Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

CPU-houders

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een CPU houder kent vele voordelen. Met een CPU houder voor uw bureau kunt u de computer van de vloer of van uw bureau halen. Dit staat niet alleen professioneel en opgeruimd, het maakt ook gemakkelijker schoon. Uw computer op het bureau neemt veel ruimte in beslag. Meestal wordt de  computer dan op de grond gezet, maar dan is de kans groot dat er veel stof in de computer terecht komt. Met een CPU houder lost u al deze problemen op. Uw computer hangt onder uw bureau waardoor het nooit in de weg staat. Bekijk hieronder onze CPU houders.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. CPU houder zwart
  € 59,29 € 49,00
  503989
 2. CPU Houder MR - aluminium
  CPU houder MR
  Meerdere kleuren
  Vanaf:

  € 49,00 € 59,29

  NW-6356
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

CPU houder voor uw bureau: voor een opgeruimd geheel

Onze CPU houders kunt u in hoogte en breedte verstellen. Per product kunt u hierdoor bekijken of uw computer in desbetreffende houder past. Een CPU houder zorgt voor een professionele en opgeruimde uitstraling. Dankzij een CPU houder creëert u orde en een opgeruimd geheel. Daarnaast bieden wij de CPU houders in verschillende kleuren aan. Zo kunt u een CPU houder kopen die past bij uw bureau en ervoor zorgt dat uw bureau er georganiseerd en opgeruimd uit ziet. Een opgeruimde werkplek zorgt voor een productievere werkdag, dus combineer onze CPU houders samen met onze andere accessoires en geniet van rust en orde rondom uw werkplek! We vertellen u graag meer over onze andere accessoires en gadgets.

CPU Houder bureau: combineer het met andere accessoires

Naast CPU houders bieden wij nog meer kantooraccessoires aan, zoals monitorarmen, powerdocks, kabelmanagementsets en meer. Onze monitorarmen zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw beeldscherm op de juiste hoogte en afstand staat. Hiermee worden oog-, rug- en nekklachten voorkomen. Of bekijk eens onze bureaustoelmatten. De stoelmat zorgt ervoor dat u uw (bureau) stoel op iedere ondergrond kan gebruiken. Beschadiging van uw vloer is hierdoor verleden tijd. En wilt u voor een volledige opgeruimde werkplek gaan? Kies dan voor een kabelmanagementset. Deze sets passen perfect bij onze CPU houders, omdat ze ook voor een opgeruimde werkplek zorgen. Weet u niet zo goed welke accessoires u moet combineren met uw CPU houder? Neem dan contact met ons op, we stellen graag de juiste accessoires samen zodat u uw werkplek in één keer goed kunt inrichten, kunt opruimen en zo gemakkelijk overzicht kunt creëren. 

Koop uw CPU Houders bij Multi Ratio

U kunt in onze webshop onze CPU houders online bestellen. Het bestelproces is veilig en snel. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch uw CPU-houder te bestellen. Heeft u vragen over onze producten? Dan kunt u ons bellen, mailen of chatten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u uitstekend advies geven. Overweegt u meerdere CPU houders te kopen, of wenst u een CPU houder in combinatie met een zit sta bureau? Dan kunt u er voor kiezen om een offerte aan te vragen. We denken dan graag met u mee om u een passend aanbod te doen. Heeft u vragen over ons aanbod CPU houders, of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact opnemen met 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected].