Wij staan voor u klaar  0314 - 399 088

Eigen levering + montage
2500m² Showroom
Gratis 3D-tekening op maat
Nederland en België

Bureaus

Producten 1-12 van 144
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Multi Ratio heeft bureaus voor kantoor in diverse vormen, maten, kleuren en uitvoeringen. Bij ons vind je zit-sta bureaus, directiebureaus, duo-bureaus en verstelbare bureaus (handmatig- of slingerverstelbaar). Elk bureau heeft zijn eigen functie en biedt weer andere mogelijkheden. 

Producten 1-12 van 144
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC PRO 120x80 cm
  Vanaf:

  € 399,00 € 482,79

  NW-14207
 2. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC PRO 140x80 cm
  Vanaf:

  € 405,00 € 490,05

  NW-14209
 3. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC PRO 160x80 cm
  Vanaf:

  € 409,00 € 494,89

  NW-14208
 4. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC PRO 180x80 cm
  Vanaf:

  € 419,00 € 506,99

  NW-14210
 5. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC COMFORT 120x80 cm
  Vanaf:

  € 349,00 € 422,29

  NW-18459
 6. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC COMFORT 140x80 cm
  Vanaf:

  € 355,00 € 429,55

  NW-18460
 7. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC COMFORT 180x80 cm
  Vanaf:

  € 369,00 € 446,49

  NW-18462
 8. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC COMFORT 160x80 cm
  Vanaf:

  € 359,00 € 434,39

  NW-18461
 9. Zit sta bureau elektrisch Lineaflex MRC PRO-L 2.0 120x80 cm
  Vanaf:

  € 409,00 € 494,89

  NW-18916
Producten 1-12 van 144
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kantoor bureaus

Het kantoor bureau heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot meer dan alleen een meubelstuk; het vormt de basis voor een comfortabele werkplek. Met zoveel mogelijkheden kan het echter overweldigend zijn om een passend bureau te vinden voor je kantoorinrichting of thuiswerkplek. Om je te helpen bij het vinden van het juiste bureau, vertellen we je graag meer over de verschillende soorten opties en mogelijkheden. Op deze manier kun je met vertrouwen beslissen welk bureau het beste aansluit bij jouw behoeften.

Bureau kopen: de verschillende opties 

Of je nu op zoek bent naar een klein of groot bureau, een hoekbureau, of misschien zelfs een elektrisch verstelbaar bureau, we hebben een aantal opties voor je op een rijtje gezet. Zo vind je in no-time het ideale bureau voor thuis of op kantoor!

Zit-sta bureau

De best verkochte bureaus binnen ons assortiment zijn onze (elektrisch) verstelbare zit-sta bureaus. Deze is ergonomisch verantwoord en biedt de flexibiliteit om te wisselen van werkhouding. Afwisselen tussen zittend en staand werken kan helpen bij het voorkomen van rugklachten, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verhogen van je energieniveaus gedurende de dag. Zo haal je het maximale uit je werkplek!

Let er bij het kiezen van een elektrisch zit-sta bureau op dat de hoogteverstelling geschikt is voor jouw lengte.

Verstelbaar bureau: handmatig- of slinger-verstelbaar 

Deze bureaus zijn in hoogte verstelbaar, maar de wijze waarop verschilt per type. Bij Multi Ratio bieden we verstelbare bureaus die je handmatig kunt aanpassen middels een inbussleutel, maar ook slinger-verstelbare opties waarmee je eenvoudig met een hendel aan de zijkant van het bureau de gewenste hoogte bepaalt.

Duo-bureau

Onze duo-bureaus bestaan uit twee bladen en één frame; functioneel en bevorderend voor de samenwerking binnen teams. In het midden van dit kantoor bureau kan een scheidingswand worden geplaatst zodat er toch een gevoel van privacy ontstaat.

Directiebureau

Een eigentijdse, zuivere stijl én een praktisch design: dat is het directiebureau. Dit bureau heeft een luxe uitstraling en biedt voldoende werkruimte, terwijl het ook geschikt is voor ontvangst van gasten.

Bureau samenstellen: in 4 stappen de perfecte match

Bij het samenstellen van een kantoor bureau zijn er enkele zaken waar je op moet letten. Met behulp van deze vier eenvoudige stappen selecteer je een bureau dat niet alleen voldoet aan de fysieke behoeften en dagelijkse werkzaamheden van jou en je team, maar ook past binnen de beschikbare ruimte.

Stap 1: Waar moet het bureau komen te staan en hoeveel ruimte is er? 

Voordat je begint met het inrichten, is het belangrijk om te bedenken waar het bureau wordt geplaatst en hoe de afdelingen worden samengesteld. Duo-bureaus zijn ruimte-efficiënt en een krachtige tool voor het bevorderen van de samenwerking binnen teams. Dienen sommige werkplekken ook als flexplek? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar een zit-sta bureau met memory functie. Met dit kantoor bureau kun je jouw favoriete zit- en stahoogtes opslaan. Zo zet je het kantoor bureau weer eenvoudig in jouw favoriete stand nadat een collega deze heeft gebruik. Ook als je op zoek bent naar een actieve en flexibele thuiswerkplek is een zit-sta bureau de ideale keuze. Door regelmatig van werkhouding te wisselen, bevorder je niet alleen de bloedsomloop, maar je kunt ook je energieniveau en productiviteit verhogen gedurende de dag.

Stap 2: Het type bureau: welk werk wordt er verricht + hoe hoog moeten de bureaus kunnen? 

Het is belangrijk dat zowel jij als je medewerkers voldoende zit- en werkruimte hebben, maar ook dat het bureau op de juiste hoogte is afgesteld. Multi Ratio biedt een uitgebreid assortiment bureaus die niet alleen voldoen aan verschillende fysieke behoeften, maar ook perfect aansluiten bij het dagelijkse werkritme van jou en je team. Maar waar moet je dan op letten bij het selecteren van een bureau?

De lengte van het blad - Onze bureaus zijn 80 cm diep en je kunt kiezen uit een lengte van:

 • 120cm 
 • 140cm
 • 160cm 
 • 180cm

 

De draagkracht van het bureauframe -  We bieden bureaus met een draagkracht van:

 • 70 kg
 • 100 kg
 • 150 kg

 

Hierbij kun je ervan uitgaan dat 70 kg een basis kantooropstelling is, en 150 kg een werkplekopstelling die geschikt is voor drie monitoren met monitorarm en een PC in een CPU houder. 100 kg Zit hier tussenin.

De minimale en maximale hoogte  -  Hieronder vind je een schema zodat je de juiste bureauhoogte kunt bepalen. Als je kiest voor een zit-sta bureau houd dan ook rekening met de stahoogte. 

Hoogte bureauHoogte bureau
Let er op dat bepaalde bureaus tot 130 cm kunnen worden versteld en andere tot 123 cm. 

Stap 3: Het samenstellen van het bureau: bladkleur + het wegwerken van de kabels

Nu komt het leukste gedeelte: het kantoor bureau geheel naar eigen wens samenstellen! Je hebt keuze uit een uitgebreide selectie frame- en bladkleuren zodat het bureau perfect past bij de omgeving. Daarnaast kun je alle kabels netjes wegwerken met behulp van een kabelmanagement-set of andere bureauaccessoires. Deze zijn verkrijgbaar in zwart, wit en aluminium, waardoor ze naadloos samensmelten met het bureauframe. Wil je extra opbergruimte toevoegen? Maak je werkplek compleet met een van onze bijpassende ladenblokken.

Stap 4: Bespaar niet op een bureaustoel

Een goed bureau is belangrijk, maar een fijne bureaustoel is net zo essentieel. Deze bepaalt hoe comfortabel je aan je nieuwe bureau aanschuift. Of je nu op zoek bent naar ergonomische ondersteuning of een uniek design, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte bureaustoel.

We helpen graag met het vinden van jouw perfecte bureau

Of je nu op zoek bent naar een klein of groot bureau, een hoekbureau of juist een elektrisch verstelbaar model, bij Multi Ratio is alles mogelijk. Ons deskundige team staat klaar om je vrijblijvend advies te geven, de diverse mogelijkheden te bespreken, en samen met jou het ideale bureau te vinden. Neem direct contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Hier kun je ons uitgebreide assortiment nieuwe en tweedehands of refurbished bureaus bekijken en ervaren, zodat jij de juiste keuze maakt.