Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Thuiswerk accessoires

Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Op zoek naar thuiswerkplek accessoires voor jezelf of voor je medewerkers, om die thuiswerkplek(ken) nog comfortabeler te maken? Wij hebben een ruim assortiment om je werkplek volledig in te richten! Zo hebben we thuiswerk gadgets, maar ook bureaustoelmatten, monitorarmen en CPU houders. Mocht je hulp nodig hebben of iets specifieks zoeken, neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom en we helpen graag. 

Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Kabelmanagementset MRC PRO
  Multi Ratio Kabelmanagementset
  Ten behoeve van bureaus 100 - 140 cm
  € 95,59 € 79,00
  NW-13587
 2. Kabelmanagementset MRC PRO
  Multi Ratio Kabelmanagementset
  Ten behoeve van bureaus 160 - 200 cm
  € 95,59 € 79,00
  NW-17065
 3. MR Power desk UP2.0
  MR Power desk UP2.0
  Meerdere varianten
  Vanaf:

  € 49,00 € 59,29

  NW-14175
 4. Horizontale kabelgoot

  Van € 27,83 € 23,00

  Aan € 33,88 € 28,00

  NW-13762
 5. Kabelklem enkel
  € 3,63 € 3,00
  512668
 6. Stekkerdoos Multi Ratio
  € 30,25 € 25,00
  500515
 7. CPU houder zwart
  € 59,29 € 49,00
  503989
 8. CPU Houder MR - aluminium
  CPU houder MR
  Meerdere kleuren
  Vanaf:

  € 49,00 € 59,29

  NW-6356
Producten 1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Thuiswerk accessoires: ga voor kabelmangement

Als we op het gebied van thuiswerkplek accessoires één accessoire zouden moeten aanbevelen, dan is het onze kabelmanagement-set. We verkopen de set bijna bij elk (thuiswerk) bureau, omdat de set een compleet pakket biedt met producten om alle kabels rondom je werkplek zorgvuldig mee weg te werken. De set bestaat uit een stekkerdoos, een kabelgoot, een kabeldoorvoerpot en kabelklemmen. De thuiswerk accesoires set is verkrijgbaar in de kleuren aluminium, wit en zwart, zodat de thuiswerk benodigdheden precies matchen bij het bureauframe van het thuiswerkbureau. Bestel je een kabelmanagementset als thuiswerk benodigdheden bij je bureau? Dan boren we een gat in het bureaublad, waar de doorvoerpot in wordt gemonteerd. Hierdoor kunnen de kabels via het bureaublad naar de onderkant van het bureaublad lopen en mooi worden weggewerkt.

Andere leuke thuiswerkplek accessoires: thuiswerk gadgets

‘Als je het doet, doe het dan goed’. Ben jij een echte gadget-freak en houd je van de nieuwste snufjes? Kies dan voor onze thuiswerk gadgets! Binnen ons assortiment vind je bijvoorbeeld powerdocks met stopcontacten én USB-aansluitingen die je in je bureau kan laten inbouwen. Zo kun je jouw thuiswerk benodigdheden en thuiswerk accessoires uitklappen wanneer je ze nodig hebt. Een andere thuiswerk-gadget is onze MR 4-in-1 powerdock. De powerdock wordt in het bureaublad gemonteerd, waarna je de power-dock met een klepje kan openen. Deze klep dient als een draadloos oplaadpunt voor je telefoon! Daarnaast vind je in de powerdock een stopcontact, een USB-laadpunt en een UTP-aansluiting. Zo beschik je dankzij één thuiswerk gadget over bijna alle thuiswerk benodigdheden die je nodig hebt. 

Een opgeruimde werkplek zorgt voor rust en minder afleiding, helemaal thuis

Waarom thuiswerk benodigdheden belangrijk zijn? Omdat de juiste thuiswerkplek accessoires zorgen voor rust en voor minder afleiding, laat dit thuis nou net goed uitkomen. Het is wetenschappelijk bewezen dat een opgeruimd bureau zorgt voor meer rust in het hoofd en een verhoogde productiviteit. Dankzij onze kabelmanagement-sets profiteer je direct van een opgeruimder bureau en heb je minder last van de kabels om je heen. Bekijk ook vooral ons andere assortiment voor thuiswerkplekken op onze pagina voor thuiswerken.

Thuiswerk benodigdheden? Koop ze bij Multi Ratio

Bij Multi Ratio kun je terecht voor alle thuiswerkplek accessoires die je zoekt. Ben je voor jezelf of voor je medewerkers naast thuiswerk gadgets en kabelmanagement-sets ook nog op zoek naar bijvoorbeeld een fijn toetsenbord, een bureaustoelmat of een CPU-houder? Of zoek je losse thuiswerkplek accessoires, zoals losse kabelklemmen, stekkerdozen, monitorarmen, of kabelgoten? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op door ons te bellen of te mailen, of kom vrijblijvend eens langs in onze showroom in Doetinchem. We staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het uitkiezen van de thuiswerk benodigdheden en thuiswerk accesoires die het best aansluiten bij je wensen!