Wij staan voor u klaar   0314 - 399 088

CPU-houders

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een CPU houder kent vele voordelen. Met een CPU houder kunt u de computer van de vloer of van uw bureau halen. Dit staat niet alleen professioneel en opgeruimd, het maakt ook gemakkelijker schoon. Uw computer op het bureau neemt veel ruimte in beslag. Meestal zet men de computer dan op de grond, maar dan is de kans groot dat er veel stof in de computer terecht komt. Met een CPU houder lost u al deze problemen op. Uw computer hangt onder uw bureau waardoor het nooit in de weg staat. Bekijk hieronder onze CPU houders.

2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. CPU houder zwart
  € 59,29 € 49,00
  503989
 2. CPU Houder MR - aluminium
  CPU houder MR
  Meerdere kleuren
  Vanaf:

  € 49,00 € 59,29

  NW-6356
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze CPU houders kunt u in hoogte en breedte verstellen. Per product kunt u bekijken of uw computer in desbetreffende houder past. Een CPU houder zorgt voor een professionele en opgeruimde uitstraling. Daarnaast bieden wij de houders in verschillende kleuren. Zo kunt u een CPU houder kopen die past bij uw bureau.

U kunt in onze webshop onze CPU houders online bestellen. Het bestelproces is veilig en snel. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch uw CPU houder te bestellen. Heeft u vragen over onze producten? Dan kunt u ons bellen, mailen of chatten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u uitstekend advies geven. Overweegt u meerdere CPU houders te kopen? Dan kunt u er voor kiezen om een offerte aan te vragen. Wij zullen u dan een scherp aanbod doen.

Naast CPU houders bieden wij nog meer kantooraccessoires. Onze monitorarmen zorgen ervoor dat uw beeldscherm op de juiste hoogte en afstand staat. Hiermee worden oog-, rug- en nekklachten voorkomen. Of bekijk eens onze bureaustoelmatten. De stoelmat zorgt ervoor dat u uw (bureau) stoel op iedere ondergrond kan gebruiken. Beschadiging van uw vloer is hierdoor verleden tijd.

Heeft u vragen over ons aanbod CPU houders, of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact opnemen met 0314 - 399 088 of stuur een e-mail naar [email protected].