kabelmanagement-set om zo uw kabels weg te werken onder uw bureau? Bij Multi Ratio werken we al jaren voor kantoren kabels zo weg, dat er een mooi opgeruimd geheel achterblijft. Maar ook voor het wegwerken van kabels bij particulieren onder het bureau zit u bij ons goed. Kabelmanagement voor bureaus is een van onze specialiteiten, we verkopen dan ook vaak kabelmanagementsets of losse accessoires zoals kabelklemmen, stekkerdozen en powerdocks. En wilt u een zit sta bureau bestellen in combinatie met een kabelmanagement-set? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! We helpen u graag verder met het vinden van het perfecte kabelmanagement voor uw bureau.

FAQ: onze meestgestelde vragen

 • Hoe kun je kabels weg werken?
Het wegwerken van kabels is soms nog een aardig lastige opgave. Je kunt dit doen met bijvoorbeeld tie-rips. Echter is het dan lastig als je het bureau ooit wil verplaatsen, je zult dan alles los moeten knippen. Dit geldt ook voor oplossingen als plakbare kabelgoten. Kabels wegwerken doen we zelf altijd gemakkelijk met een kabelmanagementset.
 • Wat zit er in een kabelmanagementset?
In een kabelmanagementset zit een draaibare stekkerdoos met zes stekkeringangen en drie meter aan snoer, één horizontale kabelgoot om de kabels in te leggen, één kabeldoorvoerpot (tweedelig) en een set van twee kabelklemmen.
 • Hoe werkt een kabelmanagementset?
Wanneer je een bureau met een kabelmanagementset bestelt, dan monteren wij deze voor je. Je hoeft je dus nergens zorgen om te maken! Hoe het werkt: Er wordt (indien gewenst) een doorgang gemaakt in het blad, hier worden de kabels van onder andere uw monitoren doorheen gehaald en onder het bureau in de kabelgoot vastgemaakt. De doorgang wordt mooi afgewerkt door middel van een kabeldoorvoerpot, dit is een rond kapje dat in het bureaublad wordt geplaatst Hierna kunnen de kabels er doorheen worden geleid. Alle stekkers worden aangesloten op de stekkerdoos, deze wordt ook aan het bureau vastgemaakt. Verder kunnen lange kabels worden vastgezet met de kabelklemmen. Hierdoor heeft u geen last meer van alle kabels, heeft u genoeg stroompunten en kunt u fijn aan het werk achter uw bureau.
 • Hoe werkt een kabelgoot?
Een kabelgoot is een goot die onder het bureau wordt geplaatst, zodat de kabels van onder andere de monitoren op het bureau boven in de goot kunnen worden gelegd. Hij wordt aan de bovenkant vastgeschroefd in het bureau, waarna de kabels er in gelegd worden.
 • Is een kabelmanagementset essentieel?
Essentieel is een relatief begrip, maar wij vinden van wel. Het is namelijk zonde als u kiest voor een fijn zit-sta bureau zodat u ergonomisch thuis kunt werken, maar tegelijkertijd last heeft van alle kabels onder en rondom uw bureau. De kabels worden dankzij de set eenvoudig weggewerkt, zodat u een opgeruimdere werkplek heeft en zo productievere dagen ervaart.