Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Ontvangstruimte inrichting

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een ontvangstruimte is een erg belangrijk onderdeel van je organisatie: een eerste indruk maak je ten slotte maar één keer. Zorg dat gasten, bezoekers, klanten of patiënten zich op hun gemak voelen en kies voor een ontvangstruimte met comfortabel en modern meubilair. Wachten is dan geen straf! 

Ontvangstruimtes

Een greep uit ons meubilair


 

Neem contact op of kom langs


Heeft u ideeën voor uw ontvangstruimte, maar komt u er niet helemaal uit en ziet u ons meubilair bijvoorbeeld graag in het echt? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Doetinchem. In onze showroom krijgt u niet alleen persoonlijk advies van één van onze medewerkers, maar kunt u ons meubilair voor ontvangstruimtes in het echt bekijken en uitproberen. We heten u van harte welkom en denken dan ook altijd graag met u mee om zo een fijne ontvangstruimte te creëren voor bezoekers van uw organisatie. 

Adres & contact

Plakhorstweg 46 - 7008AT Doetinchem

Telefoonnummer: +31 314 399088

e-mailadres: [email protected]

 

Vraag een offerte voor een ontvangstruimte aan

Ontvangstruimte inrichting

Ontvangstruimtes zijn soms lastiger samen te stellen dan gedacht. Een receptiebalie en een zithoek alleen zorgen namelijk niet direct voor de sfeer die je bij binnenkomst wil creëren. Het is moeilijk om de huisstijl en de sfeer via meubilair en aankleding te vertalen naar een fijne ontvangstruimte. Bij Multi Ratio verzorgen we al jaren de ontvangstruimte inrichting voor verschillende organisaties. We hebben zowel kleine als grote ontvangstruimtes ingericht, in verschillende stijlen en kleurcombinaties. Zo vindt u bij ons altijd een ontvangstruimte inrichting of wachtkamer inrichting die qua wensen en qua stijl bij u past.

De basis voor een fijne ontvangstruimte inrichting

We vertellen u graag meer over hoe u een fijne ontvangstruimte creëert en deze zo efficiënt mogelijk inricht. Allereerst is het belangrijk om enkele basiselementen te kiezen voor uw ontvangstruimte inrichting. Denk hierbij goed na over wat uw ontvangstruimte moet bevatten. Ontvangt u veel bezoek? Kies dan voor veel zitruimte. Heeft u een ontvangstruimte nodig, maar ontvangt u niet heel veel bezoek? Dan is zitgelegenheid een minder hoge prioriteit. Zorg er in ieder geval voor dat u de juiste balans creëert tussen een praktische ontvangstruimte inrichting en een sfeervolle ontvangstruimte inrichting. De grote valkuil is namelijk dat er teveel wordt gedacht aan het praktische aspect van een ontvangstruimte inrichting en dat er teveel stoelen worden neergezet. Kies daarentegen voor een fijne, knusse ontvangstruimte of wachtkamer inrichting en probeer een huiselijk gevoel te creëren. Het is namelijk fijner om te wachten in een huiselijke sfeer dan in een kille ontvangstruimte. Hoe creëer je deze huiselijke sfeer? Daar vertellen we je graag meer over.

Een fijne, knusse ontvangstruimte creëer je zo

De laatste jaren zien we de koude, kille ontvangstruimtes en wachtkamer inrichtingen verdwijnen en plaatsmaken voor gezellige, huiselijke ontvangstruimte inrichtingen die op woonkamers lijken. Hierbij kun je denken aan zitruimtes met fijne loungebanken, mooie salontafels, een sfeervolle kast met decoratie en een gezellig kleed om de ruimte af te maken. Ook de receptiebalies van ontvangstruimte inrichtingen zijn niet meer standaard en zijn vaak het pronkstuk van de ontvangstruimtes. Binnen ons assortiment vindt u dan ook bijvoorbeeld wachtkamerbanken en receptiebalies in verschillende uitvoeringen, zoals verlichte receptiebalies met luxe details. We ontwerpen graag een receptiebalie voor u op maat. 

Neem contact met ons op voor een moderne ontvangstruimte inrichting

Wanneer u op zoek bent naar een moderne ontvangstruimte inrichting of wachtkamer inrichting, dan bent u bij Multi Ratio aan het juiste adres. Laat ons meedenken over de inrichtingen van uw ontvangstruimte en we creëren samen een onvergetelijke eerste indruk voor uw bezoek. Dit is erg belangrijk, deze indruk moet namelijk overeenkomen met de algemene sfeerimpressie en de normen en waarden van de organisatie. We kunnen een vrijblijvend 3D-ontwerp maken van uw ontvangstruimte en hier het uitgekozen meubilair in verwerken. Ook kunt u bij ons terecht voor andere ruimtes, neem hiervoor eens een kijkje op onze pagina over projectinrichting in het algemeen. Neem contact met ons op door te mailen naar [email protected] of door te bellen naar 0314 – 399 088. Daarnaast kunt u een live chat starten met één van onze medewerkers, zij zullen u dan graag te woord staan. Samen zorgen we voor een frisse en moderne ontvangstruimte inrichting.