Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Thuiswerk bureaus

Producten 1-12 van 35
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Het is erg belangrijk om ergonomisch te kunnen werken, dit geldt vandaag de dag voor zowel kantoor als thuis. Nu het thuiswerken zich steeds meer integreert in onze dagelijkse werkdag, is er te zien dat er toch meer wordt gekozen om van die eetkamertafel over te gaan op een ergonomische optie. We hebben daarom een selectie gemaakt van thuiswerk bureaus die elke werkdag prettiger maken. 

Producten 1-12 van 35
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC PRO 120x80 cm
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-14207
 2. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC PRO 140x80 cm
  Vanaf:

  € 405,00 € 490,05

  NW-14209
 3. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC PRO 160x80 cm
  Vanaf:

  € 409,00 € 494,89

  NW-14208
 4. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC PRO 180x80 cm
  Vanaf:

  € 419,00 € 506,99

  NW-14210
 5. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC COMFORT 120x80 cm
  Vanaf:

  € 349,00 € 422,29

  NW-18459
 6. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC COMFORT 140x80 cm
  Vanaf:

  € 355,00 € 429,55

  NW-18460
 7. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC COMFORT 160x80 cm
  Vanaf:

  € 359,00 € 434,39

  NW-18461
 8. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC COMFORT 180x80 cm
  Vanaf:

  € 369,00 € 446,49

  NW-18462
 9. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC PRO-L 2.0 120x80 cm
  Vanaf:

  € 409,00 € 494,89

  NW-18916
Producten 1-12 van 35
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Bestel een thuiswerkbureau bij Multi Ratio

Er wordt de laatste tijd steeds meer gesproken over thuiswerk bureaus. En dat is niet voor niets: een ergonomisch bureau voor het thuiswerken zorgt nou eenmaal voor een fijnere, productievere werkdag met minder lichamelijke klachten. We vertellen u daarom graag mee over de verschillende soorten thuiswerkbureaus die we binnen ons assortiment hebben, wat een thuiswerkbureau nou geschikt maakt voor een thuiswerkplek en hoe een bureau voor thuiskantoor het beste kan worden geplaatst in de ruimte. 

Werkbureau voor thuis: de verschillende opties

Het is belangrijk om tijdens een dagje thuiswerken (maar ook op kantoor) genoeg af te wisselen tussen zittend en staand werken met een thuiswerkbureau. Veel mensen betrappen zich er echter op dat het thuis moeilijker is om even te ontsnappen achter die laptop en een rondje te maken, omdat je het gevoel hebt dat je fijn thuis zit. Opstaan naar de keuken voor koffie of thee is helaas niet genoeg en daarom hebben we een selectie gemaakt van thuiswerk bureaus die voor een ergonomische dag zorgen. Onze elektrische zit-sta bureaus voor thuis zijn makkelijk in hoogte te verstellen en zorgen ervoor dat u binnen no time fijn uw benen kunt strekken. Diverse modellen uit ons assortiment beschikken ook over een memory-functie: dit zijn slots waarin u uw ideale zit- en stahoogte kunt instellen. Hierdoor kunt u het thuiswerk zit sta bureau ook delen met bijvoorbeeld uw familie thuis, de bureaus kunnen vaak tot vier verschillende hoogtes onthouden. We vertellen u ook graag meer over hoe u het maximale uit uw thuiswerk bureau haalt en hem bijvoorbeeld goed in een ruimte plaatst. 

Hoe richt u het thuiswerk bureau voor uw thuiskantoor thuis in

U bent van plan of denkt er in ieder geval over na om een thuiswerk bureau aan te schaffen voor thuis. Maar nu komt het tweede punt: hoe richt u het bureau dan goed, praktisch en tegelijkertijd efficiënt in? We helpen u graag verder. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de ruimte zelf en de grootte die u zelf nodig heeft. Is de ruimte waar het thuiswerkbureau in komt te staan klein? Dan raden we aan om voor een recht bureau met een kleine afmeting blad te kiezen (120cm of 140cm) of voor een hoekbureau als u meer werkruimte nodig heeft. Hoekbureaus hebben namelijk het voordeel dat ze perfect in een hoek passen en een groot werkblad hebben. Tip: let er wel op dat u zo niet of veel last heeft van lichtinval en uw werkbureau voor thuis wel op een fijne plek in de kamer plaatst. Wenst u liever een recht bureau als thuiswerkbureau? Kies dan voor een thuiswerkbureau met een bladgrootte van 160cm of 180cm. Heeft u een plek gevonden voor uw thuiswerk bureau in uw thuiskantoor, maar heeft u hierdoor weinig ruimte meer over voor bijvoorbeeld een kast naast uw thuiswerk bureau? Kies dan voor bijvoorbeeld een ladenblok aan de zijkant van uw thuiswerkbureau en u profiteert van meer opbergruimte.

Hoe gebruik ik een thuiswerkbureau?

Stel het bureau allereerst in op de juiste hoogte en vergeet je bureaustoel niet. Zorg hierbij dat je armen ontspannen op het bureaublad leunen en je ellebogen in een hoek van 90 graden gebogen zijn. Denk vervolgens ook aan de hoogte van je scherm: omlaag kijken kan voor nekpijn zorgen. Overweeg daarom eens om naar een monitorarm te kijken. Wissel tot slot ook echt genoeg af tussen zittend en staand werken, hierdoor haal je de maximale voordelen uit je zit-sta bureau. Neem genoeg pauzes, ga een rondje lopen en eet en drink voldoende tussen het werk door.

Ga voor een fijn thuiswerkbureau voor uw kantoor thuis 

Kom langs en vindt fijne werkbureaus voor thuis. We helpen graag met het uitzoeken van een thuiswerkbureau voor uw thuiswerkplek zodat u ook thuis fijn en ergonomisch kunt werken. Daarnaast vindt u ook andere thuiswerkbenodigdheden op onze thuiswerkpagina, zoals sets en accessoires. Neem contact op voor de mogelijkheden of kom vrijblijvend langs in onze showroom. Weet u niet zeker hoe u het thuiswerk bureau moet plaatsen in uw thuiskantoor? Laat ons dan een 3D-tekening maken op maat! We verwerken hier dan uw thuiswerk bureau in en naar wens andere thuiswerkbenodigheden voor uw thuiswerkplek. Hierdoor weet u zeker dat uw thuiswerk bureau een ergonomische en fijne plek om te aan te werken wordt. Het vinden van een thuiswerk bureau was nog nooit zo makkelijk! We richten al een ruime tijd thuiswerkplekken in met onze thuiswerk bureaus, waardoor u ervan verzekerd bent dat u een goede en ergonomische werkplek realiseert. Samen vinden we het perfecte thuiswerk bureau voor uw thuiswerkplek.